service maintenance software

Field Service

Korte lijntjes, duidelijke afspraken en net dat stapje extra voor een uitstekende service met service maintenance software


 • Grip op de planning
 • Centrale en digitale afhandeling van werkzaamheden
 • Kant-en-klare werkvoorbereidingen
 • Facturatieproces gestroomlijnd
 • Laagdrempelige registratie
 • Probeer McMain Online gratis 30 dagen uit

Service en onderhoud software

Voorbereiden, plannen, uitvoeren en documenteren

Vier handelingen die van groot belang zijn binnen een Field Service organisatie. Ze vormen de kern van jullie werkzaamheden. Door dit zo optimaal mogelijk uit te voeren, werken jullie toe naar een goede klantbeleving. Wanneer jullie werken met service maintenance software vereenvoudigen jullie het dagelijkse werk voor zowel jezelf als voor de monteurs die onderweg zijn. Registreer via één platform alle binnenkomende oproepen, plan ze in, voltooi de werkorders op het juiste moment en factureer ze direct door. Kortom, een oplossing die efficiënte service verzorgt.

Klant­ervaringen

Asset management software
McMain Field Service
McMain Technology Technology

Aqua Assistance B.V.

Een digitale werkbon is vele malen beter af te handelen. Zo krijgen we meer inzicht in handelingen op de werkbonnen, gefactureerde en geoffreerde zaken, maar ook gewonnen en verloren offertes. Dit hoeven we allemaal niet meer handmatig te doen en op te zoeken. We kunnen dus steeds meer uit de software halen. Dit doen we bijvoorbeeld in combinatie met Exact, daar zijn we mee gekoppeld.

Roderick Kortenhof
Commercieel en technisch directeur

S-P-S International

“Dankzij McMain Field Service is ons hele facturatieproces gestroomlijnd. Nooit meer een gemiste factuur! Wij werken door de papierloze en mobiele oplossing, efficiënter en effectiever."

S-P-S International

Technology Unlimited

“De meldingen functionaliteit in McMain is echt een uitkomst. Het hele proces is nu gedigitaliseerd.”

Edwin ter Braak
Service- en maintenance manager
  Universiteit Utrecht

Ga voor een uitstekende service en gericht onderhoud

McMain service maintenance software: alle monteurs zorgeloos op weg en grip op de planning

Waarom een field service oplossing? Jullie medewerkers zijn veelal onderweg om op locatie aan de slag te gaan. Dit betekent dat er een duidelijke planning moet zijn, maar ook dat de monteurs precies weten wat ze mee moeten nemen om de klus te klaren. Hier kan een field service oplossing aan bijdragen. Op deze manier werken jullie in één platform dat alle functies biedt om het werk bij te houden en te beheren. Denk aan werkorders, notities van de monteurs, (reserve)onderdelen, voorraad en klantdata. Door al deze data op één plek te beheren in service en onderhoud software, kunnen jullie ervoor zorgen dat elke klant een tevreden klant is. Jullie hebben korte lijntjes, duidelijke afspraken en hierdoor kunnen jullie dat extra stapje zetten voor een uitstekende service.

De kracht van McMain Field Service

Een pakket dat zich aanpast aan jullie

Met McMain service maintenance software kiezen jullie voor een pakket dat snel gebruiksklaar is: binnen 3 weken starten jullie. Gegarandeerd. Door onze plug and play modules, stemmen we de software volledig af op jullie organisatie.

Gebouwd om planning te optimaliseren

Zelfs het maken van de planning kan worden toevertrouwd aan McMain; McMain houdt rekening met jullie capaciteit en andere factoren. Dankzij de grafische weergave zie je in een oogopslag het gewenste overzicht. Zo krijgen én behouden jullie grip op de planning.

Service maintenance software

Intuïtieve opbouw

De intuïtieve McMain-app maakt het leven van jullie buitendienstmedewerkers een stuk makkelijker. Dankzij slimme functionaliteiten is centrale, digitale afhandeling van alle werkopdrachten en incidenten mogelijk.

Service maintenance software

Eenvoudig extra kenmerken toevoegen

Jullie medewerkers kunnen bijvoorbeeld foto’s, handtekeningen en incidentmeldingen toevoegen.

Service maintenance software

Gestroomlijnd facturatieproces

Het overzicht en gebruiksgemak zorgen ervoor dat het facturatieproces in no-time gestroomlijnd is. Nooit meer facturen missen? Met McMain kan het.

Service maintenance software

De belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over Service maintenance software bij McMain

 • Een krachtige Field Service oplossing
 • Behoud van inzicht en overzicht
 • Modulaire opbouw
 • Alles voor een gestroomlijnd onderhoudsproces
 • Al meer dan 30 jaar ervaring in onderhoud en technisch beheer
 • Van inkoop tot storingsregistratie
 • Laagdrempelige registratie
 • Kant-en-klare werkvoorbereidingen
 • Effectieve afhandeling van storingen en werkaanvragen
 • Een overzichtelijke historie van alles assets

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?

Probeer nu

Field Service software modules

De Field Service software bestaat uit basismodules die jullie inzicht en overzicht geven. Met onze plug en play modules is het asset management pakket eenvoudig uit te breiden, zodat het volledig aansluit bij jullie organisatie. 

Contractbeheer

Met de online contractbeheer software van McMain kun je alle contracten van interne en externe partijen beheren. Zo halen jullie maximaal resultaat.

Documentbeheer

Sla alle gewenste documenten op één plek op in het documentbeheer van McMain. Zo ziet elke McMain-gebruiker dezelfde, actuele informatie.

Facturatie & Financiën

Straal vertrouwen uit naar jullie klanten en factureer uit in een handomdraai door McMain te koppelen aan het financiële systeem binnen jullie organisatie.

Incident Management

Maak gemakkelijk meldingen aan en krijg inzicht in de historie en status van je assets, zodat resources straks goed kunnen worden ingezet.

Inkoop- en voorraadbeheer

Met inkoop- en voorraadbeheer breng je eenvoudig in kaart welke materialen en hoeveelheden gebruikt worden. Zo grijpen jullie nooit meer mis.

NEN 3140

Ga voor een veilige werkomgeving. Registreer alle veiligheidsinspecties eenvoudig en snel in jullie onderhoudsprogramma.

Objectbeheer

Registreer nu jullie onderhoud van alle assets centraal binnen de organisatie en haal meer rendement uit de asset management software van McMain.

Preventief Onderhoud

Vertrouw erop dat McMain jullie helpt herinneren met inplannen van aangemaakte werkbonnen. Dát is het gemak van preventief onderhoud.

Projectbeheer

Behaal efficiëntie met jullie onderhoudsprojecten. Met projectbeheer software creëer je een totaaloverzicht van alle lopende projecten en afspraken.

Rapportages

Weerspiegel een bepaalde tijdsperiode, onderbouw het onderbuikgevoel en zet data om tot informatie met de rapportages van McMain.

Relatiebeheer

Leg alles vast, beheer jullie relaties, automatiseer het facturatieproces. Ga voor eenvoudige, heldere communicatie met relatiebeheer software.

Storings­registratie

Met de storingsregistratie software van McMain is het mogelijk om simpel (mobiel) een storing te registreren en de downtime te beheersen.

Werkopdracht­beheer

Meer grip op jullie totale werkproces? Met werkorder software van McMain staat al jullie informatie overzichtelijk in één systeem.

Werkplanning

Met de onderhoudsplanning software van McMain kunnen jullie op een betrouwbare en overzichtelijke manier alle manuren effectief beheren.

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.