McMain Contact opnemen - Telefoon

Support

Elke dag staat onze supportafdeling weer met nieuwe energie op om jullie te helpen met digitaal onderhoud. Zij staan klaar om alle vragen, ondersteuningsverzoeken en opmerkingen op te pakken. Vertel ons waar we jullie in kunnen ondersteunen via de mail, een online supportaanvraag of telefonisch. Dan zorgen wij dat jullie gekoppeld worden aan de juiste persoon.

Wij zijn bereikbaar van:
Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 17.30 uur

Wij kijken graag met jullie mee

Download alvast TeamViewer

In sommige gevallen is het fijn als we mee kunnen kijken op jullie scherm. Zo kunnen we beter zien waar jullie tegenaan lopen en jullie beter ondersteunen waar nodig. Hiervoor maakt McMain gebruik van TeamViewer. Voorbereid aan de slag? Download de software alvast, zodat we jullie direct kunnen helpen bij de oplossing van jullie vragen of problemen.

Bekijk de andere services van McMain

Training: verdieping om meer uit jullie onderhoudssoftware te halen

Een extra verdiepingsslag maken om nog meer uit de onderhoudssoftware te halen? Dat kan met onze trainingen! Het trainingsaanbod varieert voor verschillende niveau’s. Zo is het mogelijk om de basis van McMain onder de knie te krijgen of juist in het diepe te duiken met de logistieke- en gevorderden trainingen. Hier vinden jullie een overzicht van het volledige trainingsaanbod.

Consultancy: begeleiding bij de implementatie van onderhoudssoftware

De implementatie van een onderhoudsbeheersysteem kan een immens project zijn. Door een consultant van McMain in adviserende of juist uitvoerende rol in te schakelen, kan het implementatietraject een stuk vlotter verlopen.