Gratis onderhoud Excel-template

Wat leuk dat je interesse hebt in ons onderhoudsexcel

Dit Excel-template helpt jullie om de eerste stap te zetten richting digitaal onderhoudsbeheer. In het template vind je alles wat je nodig hebt. Van het aanmaken van objecten en werkopdrachten tot medewerkers en artikelen.

Digitaal onderhoudsbeheer is dé manier om alle waardevolle kennis over jullie assets en onderhoudswerkzaamheden op te slaan, op een centrale plaats. Dat helpt jullie niet alleen bij het structureren van jullie dagelijkse bezigheden, maar bijvoorbeeld ook tijdens audits waarbij het belangrijk is om zaken aan te kunnen tonen. Dat scheelt jullie een hoop stressvolle zoektochten naar het juiste velletje in de grote stapel papierwerk. Ook wel de speld in de hooiberg genoemd.

Excel-template downloaden

Vraag hier jouw gratis Excel-template voor digitaal onderhoudsbeheer aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het vervolg op Excel: onderhoudssoftware

Uit je Excel-template gegroeid en op zoek naar de volgende stap?

Zijn jullie uit Excel gegroeid? Dan helpen we je graag bij de oriëntatie op de volgende stap. Het meest logische vervolg op Excel is onderhoudssoftware, ook wel een CMMS, Computerized Maintenance Management System, genoemd. Maar wat is dat dan eigenlijk? En hoe kies je een pakket dat bij jullie organisatie past? Om je een beter beeld  te krijgen over de meerwaarde van onderhoudssoftware, is het handig om te weten wat de verschillen zijn tussen Excel en een CMMS. Het grootste voordeel van onderhoudssoftware ten opzichte van Excel is dat al jullie onderhoudsinformatie digitaal en in één programma opgeslagen staat. Onderhoudssoftware helpt je om alle nodige onderhoudsinformatie binnen een mum van tijd boven water te toveren. Iedereen heeft, op elke locatie en via elk device, toegang tot de gegevens die hij nodig heeft. Wil je een kijkje nemen in onze software? Kijk dan onze webinar over McMain Online of vraag een trial aan. Dan kun je 30 dagen gratis rondneuzen in onze software om te ervaren of onze software bij jullie past.

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je in zo’n 30 minuten een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.