Chemie & pharma

Simpel, snel én veilig aan het werk met McMain


 • Mobiel meldingen aanmaken en afhandelen
 • Unieke incidentnummers voor traceerbaarheid
 • Voldoen aan wettelijke keuringen
 • Veilige omstandigheden voor mens en omgeving
 • Al jullie keuringen eenvoudig aantoonbaar
 • Probeer 30 dagen gratis

Samen voor een veilige werkvloer

Binnen de chemie & pharma moeten jullie veel ballen hooghouden. Efficiëntie en lage kosten zijn onderwerpen waar jullie dagelijks mee bezig zijn. Ook milieu en veiligheid worden steeds belangrijker, zeker binnen de Chemie & Pharma. De overheid scherpt regels aan en jullie moeten alle stappen in jullie productie- en onderhoudsprocessen aan kunnen tonen tijdens controles. Daar kan McMain jullie gelukkig bij helpen.

Dankzij het onderhoudsbeheersysteem van McMain zijn jullie vergunningen digitaal geborgd en kunnen jullie meldingen eenvoudig en snel (mobiel) afhandelen. Zo houden we samen de werkvloer veilig. Daarnaast helpt McMain bij het inplannen van jullie onderhoudswerkzaamheden en kunnen monteurs voorbereid aan de slag. Met de Digitale Monteur hebben ze jullie volledige machinepark en alle nodige informatie in hun broekzak. Dat is onderhoudsbeheer in optima forma.

Klant­ervaring

DFE Pharma verbetert OEE met 17% dankzij McMain Software

"De resultaten mogen er zijn: onze OEE is met 17% verhoogd dankzij inspectierondes en preventief onderhoud."

Erik Wierenga
Hoofd Technische Dienst
DFE Phorma logo
  Produlab Pharma logo

Chemie & pharma in vogelvlucht

Veiligheid is voor chemie & pharma organisaties een topprioriteit. Het is een continu proces van kennis vergaren, ervaringen opdoen, leren en verbetering doorvoeren. Bij McMain begrijpen we dat maar al te goed. Daarom helpt McMain jullie om assets en voorzieningen in uitstekende staat te houden. Ga samen met McMain voor een veilige werkvloer.

Werkvergunningen digitaal geborgd

McMain toont in een handomdraai de benodigde werkvergunningen. Voor zowel interne als externe uitvoerders. De historie van de vergunningen wordt bewaard, zodat altijd te traceren is wie wat, wanneer en waar heeft uitgevoerd of gecontroleerd.

Eenvoudig meldingen registreren

Op elk moment én elke locatie een incident kunnen melden. McMain maakt het mogelijk. Alle medewerkers kunnen schade, gebreken en verstoringen laten melden. Zo zorgen we samen voor een veilige omgeving.

Veilig meldingen afhandelen

De voorgedefinieerde meldcodes en prioritering zorgen ervoor dat alles helder wordt geregistreerd, inclusief een foto van de gebeurtenis. De standaard risicomatrix helpt jullie bij het snel en veilig afhandelen van meldingen.

Gebruik van ATEX-devices

Dankzij McMain kunnen jullie ook in de ATEX-zones gebruik maken van jullie mobiele devices. Zo maken jullie optimaal gebruik van de tijd.

Voorbereid op audits

Dankzij de logboeken op meerdere elementen en de registratie van jullie werkzaamheden en certificeringen in McMain zijn jullie ten alle tijden gefundeerd voorbereid op audits.

Beheer belangrijke kwaliteitsdocumenten

Binnen McMain beheren jullie al jullie belangrijke kwaliteitsdocumenten gemaakt in bijvoorbeeld Word, Excel of PDF.

Automatische mail of sms bij storingen

Wanneer er een storing of incident wordt gemeld op een risico-installatie, wordt er automatisch een mail of sms verzonden naar jullie veiligheidsdeskundige.

Belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over chemie & pharma

 • Vastleggen meldingen en gevaarlijke situaties
 • Material Safety Data Sheet (MSDS) en Chemisch Informatieblad (ICSC)
 • Doelmatig beheer correctief en preventief onderhoud
 • Optimale beschikbaarheid en rendement van installaties
 • Gevalideerd onderhoudsmanagement systeem
 • Gevaarlijke stoffenregistratie

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren
Probeer nu

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je in zo’n 30 minuten een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.