Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
QHSE2020-04-01T14:41:05+02:00

QHSE

Zorgeloos een audit doorkomen. Dat is de droom van elke QHSE-manager. In de tijd waarin de regels steeds strenger worden, is een systeem voor werkvergunningen onmisbaar. Op deze manier waarborg je je veiligheid en kwaliteitsprocessen. 

Demo aanvragen

Meer overzicht én inzicht

Dankzij de slimme, modulaire opbouw is McMain naadloos aan te passen aan de processen en structuur van jouw organisatie. Alle relevante informatie op één plaats biedt alle stakeholders direct overzicht. Én inzicht. Met McMain krijg je talloze inzichten en daardoor meer grip op het kwaliteitsmanagement.

McMain Onderhoudmanagement App
Incident Melder App

Unieke Incident Melder App

Bij McMain wordt een incidentmelder-app meegeleverd. Deze app zorgt voor een gemakkelijke, snelle én correcte incidentregistratie. Uniek is de mogelijkheid om in een handomdraai foto’s te maken en toe te voegen. Met één druk op de knop zijn daardoor alle situaties die zich hebben voorgedaan in beeld. Daardoor kom je zorgeloos de audit door.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

Alle documenten, procedures en risico’s in kaart

In McMain zijn modules voor Procedures & werkinstructies, sleutelbeheer, gevaarlijke stoffen, documentbeheer, stamgegevens en autorisatiebeheer met één klik aan en uit te zetten. De module Risk Management brengt alle risico’s in kaart, zodat er direct inzicht ontstaat.

McMain Documentbeheer
McMain Rapportage & Business Intelligence

Certificeringen sluiten naadloos aan

McMain is gemaakt met alle relevante KAM-certificeringen in het achterhoofd. Dit zorgt ervoor dat het behalen van een (her)certificering dankzij McMain een formaliteit wordt. Geen tijdrovende processen meer, maar snel en doeltreffend gecertificeerd, met McMain kán het.

De kracht van McMain QHSE software

  • Meest uitgebreide en krachtigste QHSE oplossing in de markt, mét behoud van inzicht en overzicht

  • Door de modulaire opbouw is McMain volledig af te stemmen op jouw Quality, Health, Safety en Environment proces

  • Weg met de talloze Excel-bestanden en papieren controlelijsten: McMain borgt de kwaliteit door alle processen te digitaliseren en centraliseren

De kracht van McMain
  • Al meer dan 30 jaar ervaring in onderhoud en technisch beheer: McMain heeft een straatlengte voorsprong op vergelijkbare pakketten

  • Snelle, laagdrempelige registratie, kant en klare werkvoorbereiding en effectieve afhandeling van incidenten en werkaanvragen

  • Sleutel tot succesvol kwaliteitsmanagement: McMain omarmt de certificeringen en keurmerken

McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software jouw QHSE processen verbetert

Benieuwd hoe QHSE er binnen de software van McMain uitziet? In deze overzichtelijke demo laten we je het pakket volledig zien. Laat je verrassen door de mogelijkeden.

QHSE Basis Modules

Hieronder vind je de basis functionaliteiten van McMain QHSE, door de modulaire opzet van McMain software is ons QHSE pakket eenvoudig uit te breiden. Zo groeit McMain met je mee. Benieuwd naar de extra functionaliteiten? Vraag dan vrijblijvend extra informatie op via ons contactformulier.

Bekijk alle modules

“Ons McMain Enterprise Asset Management systeem wordt nu al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid gebruikt. Werkvergunningen en verbeterprojecten zitten allemaal in McMain. Door alles in één systeem te hebben werken wij transparanter, sneller en volgens de veiligheidseisen.”

Remko Oostra, Maintenance Manager
Seafox

Lees hier het hele verhaal

Werkvergunningen

In deze tijd van steeds strenger wordende regels is een goed en flexibel systeem voor werkvergunning onmisbaar. Met de McMain module Werkvergunning kan iedereen zéér eenvoudig verschillende soorten werkvergunningen opmaken en uitgeven. Zowel voor eigen mensen als voor jouw contractors tijdbesparend. Ook liggen de werkzaamheden vast en heeft de uitvoerder exact in beeld welke stappen er nodig zijn, inclusief de benodigde PBM’S (Persoonlijke beschermingsmiddelen).

ONDERHOUDSSOFTWARE

Deze mensen gingen je voor:

T. Boer & Zn: ‘McMain is de basis van onze technische dienst’

T. Boer & Zn: “McMain is de basis van onze technische dienst”

McMain bij Provincie Groningen

Provincie Groningen: “Dankzij McMain werken we steeds efficiënter”

McMain Vetipak

Vetipak: “Door McMain draaien onze machines beter én efficiënter”

Marja Tiekink

Meer weten over onze QHSE oplossing?

Marja Tiekink, McMain Specialist, is bereikbaar op +31 6 29 22 84 48. 

Neem contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500