Support

Support

Elke dag staat onze supportafdeling weer met nieuwe energie op om jullie te helpen met digitaal onderhoud. Zij staan klaar om alle vragen, ondersteuningsverzoeken en opmerkingen op te pakken. Vertel ons waar we jullie in kunnen ondersteunen via de mail, een online supportaanvraag of telefonisch. Dan zorgen wij dat jullie gekoppeld worden aan de juiste persoon.

Wij zijn bereikbaar van:
Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 17.30 uur

Wij kijken graag met jullie mee

Download alvast TeamViewer

In sommige gevallen is het fijn als we mee kunnen kijken op jullie scherm. Zo kunnen we beter zien waar jullie tegenaan lopen en jullie beter ondersteunen waar nodig. Hiervoor maakt McMain gebruik van TeamViewer. Voorbereid aan de slag? Download de software alvast, zodat we jullie direct kunnen helpen bij de oplossing van jullie vragen of problemen.

Bekijk de andere services van McMain

Trainingen

Training: verdieping om meer uit jullie onderhoudssoftware te halen

Een extra verdiepingsslag maken om nog meer uit de onderhoudssoftware te halen? Dat kan met onze trainingen! Het trainingsaanbod varieert voor verschillende niveau’s. Zo is het mogelijk om de basis van McMain onder de knie te krijgen of juist in het diepe te duiken met de logistieke- en gevorderden trainingen. Hier vinden jullie een overzicht van het volledige trainingsaanbod.

Consultancy

Consultancy: begeleiding bij de implementatie van onderhoudssoftware

De implementatie van een onderhoudsbeheersysteem kan een immens project zijn. Door een consultant van McMain in adviserende of juist uitvoerende rol in te schakelen, kan het implementatietraject een stuk vlotter verlopen.

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.