Starten met onderhouds­software

De keuze is gemaakt. Jullie willen inzicht en overzicht in jullie onderhoud met een onderhoudsbeheersysteem. Daar willen we jullie graag bij helpen. Daarom bieden we jullie een gratis 30 dagen trial aan. Dankzij de trial kunnen jullie zelf de software ontdekken, uitproberen en rond neuzen; geheel vrijblijvend. Liever een (online) demo? Die plannen we met plezier voor jullie in. Tijdens de demo laten we jullie zien hoe McMain werkt, wat de mogelijkheden zijn en brengen we in kaart wat jullie organisatie nodig heeft. En wil je liever gister dan vandaag starten? Wij garanderen met onze onderhoudssoftware een vliegende start in 3 weken. 

McMain in vogelvlucht

Eenvoudig en snel de juiste gegevens bij de hand. Belangrijke informatie wordt centraal en digitaal opgeslagen, zodat er nooit meer waardevolle gegevens verloren gaan. Verkrijg inzicht in al jullie assets en grijp nooit meer mis.

Mobiel werken

Dankzij de asset maintenance management software van McMain staat al jullie belangrijke informatie centraal en digitaal opgeslagen. Zo gaan er nooit meer waardevolle gegevens verloren en zijn jullie altijd op de hoogte. Met slechts één druk op de knop hebben jullie de juiste asset/machine/installatie gegevens bij de hand. Tegelijkertijd te gebruiken door verschillende gebruikers via verschillende devices op verschillende locaties.

Plug and play

Richt je asset maintenance software in zoals jullie dat willen dankzij de modulaire opbouw. Doordat je modules eenvoudig aan en uit kunt zetten, sluit de software van McMain naadloos aan op jullie wensen. Hierdoor kunnen wij ook een vliegende start in 3 weken garanderen.

Procedures en werkinstructies digitaal

Dankzij de digitale procedure- en werkinstructiemogelijkheden kunnen jullie de papieren werkbon vaarwel zeggen. Jullie medewerkers kunnen nu eenvoudig en digitaal de werkbonnen en instructies inzien, uitvoeren en aftekenen.

Grafische werkplanning

Werkopdrachten sleep je handmatig of automatisch en met streefdatum naar de planning. Daarmee krijgen jullie grip op de planning en wordt snel inzichtelijk wat de werklast per afdeling of vakgroep is.

Overzichtelijke geschiedenis per asset

Van elke asset een overzichtelijke storings- en onderhoudsgeschiedenis. Zo zien jullie direct waar jullie budget naartoe gaat en waar extra resources nodig zijn.

Overal eenvoudig meldingen maken

Dankzij de melder-app kunnen incidenten makkelijk, snel en correct worden afgehandeld. Daarnaast kun je eenvoudig foto’s aan de incidenten toevoegen.

Werken met barcodes

Wij weten als geen ander dat barcodes een ongekende impuls aan de efficiëntie in een magazijn kunnen geven. De barcodes vormen dan ook de kern van de software. Zeg paklijsten, lege magazijnlocaties en onnodige frustraties vaarwel.

Klant­ervaring

Provincie Groningen

“McMain ondersteunt het gehele primaire proces van Onderhoud en Beheer. De onderhoudsdata vormt de basis voor de organisatie. Ook het onderhoud aan objecten van derden wordt geregistreerd binnen McMain.”

Ruud Klunder, Manager WEB
Provincie Groningen

Prijzen en pakketten

Een onderhoudsbeheersysteem is er in allerlei verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, want elk team is anders en heeft ook andere wensen. Dankzij de modulaire opbouw van McMain kun je instappen op elk niveau en kiezen voor het ideale pakket voor jouw Technische Dienst. Je kunt eenvoudig op- of afschalen zodat er een pakket ontstaat dat naadloos aansluit op jullie wensen. Hoe groot (of klein) je organisatie en budget ook zijn, er is altijd een passend pakket.

Lite

De ideale tool voor de basis van je Technische Dienst.

€35
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €15 per maand/gebruiker
 • Objectbeheer
 • Storingsregistratie
 • Preventief Onderhoud
 • Grafisch Planbord
 • Meldingen
 • Werkinstructies & Inspecties
Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€75
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €35 per maand/gebruiker
 • Alles van Team +
 • Meerdere vestigingen
 • Meerdere talen
 • Audit trail
 • Single sign-on (SSO)
 • Beschikbaarheid over alle modules

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain online ervaren?
Vraag een trial aan