De McMain modules

Duik in de wondere wereld van de plug & play modules van McMain


  • Start met wat jullie nodig hebben
  • Samen groeien dankzij de modulaire opbouw
  • Een pakket dat volledig aansluit op jullie wensen
  • 30 jaar ervaring met Maintenance Management Software
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
  • Uniek in Nederland: gratis 30 dagen trial

Stel jullie eigen onderhoudspakket samen

Maak gebruik van de plug & play modules van McMain

Het unieke aan de asset maintenance management software van McMain is de modulaire opbouw. Dat maakt het programma bruikbaar voor elke Technische Dienst. Door in kaart te brengen welke modules en functionaliteiten jullie organisatie nodig heeft, creëren we samen een pakket dat voldoet aan al jullie wensen. We leveren dus onderhoudssoftware op maat. Jullie nemen alleen af wat je nodig hebt én houden de mogelijkheid om te groeien in de toekomst. Stap over naar een digitale onderhoudsstrategie en zwaai jullie papieren administratie en uit hun voegen gebarsten Excel-documenten gedag. Binnen McMain kan iedereen altijd en overal bij de gewonnen informatie en gaat er niks meer verloren. Dat noemen wij optimaal onderhoudsbeheer.

Alle McMain modules

Breid jullie onderhoudssysteem naar wens uit met modules die bij jullie passen

Rapport

Contractbeheer

Met de online contractbeheer software van McMain kun je alle contracten van interne en externe partijen beheren. Zo halen jullie maximaal resultaat.

Documentbeheer software

Documentbeheer

Sla alle gewenste documenten op één plek op in het documentbeheer van McMain. Zo ziet elke McMain-gebruiker dezelfde, actuele informatie.

Kostenbeheer software

Facturatie & Financiën

Straal vertrouwen uit naar jullie klanten en factureer uit in een handomdraai door McMain te koppelen aan het financiële systeem binnen jullie organisatie.

gereedschapbeheer en uitleenbeheer - hamer icon

Gereedschap- en uitleenbeheer

Veilig en voorbereid aan het werk met onze uitleen en gereedschapsbeheer software. Zo blijft al jullie kostbare gereedschap in goede staat.

Mobiel toegankelijk

Incident Management

Maak gemakkelijk meldingen aan en krijg inzicht in de historie en status van je assets, zodat resources straks goed kunnen worden ingezet.

Inkoop en voorraadsoftware

Inkoop- en voorraadbeheer

Met inkoop- en voorraadbeheer breng je eenvoudig in kaart welke materialen en hoeveelheden gebruikt worden. Zo grijpen jullie nooit meer mis.

Koppelingen

Versoepel de informatiestroom en voorkom dubbele invoer door een interface te maken tussen jullie verschillende programma’s.

Multi-Site

De module multi-site is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met meerdere werkmaatschappijen. Groei met jullie organisatie mee en werk in één McMain.

NEN 3140

Ga voor een veilige werkomgeving. Registreer alle veiligheidsinspecties eenvoudig en snel in jullie onderhoudsprogramma.

Objectbeheer software

Objectbeheer

Registreer nu jullie onderhoud van alle assets centraal binnen de organisatie en haal meer rendement uit de asset management software van McMain.

Preventief onderhoud software

Preventief Onderhoud

Vertrouw erop dat McMain jullie helpt herinneren met inplannen van aangemaakte werkbonnen. Dát is het gemak van preventief onderhoud.

Projectbeheer

Behaal efficiëntie met jullie onderhoudsprojecten. Met projectbeheer software creëer je een totaaloverzicht van alle lopende projecten en afspraken.

Rapportages

Weerspiegel een bepaalde tijdsperiode, onderbouw het onderbuikgevoel en zet data om tot informatie met de rapportages van McMain.

Relatiebeheer

Leg alles vast, beheer jullie relaties, automatiseer het facturatieproces. Ga voor eenvoudige, heldere communicatie met relatiebeheer software.

Storingsregistratie software

Storings­registratie

Met de storingsregistratie software van McMain is het mogelijk om simpel (mobiel) een storing te registreren en de downtime te beheersen.

Documentbeheer software

Werkinstructies

Sla alle gewenste documenten op één plek op in het documentbeheer van McMain. Zo ziet elke McMain-gebruiker dezelfde, actuele informatie.

Werkopdrachtbeheer software

Werkopdrachtebeheer

Meer grip op jullie totale werkproces? Met werkorder software van McMain staat al jullie informatie overzichtelijk in één systeem.

Planning software

Werkplanning

Met de onderhoudsplanning software van McMain kunnen jullie op een betrouwbare en overzichtelijke manier alle manuren effectief beheren.

Werkvergunningen software

Werkvergunningen

Doorloop het hele proces van aanvraag tot goedkeuring, gebruik en opslaan van jullie werkvergunningen in de historie digitaal in McMain.

Klant­ervaringen

Aqua Assistance B.V.

“Een digitale werkbon is vele malen beter af te handelen. Zo krijgen we meer inzicht in handelingen op de werkbonnen, gefactureerde en geoffreerde zaken, maar ook gewonnen en verloren offertes. Dit hoeven we allemaal niet meer handmatig te doen en op te zoeken. We kunnen dus steeds meer uit de software halen. Dit doen we bijvoorbeeld in combinatie met Exact, daar zijn we mee gekoppeld.”

ECW Geomanagement B.V.

“Belangrijk is dat je kijkt naar je eigen bedrijfsproces bij het aanschaffen van software. Is het geschikt voor het bedrijfsproces dat jouw organisatie heeft? Wat wil je dat de software jou oplevert? Wat stop je erin en wat haal je eruit?”

Eurol

“Een groot voordeel van McMain vind ik de modulaire opbouw. Er zijn veel mogelijkheden om het programma uit te breiden, wanneer de Technische Dienst daar aan toe is. Ook is het mogelijk om items naar wens aan te passen. We gaan dus stap voor stap te werk. Het is namelijk zo dat je gaandeweg tot (andere) inzichten komt en dan zijn er allerlei mogelijkheden om McMain uit te breiden of aan te passen.

    Provincie Groningen logo KLM logo Detailresult Groep logo Suez logo

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer het nu