McMain klantervaringen

Laat je meenemen door de verhalen van onze McMain-gebruikers


  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Stel je eigen pakket modulair samen
  • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
  • Advies en meedenken: daar krijgen wij energie van
  • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Lees het verhaal van de McMain-gebruikers

Wanneer het tijd is voor een nieuwe telefoon of televisie, zijn we als mens vaak op zoek naar reviews. Hoe heeft een ander het product ervaren en wat zijn de grote pluspunten? De afgelopen 30 jaar hebben wij veel mooie succesverhalen verzameld van onze McMain-gebruikers. Deze verhalen delen wij graag met jou. Er gaat immers niks boven een eigen vertelde verhaal. Het brengt inspiratie en kan duidelijkheid brengen wanneer er verschillende opties in het spel zijn.

Duik bij McMain in de verhalen van onze gebruikers en ontdek hoe zij de software bij hun team hebben geïntroduceerd en welke vervolgstappen zij willen zetten.

Klant­ervaringen

Zeeland Refinery

“Voorheen moesten we handmatig een planning maken. Dit is nu van de baan sinds we het Grafisch Planbord hebben. Waar de planning ons eerst 3 tot 4 uur kostte, zijn wij nu binnen een half uur klaar. Ook besparen we veel tijd rondom onze maandrapporten. We drukken op de knop en we hebben ons rapport. Voorheen moesten we handmatig de data uit de verouderde database halen en in een spreadsheet invoeren. Je wordt tussendoor ook nog wel eens onderbroken, dus je was er algauw een dag aan kwijt.” "

Martin Vos
Reliability Engineer
Landjuweel

"Sinds we dit onderhoud structureel plannen en baseren op data uit McMain, hebben we geen nieuwe grijpers meer nodig gehad. Dat bespaart ons ruim €7000,- per jaar. En dat is nog maar een heel klein stukje van ons machinepark.”

Edze Knol
Hoofd Technische Dienst

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer het nu