Fleet Management software

Beheer het onderhoud van rollend materieel vanuit één plek


Met de Fleet Management software van McMain houd jij als wagenparkbeheerder het overzicht op het onderhoud van al het rollende materieel. Zo zorg je voor maximale inzetbaarheid van al je voertuigen.


Probeer 30 dagen gratis

 • Altijd zicht op de onderhoudsplanning
 • Optimale beschikbaarheid van het wagenpark
 • Houd kosten voor het wagenpark onder controle

Deze organisaties maken al gebruik van McMain Fleet Management software

  Provincie Groningen logo

Fleet Management software geeft je inzicht


Met Fleet Management software beheer je het onderhoud en de administratie van je gehele wagenpark. Zo helpt de software je met het beheersen van de tijd en kosten die bij het onderhoud komen kijken.

Met de software kun je onderhoud aan je materieel inplannen. Zo weet je niet alleen wanneer je voertuigen wel of niet inzetbaar zijn, maar verklein je ook de kans op onverwachte uitval. Je houdt dus niet alleen grip op de kosten, maar zorgt er ook voor dat de planning niet ontregeld wordt.

Doordat je de informatie over het onderhoud van alle voertuigen in de software opslaat, kun je deze altijd snel terugvinden. Ook kun je extra documentatie, zoals alles rondom verzekeringen, aan ieder voertuig koppelen in de Fleet Management software van McMain.

Juist doordat je alle data op één plaats beschikbaar hebt, kun je de juiste beslissingen over onderhoud en vervanging nemen. Zo houd je jouw wagenpark optimaal inzetbaar.

 • Minder kans op onverwachte uitval
 • Alle informatie op één plek
 • Zorg voor optimale inzetbaarheid

Fleet Management met McMain Software

Voertuig onderhoudsbeheer in één systeem


De Fleet Management software van McMain geeft je overzicht op al je rollende materieel. Iedere wagenparkbeheerder kan hierdoor gemakkelijk en snel het onderhoud van elk voertuig beheren.

Doordat alle historie wordt opgeslagen, weet je precies wanneer welk onderhoud is uitgevoerd. Zo neem je altijd de juiste beslissing over het inplannen van onderhoud of het vervangen van materieel.

Met de Fleet Management software van McMain zorg de dat jouw wagenpark te allen tijde optimaal inzetbaar is.


Probeer 30 dagen gratis

De kracht van McMain Fleet Management software


 • Informatie op één plek
  Met de Fleet Management software van McMain bewaar je alle informatie over een voertuig op één plek. Hierdoor heb je alles snel gevonden en houd je tijd over.

 • Maximale inzetbaarheid
  Door onderhoudsmodellen aan te maken voor ieder voertuig, zorg je ervoor dat je onderhoud op tijd uitvoert. Zo houd je je wagenpark maximaal inzetbaar.

 • Optimale vervangingsplanning
  Als je van al je voertuigen de afschrijvings- en vervangingskosten in kaart hebt, kun je de juiste beslissingen nemen over de aanschaf van nieuw materieel.

Dit zeggen onze klanten
Provincie Groningen

"Omdat we al zo lang gebruik maken van een onderhoudsbeheersysteem als McMain, hebben wij enorm veel waardevolle informatie vastgelegd. Dat heeft als voordeel dat zelfs het volledige financiële beheer er in gewaarborgd is, zelfs tot aan vervangingswaardes, investeringen en uren toe.”

Peter Doornbosch
Materieelbeheerder
EBS Public Transportation B.V.

“Door McMain hebben we inzicht op monteur-, werkplaats- en busniveau. Zo kunnen we kostenefficiënter werken.”

Frans ter Beke
Delivery Manager

Prijzen en pakketten

Kies het juiste Fleet Management systeem voor jouw organisatie

Omdat geen organisatie hetzelfde is, is er ook niet één Fleet Maintenance Management software pakket dat voor iedereen het beste is. Daarom kun je bij McMain kiezen uit verschillende pakketten, zodat er altijd een oplossing is die goed bij jouw organisatie aansluit. Wil je later van meer opties gebruikmaken, of uitbreiden met het aantal gebruikers? Dan kun je altijd upgraden.

Lite

De ideale tool voor de basis van je Technische Dienst.

€35
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €15 per maand/gebruiker
Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€75
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €35 per maand/gebruiker

De voordelen van onze Fleet Management software

Daarom kiezen voor McMain Online

 • Behoud van inzicht en overzicht op het wagenpark
 • Voor elke organisatie een geschikt pakket
 • Een gestroomlijnd onderhoudsproces
 • Gebruiksvriendelijke software
 • Alle informatie op één plek terug te vinden
 • Maximale inzetbaarheid van het wagenpark

Kennismaken met McMain Fleet Management software?

Vraag nu de trial aan en probeer de software 30 dagen gratis


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen over Fleet Management Software

Onze Fleet Management software is beschikbaar vanaf €35,- per maand. We vinden het namelijk belangrijk dat Fleet Management software beschikbaar is voor iedereen. Hoe groot of klein het budget is. Wil je uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Ja zeker, wanneer jullie een trial aanvragen, stellen wij de Fleet Management software 30 dagen gratis en vrijblijvend beschikbaar. Zo kun je op je eigen tempo en moment de software uitproberen. Tijdens deze proefperiode bieden we op allerlei hulpmiddelen aan om de software optimaal te leren kennen.

Fleet Management software zorgt ervoor dat alle elementen van jullie wagenpark of vloot inzichtelijk zijn. Het is je rechterhand bij het uitvoeren van onderhoud aan de voertuigen, maar ondersteunt ook bij het administratieve beheer. Zo hebben jullie grip op de operationele kosten, maar ook meer inzicht in bijvoorbeeld verzekeringen en contracten van jullie voertuigen.

Fleet Management software is in verschillende situaties inzetbaar. Zowel bij bedrijven met een eigen werkplaats als bij het uitbesteden van het onderhoud kunnen gebruik maken van de software. Dus draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van een verzameling transportmiddelen? Dan is Fleet Management software de juiste tool voor jullie.

Dankzij de Fleet Mangement software van McMain heeft  EBS OV inzicht op monteur- werkplaats- en busniveau. En ook Ortessa is enthousiast. Klik op de links en ontdek waar en hoe de Fleet Management software van McMain hen heeft geholpen.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS-oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.