Het CMMS van McMain

Borg jullie technische kennis op één centrale plek voor de gehele Technische Dienst


 • Maximaal presterende assets
 • Vloeiend werkende Technische Dienst
 • Optimaliseer de bestaande werkprocessen
 • Borg de technische kennis op één centrale plek
 • Grip op de onderhoudskosten
 • Probeer ons CMMS 30 dagen gratis uit

Wat is een CMMS?

Onderhoud jullie eigen onderhoudsbeheer digitaal en gemakkelijk

CMMS staat voor Computerized Maintenance Management System. In de volksmond ook wel onderhoudsbeheersysteem genoemd. Hiermee kun je op een gemakkelijke en digitale manier het onderhoudsbeheer ondersteunen met software. Het CMMS vertelt jou wanneer onderhoud uitgevoerd moet worden aan de hand van preventieve onderhoudsmodellen.  Hiernaast zorgt het CMMS dat jullie nooit meer een contract vergeten te verlengen of op te zeggen. Al deze kennis leggen jullie digitaal en centraal vast. Zo raken jullie deze kennis niet meer kwijt en wordt het inwerken van een nieuwe collega een makkie. Vertrekt er een collega? Dan blijft zijn kennis achter; wel zo fijn voor de opvolger. Met een CMMS kunnen jullie het werk effectief inplannen en weet het hele team wanneer zij welke werkzaamheden moeten uitvoeren. Werk met rapportages om het onderhoud in de gaten te houden en bij te sturen waar nodig.

Wij zijn McMain
En daar zijn we trots op

CMMS dashboard van McMain

Alle belangrijke informatie in één oogopslag

Het dashboard hieronder is het standaard dashboard van het McMain CMMS. Naast de aanpasbaarheid van het dasboard is deze ook interactief zodat je overal op door kunt klikken. Wil je weten waar die hoeveelheid storingen vandaan komen? Dan klik je op de daarbij horende tegel zodat de details zichtbaar worden. Op deze manier kunnen jullie in één oogopslag alle informatie inzien die voor jullie belangrijk is.

Aan de slag met een cloud based CMMS

Even een kleine samenvatting

Onze cloud based CMMS leveren we als een SaaS-systeem. Deze afkorting staat voor Software as a Service. Het mooie aan het SaaS-concept is dat je de software kunt huren. Wat betekent dat? Alle informatie zit in de cloud in plaats van op interne servers waardoor alle gebruikers toegang hebben tot het CMMS via het internet. En herinner je je die service nog? Die nemen wij voor ons rekening zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het onderhoud, updates en back-ups.

De belangrijkste voordelen van een CMMS op een rij

Alles wat je moet weten over CMMS bij McMain

 • Alles voor een gestroomlijnd onderhoudsproces
 • Behoud van inzicht en overzicht
 • Verhoogde mobiliteit, altijd en overal beschikbaar
 • Effectieve afhandeling storingen en werkaanvragen
 • Historie van alle assets
 • Laagdrempelige registratie

Een demo of de software zelf uitproberen?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Demo aanvragen
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer nu

FAQ

Ons CMMS is beschikbaar vanaf €35,- per maand. We vinden het belangrijk dat onderhoudssoftware beschikbaar is voor iedereen. Hoe groot of klein het budget is. Wil je uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Ja zeker, wanneer jullie een trial aanvragen, stellen wij McMain Online 30 dagen gratis en vrijblijvend beschikbaar. Zo kun je op je eigen tempo en moment de software uitproberen. Tijdens deze proefperiode bieden we op allerlei hulpmiddelen aan om de software optimaal te leren kennen.

Ja, dankzij de Connector + is het mogelijk om jullie onderhoudspakket te koppelen met de meeste programma’s. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een CMMS is in vele sectoren inzetbaar, want met een CMMS zijn jullie in control zijn over de assets en assets kom je overal tegen. Ons McMain CMMS kom je bijvoorbeeld tegen in de productie-, verpakking- en verpakkingsindustrie. Maar er zijn nog veel meer sectoren waarin een CMMS ingezet kan worden.

CMMS staat voor Computerized Maintenance Management System en helpt jullie om de historie en belangrijke informatie van de assets vast te leggen. Zo is het makkelijker om processen te optimaliseren, is de technische kennis voor iedereen beschikbaar en raken jullie deze ook niet meer kwijt. Het uiteindelijke resultaat? Maximaal presterende installaties en een vloeiend werkende Technische Dienst. Probeer McMain Online gratis uit en ontdek het zelf.

Nee, dat is niet verplicht. Het fijne aan dit CMMS systeem is dat het inzetbaar is voor zowel een kleine als een grote Technische Dienst. Zo kan iedereen gebruik maken van een CMMS systeem. Groeit jullie team? Dan kunnen jullie extra gebruikers aanschaffen.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken. Wij ontzorgen jullie op het gebied van performance, beveiliging en zorgen ervoor dat de software altijd in topconditie is.