Consultancy

Samen boeken we vooruitgang in digitaal onderhoudsbeheer

  • Hulp bij inrichten & herstructureren van McMain omgevingen
  • De brug tussen McMain en jullie werkwijze
  • Vast aanspreekpunt die jullie organisatie kent
  • Projectondersteuning
  • Meedenken over de volgende stap

Aan de slag voor jullie onderhouds­management

Onze consultants zijn echte McMain experts. Met meer dan 30 jaar onderhoudservaring, weten we bij McMain als geen ander tegen welke uitdagingen je aan kan lopen binnen het onderhoudsmanagement. Onze consultants helpen jullie vanuit een adviserende of uitvoerende rol om de processen binnen jullie organisatie vlotter te laten verlopen. Jullie hebben een vaste consultant die precies weet wat er speelt en wat jullie nodig hebben. Kortom, zo kunnen we altijd de helpende hand bieden die nodig is.

Consultancy Lite

Stel je pakket samen

Consultancy Team

Stel je pakket samen

Consultancy Pro

Stel je pakket samen

Consultancy Lite

Haal alles uit je Lite systeem, door deze zo goed mogelijk te vullen. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat jij binnen no-time resultaten gaat zien.

Stel je pakket samen

Consultancy Team

Ga met een gerust hart van start met McMain. Als de basis goed staat, sta je al 1-0 voor.

Stel je pakket samen

Consultancy Pro

Voor de pro gebruiker is het van belang dat het systeem gevuld en gedetailleerd is. Wij zorgen er samen met jou voor dat er niets over het hoofd wordt gezien.

Stel je pakket samen
Consultancy
Kick-off
€ 499,-
€ 999,-
€ 999,-
Objectenstructuur
€ 499,-
€ 999,-
€ 999,-
Preventief onderhoud
€ 499,-
€ 999,-
Op aanvraag
Werkinstructies
€ 299,-
€ 499,-
Op aanvraag
Meterstanden
€ 299,-
€ 299,-
Op aanvraag
Meldingen
€ 299,-
€ 499,-
Op aanvraag
Inkoopbeheer
€ 299,-
€ 999,-
Op aanvraag
Voorraadbeheer
nvt.
€ 999,-
Op aanvraag
Rapportages & Dashboarding
€ 499,-
€ 999,-
Op aanvraag
NEN3140
nvt.
€ 999,-
€ 999,-

Consultancy in een notendop

Hoe ziet zo’n dag voor een McMain-consultant er dan ongeveer uit? Gepaard met een kop koffie zetten ze zich elke dag in om jullie te ondersteunen waar nodig. Maar ook zijn ze onderweg om te kijken hoe het er bij jullie op locatie aan toegaat om zo toe te werken naar een optimaal werkende onderhoudsomgeving die naadloos aansluit bij jullie organisatie.

De kick-off dag

Om de start met de onderhoudssoftware zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij de Kick-off dag ontworpen. Tijdens deze eerste dag gaan jullie samen met één van onze consultants aan de slag met het programma. We stellen samen de doelen vast, nemen de basis door van McMain en gaan vervolgens aan de slag met bijvoorbeeld het inrichten van de objectboom. Lees hier alles over wat jullie te wachten staat op deze eerste dag.

Training

Een extra verdiepingsslag maken om nog meer uit de onderhoudssoftware te halen? Dat kan met onze trainingen! Het trainingsaanbod varieert voor verschillende niveau’s. Zo is het mogelijk om de basis van McMain onder de knie te krijgen of juist in het diepe te duiken met de logistieke- en gevorderden trainingen. Hier vinden jullie een overzicht van het volledige trainingsaanbod.

Quick scan

Eén van onze consultants duikt in jullie McMain-systeem en haalt alle informatie boven water die nodig is voor een strategische verbeterplan. Na de inventarisatie waarin hij verschillende thema’s afwerkt, stelt hij op basis van alle opgehaalde informatie een adviesrapport op. Jullie kunnen hier direct mee aan de slag. Een Quick scan bestaat uit drie onderdelen namelijk: de voorbereiding, de inventarisatie en afsluitend een adviesrapport op maat.

Support

Willen jullie graag meer ondersteuning krijgen om nog meer grip op de onderhoudsprocessen te krijgen? Onze supportafdeling denkt graag mee en geeft concrete adviezen.

Klant­ervaringen

Detailresult

“Persoonlijk vind ik de service van McMain gewoon erg goed. Wij hebben binnen McMain de mogelijkheid om mee te denken om zo de software te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is de Digitale Monteur App. Ze zullen altijd hun best doen om zaken te implementeren die je zelf aandraagt waardoor de software nog beter wordt.”

Rinos

“Rowan en Marja hebben goed geholpen bij de start van het project. Rowan heeft bijvoorbeeld documenten voor ons gemaakt waarin staat hoe we bepaalde zaken aan kunnen pakken en hoe we met verschillende situaties om kunnen gaan.”