QHSE software

QHSE

Maak je geen zorgen meer om audits en kom ze zorgeloos door


 • Maak eenvoudig en snel meldingen op de werkvloer
 • Grip op het kwaliteitsmanagement met inzichten uit McMain
 • Werk met procedures en werkinstructies
 • Versterk het team met digitale tools
 • Altijd en overal (KAM) certificeringen bij de hand
 • Probeer McMain Online gratis uit

Waarborg veiligheid en kwaliteitsprocessen met QHSE software

Alle documenten, procedures en risico’s in kaart gebracht

Zorgeloos een audit doorkomen. Dat is de droom van elke QHSE-manager. Dankzij McMain maak je deze droom een werkelijkheid. In tijden zoals nu, waar de regels steeds strenger en belangrijker worden, is een systeem voor werkvergunningen onmisbaar. Op deze manier waarborgen jullie veiligheid en kwaliteitsprocessen. Werk bijvoorbeeld met mobiele tools zoals het Grafisch Planbord en de Digitale Monteur. Zo kan het technische team met de Digitale Monteur via hun tablet meldingen maken, inspectierondes lopen en daarnaast alle belangrijke informatie en beeldmateriaal toevoegen op de werkopdracht.

Klant­ervaringen

McMain Software bewaakt integriteit bij ECW
Seafox

Suez IWS Almelo

“Omdat wij werken met chemicaliën is het van belang dat er bij bepaalde geclassificeerde storingen, binnen 32 uur een oplossing is gevonden en deze ook is toegepast. Daar helpt de speciaal ontwikkelde alarmeringsmodule bij. Lukt het niet, dan maken wij gebruik van de verwijsformulieren. Hierin staan de afspraken tussen de afdelingen om ons werk toch voort te mogen zetten. Er gaat dan ook automatisch een timer lopen zodat de doorlooptijden worden vastgelegd.”

Roy Kobes, Projectleider en plantmanager
Suez IWS Almelo

ECW Geomanagement B.V.

“De installatie heeft een aantal beveiligingen die een aantal keren per jaar getest moeten worden om zeker te stellen dat deze nog goed functioneren. Ook alle verplichte inspecties en keuringen worden vastgelegd in het systeem. Dit kan je uit je hoofd doen of opschrijven op een kladblaadje. Het is alleen zo dat je alles voor de overheid aantoonbaar moet hebben en gebruik moet maken van een systeem dat alles voor je bijhoudt.”

Peter Breed, Projectleider
ECW Geomanagement B.V.

Seafox

“Ons McMain Enterprise Asset Management systeem wordt nu al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid gebruikt. Werkvergunningen en verbeterprojecten zitten allemaal in McMain. Door alles in één systeem te hebben werken wij transparanter, sneller en volgens de veiligheidseisen.”

Remko Oostra, Maintenance Manager
Seafox

De kracht van McMain QHSE software

Een pakket dat zich aanpast aan jullie werkwijze

Met de McMain QHSE software kiezen jullie voor een pakket dat snel gebruiksklaar is: binnen 3 weken starten jullie. Gegarandeerd. Door onze plug & play modules, stemmen we de software volledig af op jullie organisatie.

Slimme modulaire opbouw

Dankzij de slimme, modulaire opbouw is McMain naadloos aan te sluiten op de processen en structuur van jullie organisatie.

QHSE software

Talloze inzichten

Dankzij McMain staat alle relevant informatie opgeslagen op dezelfde plaats. Dat biedt overzicht voor jullie stakeholders. Zo krijgen jullie talloze inzichten, waardoor jullie meer grip krijgen op kwaliteitsmanagement.

QHSE software - onderhoudsmanagement en maintenance software

Melder App

Dankzij deze app kunnen incidenten makkelijk, snel en correct worden afgehandeld. Daarnaast kunnen er eenvoudig foto’s aan de incidenten worden toegevoegd.

QHSE software

Zorgeloos audits door

Alle situaties in slechts een handomdraai op beeld. McMain kan het. Zo komen jullie altijd zorgeloos de audits door.

QHSE software

Procedures en werkinstructies

Modules voor procedures & werkinstructies, sleutelbeheer, gevaarlijke stoffen, documentbeheer, stamgegevens en autorisatiebeheer zijn eenvoudig met één klik aan en uit te zetten.

QHSE software

Altijd overzicht

De module Risk Management brengt alle risico’s in kaart, waardoor alle situaties overzichtelijk worden.

QHSE software

KAM-certificeringen bij de hand

Bij de ontwikkeling van McMain is rekening gehouden met alle relevante KAM-certificeringen. Het behalen van (her)certificeringen kan hierdoor snel en doeltreffend en is geen tijdrovende bezigheid meer.

QHSE software

De belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over QHSE software bij McMain

 • Behoud van inzicht en overzicht
 • Kant-en-klare werkvoorbereiding
 • Modulaire opbouw
 • Al meer dan 30 jaar ervaring in onderhoud en technisch beheer
 • Kwaliteit geborgd door digitalisering en centralisering
 • Laagdrempelige registratie
 • Effectieve afhandeling van storingen en werkaanvragen
 • Certificering en keurmerken geïntegreerd

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?

Probeer nu

Prijzen en pakketten

Kies jullie QHSE software bundel

Een CMMS is er in allerlei verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, want elk team is anders en heeft ook andere wensen. Dankzij de modulaire opbouw van McMain kun je instappen op elk niveau en kiezen voor het ideale pakket voor jouw Technische Dienst. Je kunt eenvoudig op- of afschalen zodat er een pakket ontstaat dat naadloos aansluit op jullie wensen. Hoe groot (of klein) je organisatie en budget ook zijn, er is altijd een passend pakket.

Team

De basis onder de knie of tijd voor uitbreiding? Sla je (volgende) slag met Team.

€50
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €20 per maand/gebruiker
 • Alles van Lite +
 • Autorisatiebeheer
 • Vakgroepen
 • Projectbeheer
 • Contractbeheer
 • Inkoop- & Voorraadbeheer

Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€65
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €25 per maand/gebruiker
 • Alles van Team +
 • Meerdere vestigingen
 • Meerdere talen
 • Screen Editor
 • Software op maat
 • Beschikbaarheid over alle modules

QHSE modules

De QHSE software bestaat uit basismodules die jullie inzicht en overzicht geven. Met onze plug & play modules is het asset management pakket eenvoudig uit te breiden, zodat het volledig aansluit bij jullie organisatie. 

Contractbeheer

Met de online contractbeheer software van McMain kun je alle contracten van interne en externe partijen beheren. Zo halen jullie maximaal resultaat.

Documentbeheer

Sla alle gewenste documenten op één plek op in het documentbeheer van McMain. Zo ziet elke McMain-gebruiker dezelfde, actuele informatie.

Incident Management

Maak gemakkelijk meldingen aan en krijg inzicht in de historie en status van je assets, zodat resources straks goed kunnen worden ingezet.

NEN 3140

Ga voor een veilige werkomgeving. Registreer alle veiligheidsinspecties eenvoudig en snel in jullie onderhoudsprogramma.

Objectbeheer

Registreer nu jullie onderhoud van alle assets centraal binnen de organisatie en haal meer rendement uit de asset management software van McMain.

Werkvergunningen

Doorloop het hele proces van aanvraag tot goedkeuring, gebruik en opslaan van jullie werkvergunningen in de historie digitaal in McMain.

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.