McMain onderhoudssoftware

Onze McMain'ers

McMain onderhoudssoftware

Wij zijn McMain en daar zijn we trots op

 • Familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring: liefde voor onderhoudsbeheer & techniek van nu

 • Advies en meedenken: digitaal organiseren zit ons in het bloed

 • Samen de vastgestelde doelen behalen: dan gaat bij ons ook de vlag uit

 • Vliegende start: want snel van start is ons doel: binnen drie weken McMain op jouw device

 • Oogpunt vanuit onderhoud: een praktische oplossing bieden die complexe situaties simpel maakt

 • 30 jaar ervaring
 • 25 medewerkers
 • Gemiddelde klanttevredenheid: 8
 • 10.000 gebruikers

Liever een korte versie? Dit is McMain in een notendop

Zoals beloofd, een snelle versie van wie en wat McMain is. Hier komt het: familiebedrijf, 30 jaar ervaring en passie voor onderhoud. Maar dat zegt niet veel over wie we zijn. En dat willen we ook graag met je delen. We geloven dat wie McMain is, ons uniek maakt. Klaar voor de uitgebreidere versie?

Onze mensen zijn McMain

Met passie voor onderhoud en techniek

Elke dag zetten wij ons met passie in voor onderhoud en techniek. Zodat onderhoud overzichtelijk en begrijpelijk wordt voor iedereen. Dit doen we al 30 jaar bij McMain. We weten dus als geen ander wat er nodig is voor onderhoudssoftware.

Goede software ontwikkelen die overzicht geeft, eenvoudig in gebruik is en snel is geïnstalleerd, dat vinden we vanzelfsprekend. Onderhoudssoftware klinkt misschien niet meteen heel spannend. Onmisbaar is het wel. Net als onze mensen, want zij maken McMain.

Iedereen die McMain’er is, heeft de waarden familie, betrokkenheid, een gezonde dosis gekte en veel passie verankerd in zijn of haar DNA. En dat is terug te zien in onze hele bedrijfscultuur: stuk voor stuk krijgt iedereen hier energie van advies geven en meedenken. Want als jullie bedrijf groeit, dan gaat bij ons ook de vlag uit!

Wil jij ons team versterken?

Klant­ervaring

Zeeland Refinery: “Met het Grafisch Planbord besparen wij 3 tot 4 uur per week”

Zeeland Refinery

 • Een match met onze organisatie. Wij waren op zoek naar een organisatie die aansloot bij onze kernwaarden en cultuur. Ik ken bijna iedereen hier en dat gevoel ga je dan ook na bij een bedrijf. Dat je toch gauw persoonlijk contact hebt. Dat vind ik erg prettig. Dat persoonlijke spreekt aan.

 • Uniek. “Het bijzondere aan McMain is toch het kleinschalige en persoonlijke contact dat je bij jullie hebt. Dat spreekt me erg aan.”

Een toegewijd team. Ik zou McMain omschrijven als een team dat zich veel inzet toont. Het team is toegewijd om het goed te doen, dat kun je merken. Er wordt met je meegedacht. Niet alleen op de korte termijn, maar ook het verdere proces; hoe je het op de lange termijn wil gaan aanpakken.

Frank, kun jij ons helpen?

Dertig jaar geleden werd aan Frank Tiekink gevraagd om een programma te schrijven voor storingsregistraties. Bedrijven wilden graag hun machinebeheer digitaal bijhouden. Frank is daar mee aan de slag gegaan. Het product werd zo goed ontvangen door de opdrachtgever, dat ook andere bedrijven het programma wilden gebruiken. En met die ene simpele vraag, Frank kan jij ons helpen, is McMain ontstaan.

Veelzijdigheid maakt onderhoudssoftware krachtig

Door de veelzijdigheid in werkvelden is McMain zo hard gegroeid dat er meer dan 10.000 gebruikers vertrouwen op McMain. We zijn er trots op dat we McMain’ers hebben met expertises op het gebied van (bedrijfskundige) informatica, (technische) bedrijfskunde, bouwkunde, werktuigbouwkunde, scheepsbouwkunde en elektrotechniek. Samen met onze klanten blijven we bouwen, zodat onze onderhoudssoftware nog krachtiger en dynamischer wordt.

Onze missie: Wat complex is, overzichtelijk maken

De behoefte van onze klanten is de basis van alles wat we doen. Onze software maken we samen met onze klanten, hierdoor sluit het naadloos aan op elke vraag. Dit maakt onze dienstverlening flexibel, persoonlijk. Zo laten we het hele proces efficiënt en effectief verlopen. Met onze expertise en jarenlange praktijkervaring ontwikkelen we software om jouw onderhoudsbeheer digitaal te organiseren. Zo worden complexe situaties weer overzichtelijk.

Visie: Vooruitstrevende partner voor bedrijven

Meedenken, advies geven en de toon zetten in de onderhoudswereld. Dat is onze ambitie. Wij geloven zo in de kracht van onze dynamische onderhoudssoftware, dat we inzetten op een wereldwijde verspreiding. McMain verovert de (onderhouds)wereld!