McMain klantervaringen

Laat je meenemen door de verhalen van onze McMain-gebruikers


  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Stel je eigen pakket modulair samen
  • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
  • Advies en meedenken: daar krijgen wij energie van
  • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Lees het verhaal van de McMain-gebruikers

Wanneer het tijd is voor een nieuwe telefoon of televisie, zijn we als mens vaak op zoek naar reviews. Hoe heeft een ander het product ervaren en wat zijn de grote pluspunten? De afgelopen 30 jaar hebben wij veel mooie succesverhalen verzameld van onze McMain-gebruikers. Deze verhalen delen wij graag met jou. Er gaat immers niks boven een eigen vertelde verhaal. Het brengt inspiratie en kan duidelijkheid brengen wanneer er verschillende opties in het spel zijn.

Duik bij McMain in de verhalen van onze gebruikers en ontdek hoe zij de software bij hun team hebben geïntroduceerd en welke vervolgstappen zij willen zetten.

Klant­ervaringen

Zeeland Refinery: “Met het Grafisch Planbord besparen wij 3 tot 4 uur per week”
“Alleen op de grijpers van onze robots besparen we dankzij McMain al ruim 7000 euro per jaar.”
HFI: “Met McMain worden storingen 50% sneller opgepakt”

Zeeland Refinery

“Voor ons was het belangrijk dat de software divers is. Dit betekende voor ons dat het standaard onderhoudsprogramma dat je koopt of huurt, veel mogelijkheden heeft. McMain voldeed aan deze wens: het is een breed pakket dat aan te passen is naar onze wensen."

Martin Vos
Reliability Engineer

Landjuweel

"Sinds we dit onderhoud structureel plannen en baseren op data uit McMain, hebben we geen nieuwe grijpers meer nodig gehad. Dat bespaart ons ruim €7000,- per jaar. En dat is nog maar een heel klein stukje van ons machinepark.”

Edze Knol
Hoofd Technische Dienst

HFI B.V.

"Sinds we McMain gebruiken is de chaos verleden tijd. Het was lastig om werkzaamheden te classificeren op prioriteit en dat is nu voorbij."

Joey Glandrup
Manager Operations

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?

Probeer het nu