De McMain modules

Duik in de wondere wereld van de plug & play modules van McMain

  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Stel je eigen pakket modulair samen
  • 30 jaar ervaring met Maintenance Management Software
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
  • Uniek in Nederland: gratis 30 dagen trial

Stel jullie eigen onderhoudspakket samen

Maak gebruik van de plug & play modules van McMain

Het unieke aan de software van McMain is dat het aanpasbaar is voor elke Technische Dienst. Om ervoor te zorgen dat de software aansluit bij jullie werkwijze, kan deze worden samengesteld met de verschillende modules die zijn ontwikkeld. Op deze manier kunnen jullie overstappen van de papieren werkbonnen naar digitale werkbonnen. Zo kan iedereen altijd en overal bij de gewonnen informatie en gaat er niks meer verloren.

Alle McMain modules

Breidt jullie onderhoudssysteem naar wens uit met modules die bij jullie passen

Asset Management

Registreer nu jullie onderhoud van alle assets centraal binnen de organisatie en haal meer rendement uit jullie asset management met McMain Software.

Contractbeheer

Met de Contractbeheer-module van McMain kun je alle contracten van interne en externe partijen beheren. Zo halen jullie het maximale uit de contracten.

Documentbeheer

Met de Documentbeheer-module van McMain zijn alle gewenste documenten op één plek opgeslagen. Zo ziet elke McMain gebruiker dezelfde, actuele informatie.

Facturatie & Financiën

Straal vertrouwen uit naar je klanten en voer de facturatie uit in een handomdraai door McMain te koppelen aan het financiële systeem binnen de organisatie.

gereedschapbeheer en uitleenbeheer - hamer icon

Gereedschap- en Uitleenbeheer

Veilig en voorbereid aan het werk met de module Gereedschap- en Uitleenbeheer. Met deze tool beheer je alle kostbare uitleningen binnen de organisatie.

Incident Management

Maak gemakkelijk meldingen aan met de Incident Management-module. Krijg inzicht in de historie en status zodat resources straks goed kunnen worden ingezet.

Inkoop- en voorraadbeheer

Met de module Inkoop- en voorraadbeheer kan eenvoudig in kaart gebracht worden welke materialen in welke hoeveelheden gebruikt worden. Zo grijpen jullie nooit meer mis.

Koppelingen

Versoepel de informatiestroom en voorkom dubbele invoer door een interface te maken tussen verschillende informatiebronnen, zoals onderhoudssoftware en ERP’s of juist financiële systemen.

Multi-Site

De module Multi-Site is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met meerdere werkmaatschappijen. Groei met jullie organisatie mee en werk in één McMain.

NEN 3140

Registreer nu jullie onderhoud van alle assets centraal binnen de organisatie en haal meer rendement uit jullie asset management met McMain Software.

Preventief Onderhoud

Maak eenmalig een werkbon aan en vertrouw erop dat McMain jullie helpt herinneren met inplannen. Dát is het gemak van de module Preventief Onderhoud.

Projectbeheer

Behaal efficiëntie met jullie onderhoudsprojecten. Met de Projectbeheer-module creeër je een totaaloverzicht van alle lopende projecten en afspraken.

Relatiebeheer

Leg alles vast, beheer jullie relaties, automatiseer het facturatieproces en ga voor eenvoudige en heldere communicatie met de Relatiebeheer-module.

Storings­registratie

Met de storingsregistratie van McMain is het mogelijk om simpel (mobiel) een storing te registreren en de downtime van de installaties te beheersen.

Werkopdracht­beheer

Meer grip op jullie totale werkproces? Met de module Werkopdrachtbeheer staat al jullie informatie overzichtelijk in één systeem.

Werkplanning

Met de grafische werkplanning van McMain kunnen jullie op een betrouwbare en overzichtelijke manier alle manuren effectief beheren.

Werkvergunningen

Doorloop het hele proces van aanvraag tot goedkeuring, gebruik en opslaan van jullie werkvergunningen in de historie digitaal in McMain.

Klant­ervaringen

McMain Software bewaakt integriteit bij ECW
Eurol: “McMain is onmisbaar voor onze Technische Dienst”

ECW Geomanagement B.V.

“Belangrijk is dat je kijkt naar je eigen bedrijfsproces bij het aanschaffen van software. Is het geschikt voor het bedrijfsproces dat jouw organisatie heeft? Wat wil je dat de software jou oplevert? Wat stop je erin en wat haal je eruit?”

Eurol

“Een groot voordeel van McMain vind ik de modulaire opbouw. Er zijn veel mogelijkheden om het programma uit te breiden, wanneer de Technische Dienst daar aan toe is. Ook is het mogelijk om items naar wens aan te passen. We gaan dus stap voor stap te werk. Het is namelijk zo dat je gaandeweg tot (andere) inzichten komt en dan zijn er allerlei mogelijkheden om McMain uit te breiden of aan te passen.

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?

Probeer het nu