Consultancy

Samen boeken we vooruitgang in digitaal onderhoudsbeheer

  • Hulp bij inrichten & herstructureren van McMain omgevingen
  • De brug tussen McMain en jullie werkwijze
  • Vast aanspreekpunt die jullie organisatie kent
  • Projectondersteuning
  • Meedenken over de volgende stap

Aan de slag voor jullie onderhouds­management

Onze consultants zijn echte McMain experts. Met meer dan 30 jaar onderhoudservaring, weten we bij McMain als geen ander tegen welke uitdagingen je aan kan lopen binnen het onderhoudsmanagement. Onze consultants helpen jullie vanuit een adviserende of uitvoerende rol om de processen binnen jullie organisatie vlotter te laten verlopen. Jullie hebben een vaste consultant die precies weet wat er speelt en wat jullie nodig hebben. Kortom, zo kunnen we altijd de helpende hand bieden die nodig is.

Consultancy in een notendop

Hoe ziet zo’n dag voor een McMain-consultant er dan ongeveer uit? Gepaard met een kop koffie zetten ze zich elke dag in om jullie te ondersteunen waar nodig. Maar ook zijn ze onderweg om te kijken hoe het er bij jullie op locatie aan toegaat om zo toe te werken naar een optimaal werkende onderhoudsomgeving die naadloos aansluit bij jullie organisatie.

De kick-off dag

Om de start met de onderhoudssoftware zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij de Kick-off dag ontworpen. Tijdens deze eerste dag gaan jullie samen met één van onze consultants aan de slag met het programma. We stellen samen de doelen vast, nemen de basis door van McMain en gaan vervolgens aan de slag met bijvoorbeeld het inrichten van de objectboom. Lees hier alles over wat jullie te wachten staat op deze eerste dag.

Training

Een extra verdiepingsslag maken om nog meer uit de onderhoudssoftware te halen? Dat kan met onze trainingen! Het trainingsaanbod varieert voor verschillende niveau’s. Zo is het mogelijk om de basis van McMain onder de knie te krijgen of juist in het diepe te duiken met de logistieke- en gevorderden trainingen. Hier vinden jullie een overzicht van het volledige trainingsaanbod.

Asset management software

Quick scan

Eén van onze consultants duikt in jullie McMain-systeem en haalt alle informatie boven water die nodig is voor een strategische verbeterplan. Na de inventarisatie waarin hij verschillende thema’s afwerkt, stelt hij op basis van alle opgehaalde informatie een adviesrapport op. Jullie kunnen hier direct mee aan de slag. Een Quick scan bestaat uit drie onderdelen namelijk: de voorbereiding, de inventarisatie en afsluitend een adviesrapport op maat.

McMain Contact opnemen - Telefoon

Support

Willen jullie graag meer ondersteuning krijgen om nog meer grip op de onderhoudsprocessen te krijgen? Onze supportafdeling denkt graag mee en geeft concrete adviezen.

Klant­ervaringen

Rinos: “Dankzij McMain is de controle op de technische kwaliteit hoger”

Detailresult

“Persoonlijk vind ik de service van McMain gewoon erg goed. Wij hebben binnen McMain de mogelijkheid om mee te denken om zo de software te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is de Digitale Monteur App. Ze zullen altijd hun best doen om zaken te implementeren die je zelf aandraagt waardoor de software nog beter wordt.”

Rinos

“Rowan en Marja hebben goed geholpen bij de start van het project. Rowan heeft bijvoorbeeld documenten voor ons gemaakt waarin staat hoe we bepaalde zaken aan kunnen pakken en hoe we met verschillende situaties om kunnen gaan.”