Service management

Ga samen met McMain voor de beste service naar jullie klanten


 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Goede service en een gestroomlijnd facturactieproces
 • Duidelijke werkbonnen voor de monteurs
 • Inzicht in SLA & contractbeheer per klant of locatie
 • Werk datagedreven toe naar een optimale onderhoudsstrategie
 • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Verhoog jullie efficiëntie en klant­tevredenheid

Bij McMain weten we als geen ander hoe belangrijk communicatie en vlotte dienstverlening zijn. Het zijn onderwerpen die van cruciaal belang zijn wanneer we het hebben over tevreden klanten. Daarom helpen wij jullie om al jullie werkzaamheden te analyseren, plannen en overzichtelijk vast te leggen. Werken jullie met meerdere programma’s? Met de Connector+ zorgen we ervoor dat al jullie programma’s aan McMain zijn gekoppeld. Zo verhogen jullie de efficiëntie en klanttevredenheid.

Klant­ervaringen

EBS Public Transportation B.V.

“Door McMain hebben we inzicht op monteur-, werkplaats- en busniveau. Zo kunnen we kostenefficiënter werken.”

Frans ter Beke
Delivery Manager
Aqua Assistance B.V.

Een digitale werkbon is vele malen beter af te handelen. Zo krijgen we meer inzicht in handelingen op de werkbonnen, gefactureerde en geoffreerde zaken, maar ook gewonnen en verloren offertes. Dit hoeven we allemaal niet meer handmatig te doen en op te zoeken. We kunnen dus steeds meer uit de software halen. Dit doen we bijvoorbeeld in combinatie met Exact, daar zijn we mee gekoppeld.

Roderick Kortenhof
Commercieel en technisch directeur
Fase Facility Services

“Dankzij het realtime inzicht dat McMain ons geeft kunnen we snel op zaken anticiperen. Dit bespaart ons niet alleen veel werk, maar ook veel tijd.”

Frits Tio
Medewerker Wet- & Regelgeving
Fase Facility Services logo
  Radio Netwerk Nederland logo

Service management in vogelvlucht

In een dynamische technische service-markt is binding met jullie klanten essentieel. De uitdaging is dat jullie service- en onderhoudsactiviteiten zorgen voor een onderscheidende concurrentiepositie en tevreden klanten. Dat begrijpen we maar al te goed. Binnen onderhoudsmanagement software kunnen jullie overzichtelijk en eenvoudig vastleggen, plannen en analyseren. Ga voor de allerbeste service naar jouw klanten, samen met McMain.

Tevreden klanten

Korte lijntjes met jullie klanten, duidelijke afspraken en net dat stapje extra zetten. Dat maakt dat klanten vertrouwen in jullie krijgen. Daarom helpt McMain jullie om altijd de juiste informatie paraat te hebben, op elk moment én elke locatie.

Grip op jullie processen

Door organisatiebreed te werken met hetzelfde softwaresysteem, krijgen jullie meer grip op service- en onderhoudsprocessen. De kennis over jullie processen blijft intern en jullie efficiency wordt hoger.

Gestroomlijnd facturatieproces

Omdat alle informatie direct digitaal en centraal wordt opgeslagen binnen McMain, kan jullie facturatieproces gestroomlijnd worden. Zo dringen jullie administratieve werkzaamheden nóg verder terug. Kosten zijn zichtbaar in het huidige jaar en gecumuleerd.

Verhoog jullie efficiency

McMain laat het proces optimaal verlopen: alles is volledig gedigitaliseerd. Werkbonnen worden op locatie ondertekend waarna ze direct naar de klant worden verstuurd. Ook vervolgafspraken kunnen geautomatiseerd worden binnen McMain.

Kennis bij de hand

McMain biedt jullie software aan, maar ook experts op het gebied van procesoptimalisatie bij andere service-organisaties. Dankzij jarenlange ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers, weten wij als geen ander welke uitdagingen jullie tegenkomen.

Modulaire opbouw

De modulaire opbouw van McMain zorgt ervoor dat jullie gemakkelijk modules aan of uit kunnen zetten. Zo groei McMain met jullie mee.

Duidelijke afspraken

De afspraken die je met klanten maakt, kun je maar beter vastleggen. Hierbij zijn respons- en oplostijden, kosten en de looptijd belangrijk. Deze kunnen jullie binnen McMain allemaal vastleggen dankzij de kostenplaatsen en contracten. Zo weet iedereen altijd wat er te verwachten valt als het aankomt op jullie service.

Belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over onderhoudsmanagement software in de service management branche

 • Real-time data beschikbaar
 • Materiaaloverzicht per leverancier
 • Actuele klanten en locaties gegevens voor optimale routes
 • Grafische planning voor jullie service coördinator
 • Locaties inzichtelijk voor adequate responstijden
 • Inzicht in SLA & contractbeheer per klant of locatie
 • Standaard interface met ERP systemen
 • Mobiele inspectielijsten

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer nu

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je in zo’n 30 minuten een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.