McMain Kennisbank

Voorzie jezelf van alle online kennis van McMain op het gebied van onderhoudssoftware

  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Stel je eigen pakket modulair samen
  • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
  • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Breid je kennis uit over onderhouds­software samen met McMain

Ontdek het belang van digitaal onderhoudsbeheer. Elke onderhoudsdienst slaat technische kennis op, maar meestal niet op één plek en digitaal. En juist dat is belangrijk voor het behalen van de optimale beschikbaarheid van de assets. Om deze optimale beschikbaarheid te behalen, hebben wij McMain gebouwd.  Gemaakt door en voor techneuten.

Downloads

PDF-bestanden, e-books, whitepapers en meer

Productboek McMain Online

Ons doel: het onderhoudsbeheer voor de Technische Dienst gemakkelijker te maken met onderhoudssoftware. Download ons McBoek en lees hoe wij dat doen.

Business case template

Stel met dit template snel jullie business case op. Met de inspiratie cases en de stapsgewijze opstelling hebben jullie binnen een mum van tijd een overzichtelijke case klaarstaan.

E-book voorspellend onderhoud

Lees alles over het starten van voorspellend onderhoud. In 5 stappen met praktijkvoorbeelden en tips & tricks geven wij jullie houvast in deze beginperiode.

Gratis Excel-template

Ga van start met het gratis Excel-template en zet jullie eerste stap in de richting van digitaal onderhoudsbeheer. Het template geeft jullie houvast en helpt je bij de digitale documentatie van jullie werkzaamheden en objecten.

Whitepaper Audits: Last of Lust

Doorsta de audits probleemloos door de juiste en volledige informatie uit het onderhoudsbeheersysteem aan te leveren en schiet nooit meer tekort bij audits.

Whitepaper Audits: Risico's vermijden

Welke risico’s wil je als KAM-manager en Technische Dienst vermijden rondom de audits? Lees hier welke risico’s worden onderkend en welke aanpak resultaten oplevert.

Whitepaper Audits: het 10 stappenplan

Het stappenplan biedt houvast in de periode van audits. Zo weten jullie precies welke stappen jullie moeten doorlopen voor een succesvolle audit.

Webinars

Neem deel aan onze webinars en word een McMain professional

Webinar 'Starten met McMain Online'

In deze webinar leggen we stap voor stap de basis uit van onderhoudssoftware en van McMain Online, zodat je hierna zelf aan de slag kunt.

Webinar 'Hoe kom ik probleemloos de audits door?'

Hoe start je met onderhoudssoftware nadat er een audit is geweest? Wij behandelen hoe je de software het best kunt inzetten. Zo maak je van elke audit een wauw-dit.

Thema's

Thema's die jullie niet mogen missen

Audits: last of lust

Doorsta de audits probleemloos door de juiste en volledige informatie uit het onderhoudsbeheersysteem aan te leveren en schiet nooit meer tekort bij audits.

Mobiel werken

Versterk de mobiliteit van het team met mobiele oplossingen zoals de Digitale Monteur en de Melder App. Lees hier alles over de verschillende mobiele oplossingen.

Onderhouds­management op maat

Lees hier alles over het verkrijgen van een onderhoudssoftware die aansluit bij de huidige en/of de gewenste werkwijze voor een gestroomlijnde communicatie tussen personeel en machine.

Waarom onderhouds­software

Een veelgestelde vraag, want wat levert onderhoudssoftware precies op en waar draagt het aan bij? Straks kunnen jullie de vraag ‘waarom onderhoudssoftware’ met gemak beantwoorden.

McMain video's

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Onze kennisartikelen