Asset Management Software

Beheer al je assets snel en overzichtelijk met McMain Online


Vergeet grote stapels papieren waar je lang in moet zoeken om informatie te vinden. Met de Asset Management Software McMain Online heb je alle tools in handen voor efficiënt onderhoudsbeheer.

  • 3 tot 8% kostenbesparing
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Voorkom vertraging van processen

Probeer de 30 dagen trial

Zij maken al gebruik van McMain Asset Management Software

    KLM logo Provincie Groningen logo Detailresult Groep logo

Wat is asset management software?

Asset Management Software helpt je bij het beheer van fysieke assets, zoals productiemiddelen, voertuigen of gebouwen. Omdat deze assets vaak een onmisbare rol spelen in de processen van organisaties, is het noodzakelijk om ze in optimale conditie te houden en de inzetbaarheid te maximaliseren.

De asset management software van McMain maakt dit mogelijk. Door elke asset in de software te registreren, is alle informatie en historie op ieder moment en op één centrale plek beschikbaar. Zo is onderhoud aan iedere asset eenvoudig in te plannen. Ook is de technische dienst geen onnodige tijd kwijt aan het zoeken naar handleidingen of andere documentatie.

Het inplannen van onderhoud leidt tot minder storingen en, als gevolg daarvan, minder stilstand. Dit zorgt ervoor dat gebruikers van de onderhoudssoftware in het eerste jaar gemiddeld 3 tot 8% kosten besparen.

Asset management software maakt het mogelijk om onderhoud in te plannen voor ieder bedrijfsmiddel. Hierdoor verklein je het risico op onverwachte uitval en stilstand. Asset management software is een onmisbare tool om de productie en processen in je organisatie draaiende te houden en kosten te beheersen.

Asset Management in McMain Online


Met de Asset Management Software van McMain kun je al je objecten, machines of materialen beheren. Ook voeg je gemakkelijk extra informatie als handleidingen of afbeeldingen toe. Alle werkzaamheden worden automatisch aan de historie van een asset toegevoegd.

Zo weet je precies wanneer er voor het laatst onderhoud is uitgevoerd, welke onderdelen bij een asset horen en wanneer het tijd is voor vervanging.


Probeer McMain gratis

De mogelijkheden van McMain Asset Management Software

Alles dat je nodig hebt voor het beheer en onderhoud aan jouw assets

Objectbeheer software

Objectbeheer

Altijd en overal inzicht in al je assets en de status van onderhoud.

Werkopdrachtbeheer software

Werkopdrachtbeheer

Maak eenvoudig nieuwe werkopdrachten aan, bekijk de status en meld ze gereed.

Planning software

Planning

Wijs opdrachten eenvoudig toe en krijg direct zicht op de werkplanning.

Preventief onderhoud software

Preventief onderhoud

Onderhoud aan assets altijd en op het juiste moment uitgevoerd.

Kostenbeheer software

Kostenbeheer

Factureer direct vanuit McMain dankzij de integratie met een ERP- of CRM-systeem.

Asset management app: overal inzicht in je installaties


De Digitale Monteur is de asset management app van McMain Software. Met deze app werken monteurs mobiel en hebben ze altijd en overal toegang tot alle informatie over assets.

Met de Digitale Monteur is het mogelijk om werkopdrachten te bekijken en gereed te melden. Ook kan er gemakkelijk informatie over een asset worden toegevoegd, zoals tekst of een foto.

Het werken met de Digitale Monteur levert daarnaast veel tijdwinst op, omdat monteurs na het afronden van een opdracht direct door kunnen met de volgende klus.


Meer over de Digitale Monteur


Wie profiteren er van McMain Software?

De voordelen van Asset Management Software

Hoofd Technische Dienst

Altijd en overal inzicht in je machinepark en assets. Maak de professionaliteitsslag en ga van ad hoc werkzaamheden naar preventief onderhoud.

Werkvoorbereider

Krijg grip op de planning. Zorg dat materialen aanwezig zijn en personeel is ongepland om de werkzaamheden uit te voeren.

Monteur

Eenvoudige software die je snel onder de knie hebt. Al je werkopdrachten in één overzicht en zonder ernaar te moeten zoeken.

Teamleider

Altijd inzicht in de planning van onderhoudswerkzaamheden. Word direct op de hoogte gebracht van uitgevoerd werk door de technische dienst.

Directeur

Zorg voor een hoge OEE en een veilige werkomgeving. Voorkom kosten als gevolg van stilstand.

Asset Management Software op maat

Kies voor het McMain Online pakket dat bij jou past

McMain Online asset management software is geschikt voor iedere organisatie: groot of klein. Kies uit 3 verschillende pakketten op basis van de wensen van jouw Technische Dienst. Wil je uitbreiden en andere afdelingen betrekken bij het asset management in je organisatie? Dan groeit McMain Online gewoon met je mee. In de afgelopen 30 jaar heeft McMain Online zich bewezen als dé asset management software voor zowel het MKB als multinationals.

Lite

De ideale tool voor de basis van je Technische Dienst.

€35
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €15 per maand/gebruiker
Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€75
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €35 per maand/gebruiker
Dit zeggen onze klanten:
Suez

"Met McMain hebben wij de performance van onze installaties met 15% verbeterd"

Roy Kobes
Projectleider en plantmanager
ECW Geomanagement B.V.

“Klein beginnen, langzaam uitrollen en beginnen met wat het belangrijkste is. Een eenvoudiger pakket dan McMain vind je niet op de markt.”

Peter Breed
Projectleider
DFE Pharma

"De resultaten mogen er zijn: onze OEE is met 17% verhoogd dankzij inspectierondes en preventief onderhoud."

Erik Wierenga
Hoofd Technische Dienst
DFE Phorma logo

McMain Online 30 dagen gratis proberen?

Maak nu vrijblijvend kennis met de asset management software


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meest gestelde vragen over McMain Asset Management Software

McMain Asset Management Software is beschikbaar vanaf €35,- per maand. En het mooie is dat je al vanaf 1 gebruiker kunt beginnen. Je kunt op een later moment altijd meer gebruikers toevoegen. Wil je meer functionaliteiten? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Ja, dat kan. Je kunt een trial aanvragen waarbij de 30 dagen lang toegang hebt tot alle functionaliteiten van de software. Zo kom je er achter of de software helemaal aansluit bij de werkwijze van jou en je organisatie.

Asset Management Software helpt je om belangrijke informatie over je assets vast te leggen en de historie te digitaliseren. Dat zorgt ervoor dat je processen makkelijker kunt optimaliseren en dat technische kennis altijd en overal beschikbaar is. Je raakt het nooit meer kwijt. Dat zorgt voor maximale prestaties van alle assets en een geoliede technische Dienst. Probeer McMain Online gratis uit en ontdek het zelf.

Met een CMMS regel je alles rondom het beheer en onderhoud van de assets. Ook de planning speelt hier een grote rol. Asset Management bedient alle facetten binnen een bedrijf die ook maar iets te maken hebben met vermogensbeheer. Denk aan inkoop, boekhouding en operaties, maar ook onderhoud en voorraad. Asset Management houdt rekening met de totale kosten en biedt een breed scala aan functies rondom het volgen, beheren en analyseren van de asset prestaties.

Iedere maand brengen wij nieuwe updates voor onze Asset Management Software uit. Deze updates zijn altijd gratis voor iedere gebruiker.

Ja, McMain Online Asset Management Software is beschikbaar in de cloud. Hierdoor is de software altijd en overal beschikbaar, welk apparaat je ook gebruikt.