Olie, Gas en Energie

Zet veiligheid en inspectie voorop binnen jullie organisatie

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Stel je eigen pakket modulair samen
 • 30 jaar ervaring met maintenance management
 • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
 • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Classificatie en certificering digitaal gewaarborgd

Binnen de Olie- en Gasindustrie wordt veel gewerkt met classificatie en certificering. Controle en inspectie mogen daarom niet worden onderschat. McMain helpt jullie om heldere rapportages uit te brengen, zo blijft jullie organisatie groeien tot een steeds hoger niveau.

Klant­­ervaring

Eurol: “McMain is onmisbaar voor onze Technische Dienst”

Eurol

"Wat ik heel fijn vind, is de mogelijkheid om aanpassingen te doen. Hierdoor kunnen we onze eigen werkwijze voortzetten, maar op een efficiëntere manier."

Harry Bosch
Hoofd Technische Dienst

Probeer McMain Online gratis

Probeer McMain Online nu 30 dagen gratis, mét met toegang tot de online support.

Olie, Gas en Energie in vogelvlucht

Binnen de Olie- en Gasindustrie, petrochemie, worden hoge eisen gesteld aan alles in en om de productie. Vaak zijn deze onderhevig aan veel verschillende classificaties en certificeringen, bijvoorbeeld DNV-GL. Het heeft als doel om leven, eigendommen en het milieu te beschermen. Controle en inspectie zijn dus van enorm belang en mogen niet worden ondermijnd in deze branche.

Rust, regelmaat en overzicht

McMain zorgt voor rust en overzicht met heldere rapportages en KPI’s. Breng jullie organisatie tot een nóg hoger niveau.

Autorisatie op het juiste niveau

Afscherming van rechten en functionaliteiten is heel eenvoudig binnen McMain. De User en Utility-beheertool verzorgt jullie autorisatie tot in de puntjes.

Ieder zijn eigen McMain

Iedere gebruiker krijgt zijn ‘eigen’ McMain, waarbinnen hij de registratie verwerking kan en mag uitvoeren. De gebruiker wordt niet belast met overbodige informatie.

McMain groeit mee

Voor complexere organisaties zijn schermen en functionaliteiten zelf te vervaardigen en autoriseren. Flexibiliteit zit standaard in onze Software, zo groeit McMain met jullie mee.

Effectieve afhandeling van incidenten en storingen

Handel incidenten en storingen effectief af met behulp van McMain. Binnen McMain maken jullie eenvoudig rapportages aan zodat jullie altijd op de hoogte zijn en er geen waardevolle informatie verloren gaat.

Zorgeloos audits door

Binnen McMain kunnen jullie werkzaamheden en certificeringen registreren en opslaan. Daarnaast heeft McMain logboeken op meerdere elementen. Zo zijn jullie ten alle tijden gefundeerd voorbereid op audits.

Automatische mail of sms bij storingen

Wanneer er een storing of incident wordt gemeld op een risico-installatie, wordt er automatisch een mail of sms verzonden naar jullie veiligheidsdeskundige.

Belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over Olie, Gas en Energie

 • NEN 3140-interface
 • Material Safety Data Sheet (MSDS) en Chemisch Informatieblad (ICSC)
 • Risico's in kaart dankzij de risicomatrix
 • Doelmatig beheer correctief en preventief onderhoud
 • Quality, Health, Safety and Environment functionaliteiten
 • Validatie op meerdere niveaus

McMain Online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

McMain Online zelf ervaren? Dat kan! Ga aan de slag met onze trial en probeer McMain Online 30 dagen kosteloos.

Nu aanvragen

FAQ

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren

Probeer nu