Lees alles over McMain Online

Met alle informatie in één systeem streven naar optimale beschikbaarheid

Complexere machines en ontwikkelingen, zoals industrie 4.0, zorgen ervoor dat ook digitalisering binnen de onderhoudswereld in een stroomversnelling raakt. Om deze ontwikkelingen bij te houden is kennis cruciaal. We weten allemaal dat wijsheid met de jaren komt en dat betekent dat jullie Technische Dienst vol met waardevolle kennis zit over alle assets binnen de organisatie. Jullie kennen de installaties als geen ander. Als we deze kennis niet vastleggen, in bijvoorbeeld onderhoudsbeheer software, gaan alle ervaringen en inzichten verloren. Dat is toch eeuwig zonde?

Download het McMain Online productboek

Ons doel: het onderhoudsbeheer van de Technische Dienst makkelijker maken met asset maintenance management software.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

In het productboek vertellen we

  • De kracht van digitaal onderhoud
  • In een tour de features alles over onze software
  • Over het 5-stappenplan voor een vliegende start
  • Welke variant het best past bij jouw Technische Dienst?
  • Over de knappe koppen van McMain Software

De nieuwe generatie asset maintenance management software

Welkom, dit is McMain Online. Jouw rechterhand in digitaal onderhoudsbeheer. Wij zijn er voor jullie en samen zijn wij er voor de wereld van morgen.

Onderhoud hoeft geen giswerk in een papierwinkel te zijn. Want juist door alle belangrijke informatie centraal te beheren, komen we dichter en dichter bij de optimale beschikbaarheid. Daarnaast is er een flink te kort aan technisch personeel. Een blik vol nieuw personeel regelen, gaat niet zo 1,2,3. Maar wat we wel kunnen doen is helpen om alle technische handjes zo slim mogelijk in te zetten. Onze missie? Zorgen voor simpeler onderhoudsbeheer en gebruiksvriendelijke onderhoudsbeheer software. En dat doen we niet alleen, maar samen met jullie.

Wij zijn McMain
En daar zijn we trots op