Consultancy

Samen vooruitgang boeken in digitaal onderhoudsbeheer

  • 30 jaar ervaring in de onderhoudswereld
  • Doelen behaald? De vlag gaat ook bij ons uit
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van

Advies voor jullie onderhouds­management

Onze consultants zijn echte McMain experts. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen McMain, weten ze als geen ander tegen welke uitdagingen je aan kan lopen binnen het onderhoudsmanagement. Onze consultants helpen jullie vanuit een adviserende of uitvoerende rol om de processen binnen jullie organisatie vlotter te laten verlopen.

Bekijk de andere services van McMain

De Kick-off dag

Om de start met de onderhoudssoftware zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij de Kick-off dag ontworpen. Tijdens deze eerste dag gaan jullie samen met één van onze consultants aan de slag met het programma. We stellen samen de doelen vast, nemen de basis door van McMain en gaan vervolgens aan de slag met bijvoorbeeld het inrichten van de objectboom. Lees hier alles over wat jullie te wachten staat op deze eerste dag.

Training

Een extra verdiepingsslag maken om nog meer uit de onderhoudssoftware te halen? Dat kan met onze trainingen! Het trainingsaanbod varieert voor verschillende niveau’s. Zo is het mogelijk om de basis van McMain onder de knie te krijgen of juist in het diepe te duiken met de logistieke- en gevorderden trainingen. Hier vinden jullie een overzicht van het volledige trainingsaanbod.

McMain Contact opnemen - Telefoon

Support

Willen jullie graag meer ondersteuning krijgen om nog meer grip op de onderhoudsprocessen te krijgen? Onze supportafdeling denkt graag mee en geeft concrete adviezen.

Klant­ervaringen

Rinos: “Dankzij McMain is de controle op de technische kwaliteit hoger”

Detailresult

“Persoonlijk vind ik de service van McMain gewoon erg goed. Wij hebben binnen McMain de mogelijkheid om mee te denken om zo de software te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is de Digitale Monteur App. Ze zullen altijd hun best doen om zaken te implementeren die je zelf aandraagt waardoor de software nog beter wordt.”

Rinos

“Rowan en Marja hebben goed geholpen bij de start van het project. Rowan heeft bijvoorbeeld documenten voor ons gemaakt waarin staat hoe we bepaalde zaken aan kunnen pakken en hoe we met verschillende situaties om kunnen gaan.”