McMain helm - audits

Audits: last of lust

Doorsta audits probleemloos met de juiste en volledige informatie

  • Bespaar tijd op onderhoud
  • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
  • Stel je eigen pakket modulair samen
  • 30 jaar ervaring met Maintenance management
  • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
  • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Audits: je ontkomt er niet aan

Elk productiebedrijf of serviceorganisatie krijgt in toenemende mate te maken met audits. Door doemscenario’s zoals diverse epidemieën en voedselschandalen die zich in de afgelopen jaren hebben voltrokken, is de wet- en regelgeving terecht strenger geworden.

Whitepaper: 10 stappen om audits te doorstaan

Download de whitepaper

Tegenwoordig zijn er audits voor allerlei gebieden, waaronder financieel, veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden. In deze McMain whitepaper willen we de consequenties schetsen voor name de twee afdelingen die moeten zorgen voor de technische invulling hiervan: KAM en Technische Dienst.

Download whitepaper

Audits: last of lust in vogelvlucht

Ze zijn niet weg te denken uit productie- en serviceorganisaties: audits, maar waarom zijn ze zo belangrijk en hoe doorsta je ze?

Voldoe aan wet- en regelgeving

Na verschillende doemscenario’s zoals diverse epidemieën en voedselschandalen die zich in de afgelopen jaren hebben voltrokken, is de wet- en regelgeving terecht strenger geworden. Veiligheid op verschillende fronten is een belangrijk speerpunt.

Lever juiste en volledige informatie

De essentiële factor bij audits is het leveren van de juiste en volledige informatie: informatie over welke risico’s onderkend zijn, informatie over welke maatregelen getroffen zijn en informatie over het borgen van deze maatregelen.

Digitaliseer historie van incidenten

Voedselveiligheid is een factor die constant bewaakt moet worden. Een storing op een asset kan desastreuze gevolgen hebben. Digitalisering van de historie van deze incidenten biedt zowel intern als tijdens audits inzicht, waarop desgewenst geanticipeerd kan worden. Hiermee vergroot je de grip op het machinepark en de veiligheid van de productielijn.

Be on top of the foodchain

Houd alles onder controle met McMain Software. De verschillende McMain-modules borgen de elementen die nodig zijn om een goede audit te kunnen doorstaan. Door de modulaire opzet kan McMain Software eenvoudig aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen. Hierdoor kan je snel en veilig aan de slag. McMain Software biedt flexibele ondersteuning bij onder andere BRC, IFS, HACCP en ISO 22000 (FSSC 22000).

Klant­ervaring

McMain Software bewaakt integriteit bij ECW

ECW Geomanagement B.V.

“Tegenwoordig is het niet meer alleen tell me, maar ook show me. Alles moet aantoonbaar zijn. Dit kun je uit je hoofd doen of via Excel. Het is alleen zo dat je alles voor de overheid aantoonbaar moet hebben en gebruik moet maken van een systeem dat alles voor je bijhoudt.”

Peter Breed
Projectleider

McMain online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

Kosteloos McMain Online gebruiken mét online support. 

Nu aanvragen

Sectoren

Chemie & Pharma
Service Management
Verpakkingsindustrie
Olie, Gas en Energie
Food & Feed
Industrie & Productie
Milieu & Recycling
Overheid & Semi-overheid

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Marja Tiekink geeft jullie graag een online demo van de onderhoudssoftware. Tijdens een demonstratie laat ze zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt ze mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Marja Tiekink

Product Manager

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?

Probeer nu