Onze software

Eén pakket met jullie eigen toepassingen voor digitaal onderhoud • Bespaar gemiddeld 3 tot 8% op kosten
 • Creëer jullie eigen onderhoudspakket
 • Ga voor optimale beschikbaarheid
 • Toewerken naar een onderhoudsstrategie die bij jullie past
 • Doelen behalen: dan gaat de vlag uit
 • Probeer McMain Online 30 dagen gratis uit

Trouw aan ieders eigen werkwijze

Samen jullie asset management software bouwen

Dankzij de modulaire structuur is McMain zo te stroomlijnen dat het past bij de werkwijze van jullie organisatie. Met onze configuratie instellingen sluit de software aan bij jullie aangegeven wensen. Zo leveren wij maatwerk zonder daadwerkelijk een ander systeem te ontwikkelen. Hoe doen wij dat? Samen kijken we tijdens de kick-off welke functionaliteiten er nodig zijn en welke (tijdelijk) gedeactiveerd kunnen worden. Je kunt onze software inzetten voor je onderhoudswerkzaamheden. Zoals een CMMS, maar ook voor zaken als inkoop, voorraad, projectbeheer en andere zaken eromheen, zoals bij EAM. Kortom, onze software wordt afgestemd op jullie wensen en doelen.

Klant­ervaring

Zeeland Refinery: “Met het Grafisch Planbord besparen wij 3 tot 4 uur per week”

Zeeland Refinery

“Voor ons was het belangrijk dat de software divers is. Dit betekende voor ons dat het standaard onderhoudsprogramma dat je koopt of huurt, veel mogelijkheden heeft. McMain voldeed aan deze wens: het is een breed pakket dat aan te passen is naar onze wensen."

Martin Vos
Reliability Engineer

Werken met een cloud based CMMS

Even een kleine samenvatting

Een cloud based CMMS leveren we als een SaaS-systeem, dat staat voor Software as a Service. Wat betekent dit precies? Het is eigenlijk heel simpel, want SaaS zegt het al: software die wordt geleverd als een service. Het mooie aan dit concept is dat je hierdoor de software kunt huren. Dit betekent dat alle informatie in de cloud zit in plaats van op interne servers. Door met SaaS-software te werken, hebben de gebruikers van het asset management systeem via het internet toegang tot hun softwareprogramma. Een groot voordeel van het werken in deze cloud based software is dat de aanbieder de back-ups, onderhoud en installatie van updates op zich neemt.

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?

Probeer nu

Maatwerk bij McMain Software

Speciaal ontwikkeld en gebouwd voor jullie organisatie

Naast de asset management software zo instellen dat het past bij de huidige of gewenste situatie, is echt maatwerk ook mogelijk. Hierbij bouwen we extra toepassingen, speciaal naar jullie wensen en eisen. Dit is mogelijk met onze maatwerk-toolkit. Mochten jullie op den duur deze toepassingen zelf willen uitbreiden of aanpassen; dan kan dat. Hiervoor zijn trainingen ontwikkeld, zodat het mogelijk is om straks zelf de software aan te passen of rapportages te bouwen. Ook is het mogelijk om te connecten met de open-API om zelf dashboards en rapportages te bouwen met een pakket naar keuze.

Prijzen en pakketten

Kies jullie asset management software bundel

Een CMMS is er in allerlei verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, want elk team is anders en heeft ook andere wensen. Dankzij de modulaire opbouw van McMain kun je instappen op elk niveau en kiezen voor het ideale pakket voor jouw Technische Dienst. Je kunt eenvoudig op- of afschalen zodat er een pakket ontstaat dat naadloos aansluit op jullie wensen. Hoe groot (of klein) je organisatie en budget ook zijn, er is altijd een passend pakket.

Team

De basis onder de knie of tijd voor uitbreiding? Sla je (volgende) slag met Team.

€50
per maand/gebruiker
Mobile user: €20 per maand/gebruiker
 • Alles van Lite +
 • Autorisatiebeheer
 • Vakgroepen
 • Projectbeheer
 • Contractbeheer
 • Inkoop- & Voorraadbeheer

Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€65
per maand/gebruiker
Mobile user: €25 per maand/gebruiker
 • Alles van Team +
 • Meerdere vestigingen
 • Meerdere talen
 • Screen Editor
 • Software op maat
 • Beschikbaarheid over alle modules

McMain Software modules

McMain Software bestaat uit basismodules die jullie inzicht en overzicht geven. Het pakket is eenvoudig uit te breiden met extra modules, zodat het volledig aansluit bij jullie organisatie. 

Asset Management

Registreer nu jullie onderhoud van alle assets centraal binnen de organisatie en haal meer rendement uit de asset management software van McMain.

Contractbeheer

Met de online contractbeheer software van McMain kun je alle contracten van interne en externe partijen beheren. Zo halen jullie maximaal resultaat.

Documentbeheer

Sla alle gewenste documenten op één plek op in het documentbeheer van McMain. Zo ziet elke McMain-gebruiker dezelfde, actuele informatie.

Facturatie & Financiën

Straal vertrouwen uit naar jullie klanten en factureer uit in een handomdraai door McMain te koppelen aan het financiële systeem binnen jullie organisatie.

gereedschapbeheer en uitleenbeheer - hamer icon

Gereedschap- en uitleenbeheer

Veilig en voorbereid aan het werk met onze uitleen en gereedschapsbeheer software. Zo blijft al jullie kostbare gereedschap in goede staat.

Incident Management

Maak gemakkelijk meldingen aan en krijg inzicht in de historie en status van je assets, zodat resources straks goed kunnen worden ingezet.

Inkoop- en voorraadbeheer

Met de inkoop- en voorraadbeheersoftware kan eenvoudig in kaart gebracht worden welke materialen en hoeveelheden gebruikt worden. Zo grijpen jullie nooit meer mis.

Koppelingen

Versoepel de informatiestroom en voorkom dubbele invoer door een interface te maken tussen verschillende informatiebronnen, zoals onderhoudssoftware en ERP’s of juist financiële systemen.

Multi-Site

De module multi-site is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met meerdere werkmaatschappijen. Groei met jullie organisatie mee en werk in één McMain.

NEN 3140

Ga voor een veilige werkomgeving. Registreer alle veiligheidsinspecties eenvoudig en snel in jullie onderhoudsprogramma.

Preventief Onderhoud

Maak eenmalig een werkbon aan en vertrouw erop dat McMain jullie helpt herinneren met inplannen. Dát is het gemak van preventive maintenance software.

Projectbeheer

Behaal efficiëntie met jullie onderhoudsprojecten. Met projectbeheer software creëer je een totaaloverzicht van alle lopende projecten en afspraken.

Rapportages

Weerspiegel een bepaalde tijdsperiode, onderbouw het onderbuikgevoel en zet data om tot informatie met de McMain Rapportage module.

Relatiebeheer

Leg alles vast, beheer jullie relaties, automatiseer het facturatieproces en ga voor eenvoudige en heldere communicatie met relatiebeheer software.

Storings­registratie

Met de storingsregistratie software van McMain is het mogelijk om simpel (mobiel) een storing te registreren en de downtime van de installaties te beheersen.

Werkopdracht­beheer

Meer grip op jullie totale werkproces? Met werkorder software staat al jullie informatie overzichtelijk in één systeem.

Werkplanning

Met de onderhoudsplanning software van McMain kunnen jullie op een betrouwbare en overzichtelijke manier alle manuren effectief beheren.

Werkvergunningen

Doorloop het hele proces van aanvraag tot goedkeuring, gebruik en opslaan van jullie werkvergunningen in de historie digitaal in McMain.

FAQ

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.