McMain Kennisbank

Voorzie jezelf van alle online kennis van McMain op het gebied van onderhoudssoftware

  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Stel je eigen pakket modulair samen
  • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
  • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Breid je kennis uit over onderhouds­software samen met McMain

Ontdek het belang van digitaal onderhoudsbeheer. Elke onderhoudsdienst slaat technische kennis op, maar meestal niet op één plek en digitaal. En juist dat is belangrijk voor het behalen van de optimale beschikbaarheid van de assets. Om deze optimale beschikbaarheid te behalen, hebben wij McMain gebouwd.  Gemaakt door en voor techneuten.

Downloads

PDF-bestanden, e-books, webinars en meer:

Business case template

Stel met dit template snel jullie business case op. Met de inspiratie cases en de stapsgewijze opstelling hebben jullie binnen een mum van tijd een overzichtelijke case klaarstaan.

E-book voorspellend onderhoud

Lees alles over het starten van voorspellend onderhoud. In 5 stappen met praktijkvoorbeelden en tips & tricks geven wij jullie houvast in deze beginperiode.

Webinar "Starten met onderhouds­software"

In deze webinar leggen we stap voor stap de basis uit van McMain Online, zodat jullie hierna zelf aan de slag kunnen met de online onderhoudssoftware.

Whitepaper audit stappenplan

Het stappenplan biedt houvast in de periode van audits. Zo weten jullie precies welke stappen jullie moeten doorlopen voor een succesvolle audit. Doorsta de audits door de auditeur alle complete informatie aan te leveren vanuit jullie onderhoudsbeheersysteem.

Thema's

Thema's die jullie niet mogen missen

Audits: last of lust

Doorsta de audits probleemloos door de juiste en volledige informatie uit het onderhoudsbeheersysteem aan te leveren en schiet nooit meer tekort bij audits.

Mobiel werken

Versterk de mobiliteit van het team met mobiele oplossingen zoals de Digitale Monteur en de Melder App. Lees hier alles over de verschillende mobiele oplossingen.

Onderhouds­management op maat

Lees hier alles over het verkrijgen van een onderhoudssoftware die aansluit bij de huidige en/of de gewenste werkwijze voor een gestroomlijnde communicatie tussen personeel en machine.

Waarom onderhouds­software

Een veelgestelde vraag, want wat levert onderhoudssoftware precies op en waar draagt het aan bij? Straks kunnen jullie de vraag ‘waarom onderhoudssoftware’ met gemak beantwoorden.

McMain video's