Onderhoudssoftware voor jou

Ontdek of McMain Online een geschikte oplossing is voor jullie Technische Dienst


Wij zijn er voor iedereen die te maken heeft met onderhoudsprocessen. De asset management software van McMain is gemaakt voor en door techneuten met liefde voor hun vak. Elke dag streven we ernaar om alles wat met onderhoud te maken heeft te versimpelen, digitaliseren en automatiseren. Zo gaan we, samen met jullie, voor optimaal proces- en assetbeheer.

  • Door en voor techneuten
  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Overal inzetbaar: van overheid tot productie
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Wij denken met jullie mee
  • Probeer McMain Online 30 dagen gratis uit

Ervaringen en toepassingen in onderhoudsprocessen

Onderhoudssoftware die jouw team ondersteunt

Overzicht en duidelijkheid, dat zijn de kernwoorden van onze asset management software. Daarom willen we jullie graag inzichtelijk maken hoe onze onderhoudssoftware toegepast kan worden in jouw branche. We geloven in de kracht van onze software en onze klanten ook. Uit verschillende branches komen onze klanten aan het woord en vertellen over de toegevoegde waarde en het concrete resultaat dat het oplevert voor hun onderhoudsprocessen.

Een onderhoudsbeheersysteem voor elke Technische Dienst

Je kunt altijd uitbreiden

McMain is modulair opgebouwd waardoor we het pakket kunnen stroomlijnen bij jullie werkwijze. Het geheim? De configuratie instellingen. Hiermee kunnen we maatwerk leveren zonder daadwerkelijk een ander systeem te ontwikkelen. Tijdens de kick-off stellen we vast welke functionaliteiten er nodig zijn en welke (tijdelijk) gedeactiveerd kunnen worden. Je kunt de software inzetten voor onderhoudsbeheer, zoals een CMMS. Maar ook is het mogelijk om aan de slag te gaan met bijvoorbeeld inkoop, voorraad en projectbeheer. Kortom, een asset management software afgestemd op jullie wensen en doelen.

Sectoren

McMain Online voor gezondheidszorg
Gezondheidszorg
asset management software verpakkingindustrie
Verpakkingsindustrie
Service management
Overheid & semi-overheid
Milieu & recycling
Industrie en productie software
Industrie & productie
Onderhoudssoftware energiesector
Olie, gas en energie
Chemie & pharma

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de asset management software. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer het nu