McMain kennisbank

Voorzie jezelf van alle online kennis van McMain op het gebied van onderhoudssoftware

  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Stel je eigen pakket modulair samen
  • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
  • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Breid je kennis uit over onderhouds­software samen met McMain

Ontdek het belang van een digitaal onderhoudsbeheersysteem. Elke onderhoudsdienst slaat technische kennis op, maar meestal niet op één plek en digitaal. En juist dat is belangrijk voor het behalen van de optimale beschikbaarheid van de assets. Om deze optimale beschikbaarheid te behalen, hebben wij McMain gebouwd. Gemaakt door en voor techneuten. Meer weten over wat onderhoudssoftware voor de Technische Dienst jullie kan opleveren? Klik dan hier.

Downloads

PDF-bestanden, e-books, whitepapers en meer

icon Downloads

Productboek McMain Online

Ons doel: het onderhoudsbeheer voor de Technische Dienst gemakkelijker te maken met onderhoudssoftware. Download ons McBoek en lees hoe wij dat doen.

icon Downloads

Moeiteloos Maintenance Management

In de gids “Moeiteloos Maintenance Management” ontdek je hoe je controle krijgt over je onderhoud. Zo ben je niet meer de hele dag brandjes aan het blussen en ervaar je veel minder stress tijdens je werk.

icon Downloads

E-book voorspellend onderhoud

Lees alles over het starten van voorspellend onderhoud. In 5 stappen met praktijkvoorbeelden en tips & tricks geven wij jullie houvast in deze beginperiode.

icon Downloads

Business case template

Stel met dit template snel jullie business case op. Met de inspiratie cases en de stapsgewijze opstelling hebben jullie binnen een mum van tijd een overzichtelijke case klaarstaan.

icon Downloads

Whitepaper Audits (1): Last of Lust?

Je kunt niet om audits heen. Doorsta de audits probleemloos door de juiste en volledige informatie uit het onderhoudsbeheersysteem aan te leveren en schiet nooit meer tekort bij audits.

icon Downloads

Whitepaper Audits (2): Risico's vermijden

Welke risico’s wil je als KAM-manager en Technische Dienst vermijden rondom de audits? Lees hier welke risico’s worden onderkend en welke aanpak resultaten oplevert.

icon Downloads

Whitepaper Audits (3): het 10 stappenplan

Het stappenplan biedt houvast voor een succesvolle audit. Doorsta de audits door de auditeur alle complete informatie aan te leveren vanuit jullie onderhoudsbeheersysteem.

icon Downloads

Gratis Excel-template

Ga van start met het gratis Excel-template en zet jullie eerste stap in de richting van digitaal onderhoudsbeheer. Het template geeft jullie houvast en helpt je bij de digitale documentatie van jullie werkzaamheden en objecten.

icon Downloads

McMain Online factsheet

Alle features van McMain Online snel en beknopt in één overzicht.

Webinars

Neem deel aan onze webinars en leer onderhoudssoftware en McMain kennen

Webinar 'Starten met McMain Online'

In deze webinar leggen we stap voor stap de basis uit van onderhoudssoftware en van McMain Online, zodat je hierna zelf aan de slag kunt.

Webinar 'Hoe kom ik probleemloos de audits door?'

Kom probleemloos de audits door met onderhoudssoftware. Wij behandelen hoe je de software het beste inzet. Zo maak je van elke audit een wauw-dit.

Thema's

Thema's die jullie niet mogen missen

Quick scan

Krijg jullie korte- en lange termijndoelstellingen weer scherp. Met deze Quick scan nemen wij jullie pakket onder de loep. Het resultaat? Jullie eigen strategische verbeterplan op maat met concrete handvatten voor vervolgstappen.

Mobiel toegankelijk

Mobiel werken

Versterk de mobiliteit en efficiëntie van het team met mobiele oplossingen, zoals de Digitale Monteur. Geen papieren onderhoudsadministratie meer en overal en altijd alle informatie bij de hand. Lees hier alles over de verschillende mobiele oplossingen.

Preventief onderhoud software

Onderhouds­management op maat

Lees hier alles over het verkrijgen van onderhoudsmanagementsoftware op maat, die aansluit bij de huidige en/of de gewenste werkwijze voor een gestroomlijnde communicatie tussen personeel en machine.

Planning software

Software voor de Technische Dienst

Een veelgestelde vraag, want wat levert onderhoudssoftware precies op en waar draagt het aan bij? Straks kunnen jullie de vraag ‘waarom onderhoudssoftware’ met gemak beantwoorden.

Voorspellend onderhoud

Ga aan de slag met sensoren, data en algoritmes. Zo weet je altijd in welke conditie je assets verkeren en verricht je onderhoud op het juiste moment. Zwaai die storingen maar gedag.

Audits: last of lust

Doorsta de audits probleemloos door de juiste en volledige informatie uit het onderhoudsbeheersysteem aan te leveren en schiet nooit meer tekort bij audits. Maak van elke audit, een wauw-dit.

McMain video's

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Onze kennisartikelen