De McMain werkwijze

Binnen 3 weken McMain draaiende op jouw device

  • Vliegende start: Binnen 3 weken op jouw device
  • Op maat: Stel jullie eigen pakket samen
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
  • Bespaar 3 tot 8% op het onderhoudsbudget: dan gaat bij ons ook de vlag uit
  • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Stappenplan voor een vliegende start

Een snelle start met onderhoudssoftware vinden we belangrijk bij McMain. Net als open en transparant zijn. Daarom maken we in 5 stappen inzichtelijk wat jullie van ons mogen verwachten: van informatie opvragen tot de installatie van McMain bij jullie op locatie of in de cloud. Samen gaan we voor een vliegende start om jullie digitaal onderhoud overzichtelijk en succesvol te maken.

Stap 1

Software demo

Wij geven graag een (online) demo van onze onderhoudssoftware. Tijdens de demo geeft één onze McMain specialisten jullie een rondleiding door de software en vertelt ze hoe het werkt en wat het systeem jullie oplevert. Natuurlijk houden we in ons advies rekening met jullie organisatiebehoeften en denken we met jullie mee. Dit zal ongeveer anderhalf uur duren.

Stap 2

Keuzepakket & offerte

Na de demo zal er vrijblijvend een offerte worden opgesteld waarin staat welke modules wij jullie adviseren. Daarnaast beschrijven wij de vervolgstappen en verwachte doorlooptijd.

Stap 3

Installatie

We gaan van start! We beginnen met één dag kick-off. Op deze dag komt jullie McMain consultant langs om gezamenlijk de inventarisatielijst door te nemen. Verder maken wij een begin aan de assets hiërarchie. Daarna worden de basiselementen uitgelegd en direct ingericht. Binnen 3 weken staat de onderhoudssoftware op jullie devices.

Stap 4

Gebruik, trainingen en extra dagen

De consultancy uren op de offerte zijn op basis van nacalculatie. Gaat het allemaal goed en hebben jullie geen vragen meer? Dan kunnen de overige uren ook worden kwijtgescholden. Hebben jullie toch het gevoel dat jullie extra hulp nodig hebben bij McMain? Geen probleem! Wij bieden trainingen en consultancy om jullie verder te helpen.

Stap 5

Support

Wij hebben een supportafdeling die jullie graag helpt. Daarnaast is er regelmatig contact om de voortgang te bespreken. Onze McMain specialisten denken graag met jullie mee om het onderhoudsproces tot een nóg hoger niveau te tillen.

McMain Online zelf ervaren?

Probeer McMain Online 30 dagen kosteloos

Maak kosteloos gebruik van McMain Online mét online support.

Nu aanvragen

Meer dan alleen software

Samen de vastgestelde doelen behaald? Dan gaat bij ons de vlag uit. Wij geloven in een praktische aanpak; zo brengen wij onze software en gebruikers steeds dichter bij elkaar. Lees hieronder meer over onze aanvullende diensten.

Training: verdieping om meer uit jullie onderhoudssoftware te halen

Een extra verdiepingsslag maken om nog meer uit de onderhoudssoftware te halen? Dat kan met onze trainingen! Het trainingsaanbod varieert voor verschillende niveau’s. Zo is het mogelijk om de basis van McMain onder de knie te krijgen of juist in het diepe te duiken met de logistieke- en gevorderden trainingen. Hier vinden jullie een overzicht van het volledige trainingsaanbod.

McMain Contact opnemen - Telefoon

Support: ondersteuning tijdens het gebruik van jullie onderhoudsproces

Willen jullie graag meer ondersteuning krijgen om nog meer grip op de onderhoudsprocessen te krijgen? Onze supportafdeling denkt graag mee en geeft concrete adviezen. 

Consultancy: begeleiding bij de implementatie van onderhoudssoftware

De implementatie van een onderhoudsbeheersysteem kan een immens project zijn. Door een consultant van McMain in adviserende of juist uitvoerende rol in te schakelen, kan het implementatietraject een stuk vlotter verlopen.

Klant­ervaring

Sphere: “Binnen twee dagen konden wij aan de slag met McMain”

De ervaring van Sphere

  • Binnen onze Technische Dienst hadden wij eerst een wachtboek waarin alle informatie over een storing werd opgeschreven. Dit gaf iedereen de ruimte voor zijn eigen interpretatie. Om dit te voorkomen waren wij op zoek naar een tool die ons kon helpen met de terugkoppeling tussen de productie en de Technische Dienst. 

  • Via de de Melder App kan de productie nu gemakkelijk aan storing aanmaken waardoor de terugkoppeling duidelijk is. De storing staat dan gelijk in het onderhoudssysteem, waarna de Technische Dienst aan de slag kan.

Wij klikken snel door het programma heen: er is makkelijk mee te werken en alle functies zitten erin zoals wij dachten dat ze erin moeten zitten. Denk aan preventief onderhoud en een planning. De implementatie is heel vlot gegaan bij ons. Na twee dagen met een kick-off en een consultant op locatie, konden we McMain in praktijk gebruiken.”

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Nu aanvragen

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?

Probeer het nu

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.