Overheid & Semi-overheid

Zorg voor optimale veiligheid en beschikbaarheid van openbare ruimtes

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Stel je eigen pakket modulair samen
 • 30 jaar ervaring met maintenance management
 • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
 • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Waarborg de veiligheid voor mens en omgeving

Dienen en het bieden van een veilige omgeving zijn belangrijke taken voor voor overheden. Met McMain wordt het eenvoudig om assets te beheren en inspecties te verwerken waardoor de veiligheid voor mens en omgeving wordt gewaarborgd.

Klant­ervaring

McMain bij Provincie Groningen

Provincie Groningen

"Omdat we al zo lang gebruik maken van een onderhoudsbeheersysteem als McMain, hebben wij enorm veel waardevolle informatie vastgelegd. Dat heeft als voordeel dat zelfs het volledige financiële beheer er in gewaarborgd is, zelfs tot aan vervangingswaardes, investeringen en uren toe.”

Peter Doornbosch
Materieelbeheerder

Probeer McMain Online gratis

Probeer McMain Online nu 30 dagen gratis, mét met toegang tot de online support.

Overheid & Semi-overheid in vogelvlucht

Overheidsinstanties hebben onder andere de taak om dienend te zijn naar de mens en zijn omgeving met een veilige openbare ruimte. Wij, Nederlanders, maken vaak onopvallend gebruik van gebouwen, wegen en bruggen. We vinden het vanzelfsprekend dat de beschikbaarheid en betrouwbaarheid hiervan gegarandeerd wordt. McMain helpt jullie om deze assets te beheren. Ga aan de slag met McMain en draag zorg voor de veiligheid van de mens en zijn omgeving.

Digitaal inspecties verwerken

Met behulp van de Digitale Monteur-app kunnen werkopdrachten op elk moment en op elke locatie worden opgepakt, afgewerkt en afgesloten worden, óók in buitengebieden. Zo gaat de efficiëntie van jullie buitendienst aanzienlijk omhoog.

Beheer arbeidsmiddelen en materieel

Preventief onderhoud aan arbeidsmiddelen en materieel is noodzakelijk en verplicht wanneer deze binnen overheidsinstanties worden gebruikt. Met hulp van McMain, zorgen jullie ervoor dat alle arbeidsmiddelen in goede en veilige conditie blijven.

Incident Melder App

In de Incident Melder App maken jullie eenvoudig meldingen of incidenten aan via een tablet of smartphone. Aan de melding van schade of gebreken kunnen jullie afbeeldingen toevoegen zodat het incident snel kan worden afgehandeld

McMain Incidentreporter - Storingsregistratie en Storingsmelder

Automatische mail of sms

Wanneer er een incident of storing wordt gemeld op een risico-installatie, wordt automatisch een mail of sms verzonden naar jullie veiligheidsdeskundige.

Gedegen analyses

Datagedreven analyses geven jullie organisatie inzicht in de processen en waar jullie tekortkomen. Op basis hiervan kunnen verbeter-plannen worden opgesteld en kunnen jullie resources anders indelen.

Belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over Overheid & Semi-overheid

 • Autorisatie op meerdere niveaus mogelijk
 • Flexibel en schaalbaar
 • NEN 3140 interface
 • Kalibratie registratie en procedures
 • Snel inzage in gebruiksaanwijzingen, veiligheidsinstructies en tekeningen
 • Risico’s in kaart brengen door middel van risicomatrix
 • Beheren van belangrijke kwaliteit- & technische documenten
 • Digitaal inspecteren met de Digitale Monteur App

McMain Online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

McMain Online zelf ervaren? Dat kan! Ga aan de slag met onze trial en probeer McMain Online 30 dagen kosteloos.

Nu aanvragen

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren

Probeer nu