Sectoren

Alle informatie over jullie organisatie op één plek verzameld in asset maintenance software


  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Stel je eigen pakket modulair samen
  • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
  • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Actief in vele sectoren

Benieuwd of wij jullie kunnen helpen?

Dat kunnen wij! Een vraag die wij vaak voorbij horen komen is: in welke branche zijn jullie precies actief? Het mooie aan het antwoord hierop is, is dat het een veelzijdig antwoord is. Elke dag hebben wij de eer en het genoegen om mensen uit de meest uiteenlopende branches te spreken en onze asset maintenance software aan het werk te zien. Van attractieparken tot aan de industrie en productie. In elke branche wordt immers onderhoud uitgevoerd en wij helpen daar graag bij. Wij draaien onze hand niet om voor een stevig bezoek binnen een fabriek of een rondje rond het lab en de olievaten die jullie hebben op locatie.

Werkzaam in alle sectoren

McMain Online voor gezondheidszorg
Gezondheidszorg
asset management software verpakkingindustrie
Verpakkingsindustrie
Total Productive Maintenance
Service management
Overheid & semi-overheid
Milieu & recycling
Industrie en productie software
Industrie & productie
Onderhoudssoftware energiesector
Olie, gas en energie
Chemie & pharma

Prijzen en pakketten

De prijzen en bundels van McMain Software

Een CMMS is er in allerlei verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, want elk team is anders en heeft ook andere wensen. Dankzij de modulaire opbouw van McMain kun je instappen op elk niveau en kiezen voor het ideale pakket voor jouw Technische Dienst. Je kunt eenvoudig op- of afschalen zodat er een pakket ontstaat dat naadloos aansluit op jullie wensen. Hoe groot (of klein) je organisatie en budget ook zijn, er is altijd een passend pakket.

Stel jullie eigen onderhoudspakket samen

Asset maintenance software voor jullie Technische Dienst

Uniek aan de asset maintenance software is de modulaire opbouw. Dat maakt dat de software bruikbaar is voor elke Technische Dienst. We brengen samen in kaart welke modules jullie nodig hebben en stellen daarmee een pakket samen die voldoet aan alle wensen. Kortom, software op maat. Op deze manier nemen jullie precies af wat nodig is om de doelstellingen te bereiken. Daarnaast houden jullie alle opties open om te groeien in de toekomst. Zo werken jullie stap voor stap toe naar een digitale onderhoudsstrategie en zeggen we de Excel documenten gedag. Nu kan iedereen bij alle kostbare technische informatie en gaat er niks meer verloren.

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer het nu