Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Mobiel werken2020-04-01T15:14:10+02:00

Mobiel werken

Met de mobiele oplossingen die McMain biedt kan er op elk moment en op elke locatie probleemloos en snel storingen gemeld worden via een smartphone. Ook zijn de papieren werkbonnen verleden tijd met de Digitale Monteur waar online werkopdrachten aangemaakt kunnen worden!

Demo aanvragen

MOBIEL WERKEN

Versterk mobiliteit

Ook klaar met een veelvoud aan telefoontjes? Papieren werkbonnen? Vergeten klussen en het constant terug moeten lopen naar je computer?  Door mobiel aan het werk te gaan bereik je binnen de kortste tijd resultaten. Je zult zien dat de papieren werkbonnen afnemen en er minder heen en weer wordt gelopen. Versterk nu jouw mobiliteit en werk met één van de mobiele oplossingen die McMain biedt!

McMain Onderhoudmanagement App
McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software jouw mobiel werken verbetert

Benieuwd hoe mobiel werken er binnen de software van McMain uitziet? In deze overzichtelijke demo laten we jou het pakket volledig zien. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

MOBIEL WERKEN

Incidenten melden via jouw smartphone

Het is vaak lastig om alle informatie te verzamelen die je nodig hebt om een storing of schade effectief te kunnen registreren en verhelpen. De Melder App wijst de gebruiker daarom op een intuïtieve wijze de weg door dit proces. Treedt er ergens een storing of schade op, dan kan de betreffende werknemer met zijn telefoon een foto en een verslag (met exacte locatiebepaling) van de situatie ter plaatse maken en deze doorsturen naar McMain, zodat alle data op één centrale plek is verzameld. Hierdoor is het eenvoudiger dan ooit om alle benodigde informatie te verzamelen. Gemakkelijk en efficiënt.

MOBIEL WERKEN

Alle werkbonnen op jouw tablet

Ook klaar met papieren werkbonnen? Via de digitale mogelijkheden van de McMain ‘mobiel werken’-module worden werkopdrachten vanuit McMain naar alle smartphones of tablets gezonden. De werkbon wordt voorzien van het aantal uren en materialen, en indien gewenst met een digitale handtekening van de klant retour verzonden naar de McMain back-office. Daarnaast is het ook mogelijk om een storing te registreren en terug te sturen naar de McMain back-office. Hierdoor kunnen werkbonnen snel en effectief worden afgewerkt. Op elk moment én onder alle omstandigheden.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

MOBIEL WERKEN

De Melder App:

MOBIEL WERKEN

Digitale Monteur App:

 • Melden van incidenten, storingen, gevaarlijke situaties

 • Foto’s toevoegen / maken via app

 • Verlof-, werkaanvragen, wensen en ideeën

 • Plattegronden / plaatsbepaling via GPS / Google Maps

 • Risicoaspecten (NEN 2767)

 • Automatisch logboek

 • Aanmaken van werkopdrachten / storingen

 • Werkopdracht type / prioriteitstelling

 • Urenregistratie op de werkbon

 • Materiaalafgifte op de werkbon

 • Inspectie lijst invullen

 • Werkomschrijving / commentaar toevoegen

 • Objectinformatie

“Het werken met smartphones en tablets levert maximale effectiviteit voor de medewerkers, zonder overbodig papierverbruik.”

Jaap van Houwelingen, Bedrijfsleider Cluster Buitendienst
Gemeente Hardinxveld-Giesendam

MOBIEL WERKEN

Op elk moment, op elke locatie

Een veelvoorkomende valkuil is het niet registreren van een storing en/of melding. Door tijdsdruk wordt er vaak vergeten welke storingen er op welke asset zijn geweest. Door het aantal stappen te verminderen kan er op elk moment simpelweg een storingsregistratie plaatsvinden. Onderhoudsbeheer wordt een stuk makkelijker doordat men kan inspelen op de historie. Versterk mobiliteit met McMain.

MOBIEL WERKEN

Jouw onderhoudswerkzaamheden altijd bij de hand

Krijg nu op elk moment toegang tot jouw onderhoudswerkzaamheden met de mobiele oplossingen van McMain. De mobiele oplossing van McMain begeleidt de monteur, productiemedewerker of kwaliteitsmanager in enkele stappen bij het registreren of uitvoeren van deze werkzaamheden. Door de dynamische opzet is een incident of storing met een handomdraai geregistreerd en staat deze direct in jouw McMain back-office. De monteurs gaan voorbereid naar de klus en kunnen efficiënt het werk uitvoeren.

MOBIEL WERKEN

Rapportage & Business Intelligence

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards, trends & TODO’s kan er binnen McMain direct getoond worden hoe je er vandaag voor staat.

McMain Rapportage & Business Intelligence

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500