McMain Software - audits

Audits: last of lust

Doorsta audits probleemloos met de juiste en volledige informatie

Audits: je ontkomt er niet aan

Elk productiebedrijf of serviceorganisatie krijgt in toenemende mate te maken met audits. Door doemscenario’s zoals diverse epidemieën en voedselschandalen die zich in de afgelopen jaren hebben voltrokken, is de wet- en regelgeving terecht strenger geworden.

Bereid je audit tot in de puntjes voor

Een audit an sich is al spannend genoeg. Het is immers een bepalend moment en om deze periode zo zo goed mogelijk door te komen en de audit voor te breiden, hebben wij een paar hulpmiddelen voor jullie ontwikkeld. Van begin tot eind nemen onze whitepapers jullie mee in het proces van de audit. We bespreken consequenties, maar ook de kansen die een audit biedt. Graag praktische tips? In onze derde whitepaper bieden wij een 10 stappenplan aan die je stap voor stap door de voorbereiding leidt. Ready, set, audit!

Audits: last of lust

Whitepaper Audits: Last of lust

Doorsta de audits probleemloos door de juiste en volledige informatie uit het onderhoudsbeheersysteem aan te leveren en schiet nooit meer tekort bij audits.

Whitepaper Audits: Risico's vermijden

Welke risico’s wil je als KAM-manager en Technische Dienst vermijden rondom de audits? Lees hier welke risico’s worden onderkend en welke aanpak resultaten oplevert.

Audits: 10-stappenplan

Whitepaper Audits: Het 10 stappenplan

Doorsta de audits probleemloos door de juiste en volledige informatie uit het onderhoudsbeheersysteem aan te leveren en schiet nooit meer tekort bij audits.

Audits: last of lust in vogelvlucht

Ze zijn niet weg te denken uit productie- en serviceorganisaties: audits, maar waarom zijn ze zo belangrijk en hoe doorsta je ze?

Voldoe aan wet- en regelgeving

Na verschillende doemscenario’s zoals diverse epidemieën en voedselschandalen die zich in de afgelopen jaren hebben voltrokken, is de wet- en regelgeving terecht strenger geworden. Veiligheid op verschillende fronten is een belangrijk speerpunt.

Lever juiste en volledige informatie

De essentiële factor bij audits is het leveren van de juiste en volledige informatie: informatie over welke risico’s onderkend zijn, informatie over welke maatregelen getroffen zijn en informatie over het borgen van deze maatregelen. Dankzij McMain hebben jullie informatie ten alle tijden bij de hand.

Digitaliseer historie van incidenten

Voedselveiligheid is een factor die constant bewaakt moet worden. Een storing op een asset kan desastreuze gevolgen hebben. Digitalisering van de historie van deze incidenten biedt zowel intern als tijdens audits inzicht, waarop desgewenst geanticipeerd kan worden. Hiermee vergroot je de grip op het machinepark en de veiligheid van de productielijn.

Veilig voedselgarantie

Houd alles onder controle met McMain Software. De verschillende McMain-modules borgen de elementen die nodig zijn om een goede audit te kunnen doorstaan. Door de modulaire opzet kan McMain Software eenvoudig aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen. Hierdoor kan je snel en veilig aan de slag. McMain Software biedt flexibele ondersteuning bij onder andere BRC, IFS, HACCP en ISO 22000 (FSSC 22000).

Voorkom schijnveiligheid

Zeg creatieve oplossingen om tijdens audits aan veiligheidseisen te voldoen gedag. Dankzij McMain kunnen jullie ten alle aantonen dat jullie voldoen aan wet- en regelgeving. Zo voorkomen jullie schijnveiligheid en kunnen jullie zorgeloos de audits door.

Klant­ervaring

McMain Software bewaakt integriteit bij ECW

ECW Geomanagement B.V.

“Tegenwoordig is het niet meer alleen tell me, maar ook show me. Alles moet aantoonbaar zijn. Dit kun je uit je hoofd doen of via Excel. Het is alleen zo dat je alles voor de overheid aantoonbaar moet hebben en gebruik moet maken van een systeem dat alles voor je bijhoudt.”

Peter Breed
Projectleider

McMain online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

Kosteloos McMain Online gebruiken mét online support. 

Nu aanvragen

Sectoren

Inkoop en voorraadbeheer software
Verpakkingsindustrie
Service Management
Overheid & Semi-overheid
Milieu & Recycling
Industrie & Productie
Food & Feed
Olie, gas en energie
Chemie & Pharma

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?

Probeer nu