Onze software

Eén pakket met jullie eigen toepassingen voor digitaal onderhoud • Bespaar gemiddeld 3 tot 8% op kosten
 • Creëer jullie eigen onderhoudspakket
 • Ga voor optimale beschikbaarheid
 • Toewerken naar een onderhoudsstrategie die bij jullie past
 • Doelen behalen: dan gaat de vlag uit
 • Probeer McMain Online 30 dagen gratis uit

Trouw aan ieders eigen werkwijze

Samen jullie onderhoudsbeheersysteem bouwen

Dankzij de modulaire structuur is McMain zo te stroomlijnen dat het past bij de werkwijze van jullie organisatie. Met onze configuratie instellingen sluit de software aan bij jullie aangegeven wensen. Zo leveren wij maatwerk zonder daadwerkelijk een ander systeem te ontwikkelen. Hoe doen wij dat? Samen kijken we tijdens de kick-off welke functionaliteiten er nodig zijn en welke (tijdelijk) gedeactiveerd kunnen worden. Je kunt onze software inzetten voor je onderhoudswerkzaamheden. Zoals een CMMS, maar ook voor zaken als inkoop, voorraad, projectbeheer en andere zaken eromheen, zoals bij EAM. Kortom, onze software wordt afgestemd op jullie wensen en doelen.

Klant­ervaringen

EBS Public Transportation B.V.

“Door McMain hebben we inzicht op monteur-, werkplaats- en busniveau. Zo kunnen we kostenefficiënter werken.”

Frans ter Beke
Delivery Manager
De Ruwbouw Groep

“We zien nu al dat het aantal storingen is gehalveerd in vergelijking met vorig jaar, dat is dankzij het preventieve onderhoud in McMain”

Geo de Bruin
Hoofd Technische Dienst
Logo De RuwBouw Groep
Plastifran BV

“Voor mij was het belangrijk om bij de storingen informatie toe te voegen. Zo creëer ik een duidelijk beeld per machine wat er is gebeurd en welke handelingen er zijn uitgevoerd om de storing op te lossen. Mijn uitgangspunt was om voor een eventuele opvolger het werk makkelijker te maken. Er is nu historie, we kunnen aan de slag met preventief onderhoud en McMain Online vormt een leidraad voor iedereen binnen de organisatie.”

Hans van Limpt
Hoofd Technische Dienst
  Polygon Group logo Eurol logo Wellness Pet Company McMain

Werken in een cloud based CMMS

Even een kleine samenvatting

Een cloud based CMMS leveren we als een SaaS-systeem, dat staat voor Software as a Service. Wat betekent dit precies? Het is eigenlijk heel simpel, want SaaS zegt het al: software die wordt geleverd als een service. Het mooie aan dit concept is dat je hierdoor de software kunt huren. Dit betekent dat alle informatie in de cloud zit in plaats van op interne servers. Door met SaaS-software te werken, hebben de gebruikers van het asset management systeem via het internet toegang tot hun softwareprogramma. Een groot voordeel van het werken in deze cloud based software is dat de aanbieder de back-ups, onderhoud en installatie van updates op zich neemt.

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer nu

Een onderhoudsbeheersysteem op maat

Speciaal ontwikkeld en gebouwd voor jullie organisatie

Naast het onderhoudsbeheersysteem zo in te stellen dat het past bij de huidige of gewenste situatie, is echt maatwerk ook mogelijk. Hierbij bouwen we extra toepassingen, speciaal naar jullie wensen en eisen. Dit is mogelijk met onze maatwerk-toolkit. Mochten jullie op den duur deze toepassingen zelf willen uitbreiden of aanpassen; dan kan dat. Hiervoor zijn trainingen ontwikkeld, zodat jullie de software zo onder de knie krijgen, dat zelf software aanpassen en rapportages een makkie is. Ook is het mogelijk om te connecten met de open-API om zelf dashboards en rapportages te bouwen met een pakket naar keuze.

Prijzen en pakketten

Kies jullie onderhoudssoftware pakket

Een onderhoudsbeheersysteem is er in allerlei verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, want elk team is anders en heeft ook andere wensen. Dankzij de modulaire opbouw van McMain kun je instappen op elk niveau en kiezen voor het ideale pakket voor jouw Technische Dienst. Je kunt eenvoudig op- of afschalen zodat er een pakket ontstaat dat naadloos aansluit op jullie wensen. Hoe groot (of klein) je organisatie en budget ook zijn, er is altijd een passend pakket.

Lite

De ideale tool voor de basis van je Technische Dienst.

€35
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €15 per maand/gebruiker
 • Objectbeheer
 • Storingsregistratie
 • Preventief Onderhoud
 • Grafisch Planbord
 • Meldingen
 • Werkinstructies & Inspecties
Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€75
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €35 per maand/gebruiker
 • Alles van Team +
 • Meerdere vestigingen
 • Meerdere talen
 • Audit trail
 • Single sign-on (SSO)
 • Beschikbaarheid over alle modules

McMain Software modules

McMain Software bestaat uit basismodules die jullie inzicht en overzicht geven. Het pakket is eenvoudig uit te breiden met extra modules, zodat het volledig aansluit bij jullie organisatie. 

Rapport

Contractbeheer

Met de online contractbeheer software van McMain kun je alle contracten van interne en externe partijen beheren. Zo halen jullie maximaal resultaat.

Documentbeheer software

Documentbeheer

Sla alle gewenste documenten op één plek op in het documentbeheer van McMain. Zo ziet elke McMain-gebruiker dezelfde, actuele informatie.

Kostenbeheer software

Facturatie & Financiën

Straal vertrouwen uit naar jullie klanten en factureer uit in een handomdraai door McMain te koppelen aan het financiële systeem binnen jullie organisatie.

gereedschapbeheer en uitleenbeheer - hamer icon

Gereedschap- en uitleenbeheer

Veilig en voorbereid aan het werk met onze uitleen en gereedschapsbeheer software. Zo blijft al jullie kostbare gereedschap in goede staat.

Mobiel toegankelijk

Incident Management

Maak gemakkelijk meldingen aan en krijg inzicht in de historie en status van je assets, zodat resources straks goed kunnen worden ingezet.

Inkoop en voorraadsoftware

Inkoop- en voorraadbeheer

Met inkoop- en voorraadbeheer breng je eenvoudig in kaart welke materialen en hoeveelheden gebruikt worden. Zo grijpen jullie nooit meer mis.

Koppelingen

Versoepel de informatiestroom en voorkom dubbele invoer door een interface te maken tussen jullie verschillende programma’s.

Multi-Site

De module multi-site is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met meerdere werkmaatschappijen. Groei met jullie organisatie mee en werk in één McMain.

NEN 3140

Ga voor een veilige werkomgeving. Registreer alle veiligheidsinspecties eenvoudig en snel in jullie onderhoudsprogramma.

Objectbeheer software

Objectbeheer

Registreer nu jullie onderhoud van alle assets centraal binnen de organisatie en haal meer rendement uit de asset management software van McMain.

Preventief onderhoud software

Preventief Onderhoud

Vertrouw erop dat McMain jullie helpt herinneren met inplannen van aangemaakte werkbonnen. Dát is het gemak van preventief onderhoud.

Projectbeheer

Behaal efficiëntie met jullie onderhoudsprojecten. Met projectbeheer software creëer je een totaaloverzicht van alle lopende projecten en afspraken.

Rapportages

Weerspiegel een bepaalde tijdsperiode, onderbouw het onderbuikgevoel en zet data om tot informatie met de rapportages van McMain.

Relatiebeheer

Leg alles vast, beheer jullie relaties, automatiseer het facturatieproces. Ga voor eenvoudige, heldere communicatie met relatiebeheer software.

Storingsregistratie software

Storings­registratie

Met de storingsregistratie software van McMain is het mogelijk om simpel (mobiel) een storing te registreren en de downtime te beheersen.

Documentbeheer software

Werkinstructies

Sla alle gewenste documenten op één plek op in het documentbeheer van McMain. Zo ziet elke McMain-gebruiker dezelfde, actuele informatie.

Werkopdrachtbeheer software

Werkopdrachtebeheer

Meer grip op jullie totale werkproces? Met werkorder software van McMain staat al jullie informatie overzichtelijk in één systeem.

Planning software

Werkplanning

Met de onderhoudsplanning software van McMain kunnen jullie op een betrouwbare en overzichtelijke manier alle manuren effectief beheren.

Werkvergunningen software

Werkvergunningen

Doorloop het hele proces van aanvraag tot goedkeuring, gebruik en opslaan van jullie werkvergunningen in de historie digitaal in McMain.

FAQ

McMain Online is al beschikbaar vanaf €35,- per maand. Bij McMain vinden het belangrijk dat een onderhoudsbeheersysteem beschikbaar is voor iedereen. Hoe groot of klein het budget is. Wil je uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Jazeker, je kan geheel vrijblijvend een gratis proefversie aanvragen. Je krijgt dan 30 dagen lang toegang tot je eigen account, waarin je zelf assets kunt toevoegen. Daarnaast kan je alle functionaliteiten van het onderhoudsbeheersysteem McMain Online uitproberen. Dat kan op elk moment en op elke locatie die jou het beste uitkomt.

Een onderhoudsbeheersysteem is heel breed inzetbaar en geeft jou controle over je assets. De toepassingen van een onderhoudsbeheersysteem zijn dan ook eindeloos. Bekijk hier een overzicht van alle sectoren waar het onderhoudsbeheersysteem McMain Online wordt toegepast.

Een onderhoudsbeheersysteem helpt je om belangrijke informatie over je assets vast te leggen en automatisch een digitale onderhoudshistorie op te bouwen. Dat zorgt ervoor dat je onderhoudsprocessen makkelijker kan optimaliseren en dat technische kennis altijd en overal beschikbaar is. Je raakt het nooit meer kwijt. Dat zorgt voor maximale prestaties van jullie assets en een geoliede Technische Dienst.

In een onderhoudsbeheersysteem regel je alles rondom het beheer en onderhoud van je assets, zoals de onderhoudsplanning. Een EAM beslaat alle zaken binnen een bedrijf die te maken hebben met vermogensbeheer. Dat kan inkoop, boekhouding, operaties, maar ook onderhoud en voorraad zijn. Een EAM vormt zich rond de totale kosten en heeft een grote hoeveelheid functies rondom het volgen, beheren en analyseren van de prestaties van je assets.

Ja, McMain Online is een SaaS (Software as a Service) oplossing. Daardoor is McMain Online op ieder apparaat beschikbaar. Bijkomend voordeel: wij ontzorgen je op het gebied van performance, beveiliging en zorgen ervoor dat de software altijd in topconditie is.