Field Service

Korte lijntjes, duidelijke afspraken en net dat stapje extra voor een uitstekende service met service maintenance software


 • Grip op de planning
 • Centrale en digitale afhandeling van werkzaamheden
 • Kant-en-klare werkvoorbereidingen
 • Facturatieproces gestroomlijnd
 • Laagdrempelige registratie
 • Probeer McMain Online gratis 30 dagen uit

Service en onderhoud software

Voorbereiden, plannen, uitvoeren en documenteren

Vier handelingen die van groot belang zijn binnen een Field Service organisatie. Ze vormen de kern van jullie werkzaamheden. Door dit zo optimaal mogelijk uit te voeren, werken jullie toe naar een goede klantbeleving. Wanneer jullie werken met service maintenance software vereenvoudigen jullie het dagelijkse werk voor zowel jezelf als voor de monteurs die onderweg zijn. Registreer via één platform alle binnenkomende oproepen, plan ze in, voltooi de werkorders op het juiste moment en factureer ze direct door. Kortom, een oplossing die efficiënte service verzorgt.

Klant­ervaringen

Aqua Assistance B.V.

Een digitale werkbon is vele malen beter af te handelen. Zo krijgen we meer inzicht in handelingen op de werkbonnen, gefactureerde en geoffreerde zaken, maar ook gewonnen en verloren offertes. Dit hoeven we allemaal niet meer handmatig te doen en op te zoeken. We kunnen dus steeds meer uit de software halen. Dit doen we bijvoorbeeld in combinatie met Exact, daar zijn we mee gekoppeld.

Roderick Kortenhof
Commercieel en technisch directeur
  Universiteit Utrecht

Ga voor een uitstekende service en gericht onderhoud

McMain service maintenance software: alle monteurs zorgeloos op weg en grip op de planning

Waarom een field service oplossing? Jullie medewerkers zijn veelal onderweg om op locatie aan de slag te gaan. Dit betekent dat er een duidelijke planning moet zijn, maar ook dat de monteurs precies weten wat ze mee moeten nemen om de klus te klaren. Hier kan een field service oplossing aan bijdragen. Op deze manier werken jullie in één platform dat alle functies biedt om het werk bij te houden en te beheren. Denk aan werkorders, notities van de monteurs, (reserve)onderdelen, voorraad en klantdata. Door al deze data op één plek te beheren in service en onderhoud software, kunnen jullie ervoor zorgen dat elke klant een tevreden klant is. Jullie hebben korte lijntjes, duidelijke afspraken en hierdoor kunnen jullie dat extra stapje zetten voor een uitstekende service.

De kracht van McMain Field Service

Een pakket dat zich aanpast aan jullie

Met McMain service maintenance software kiezen jullie voor een pakket dat snel gebruiksklaar is: binnen 3 weken starten jullie. Gegarandeerd. Door onze plug and play modules, stemmen we de software volledig af op jullie organisatie.

Gebouwd om planning te optimaliseren

Zelfs het maken van de planning kan worden toevertrouwd aan McMain; McMain houdt rekening met jullie capaciteit en andere factoren. Dankzij de grafische weergave zie je in een oogopslag het gewenste overzicht. Zo krijgen én behouden jullie grip op de planning.

Intuïtieve opbouw

De intuïtieve McMain-app maakt het leven van jullie buitendienstmedewerkers een stuk makkelijker. Dankzij slimme functionaliteiten is centrale, digitale afhandeling van alle werkopdrachten en incidenten mogelijk.

Eenvoudig extra kenmerken toevoegen

Jullie medewerkers kunnen bijvoorbeeld foto’s, handtekeningen en incidentmeldingen toevoegen.

Gestroomlijnd facturatieproces

Het overzicht en gebruiksgemak zorgen ervoor dat het facturatieproces in no-time gestroomlijnd is. Nooit meer facturen missen? Met McMain kan het.

De belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over Service maintenance software bij McMain

 • Een krachtige Field Service oplossing
 • Behoud van inzicht en overzicht
 • Modulaire opbouw
 • Alles voor een gestroomlijnd onderhoudsproces
 • Al meer dan 30 jaar ervaring in onderhoud en technisch beheer
 • Van inkoop tot storingsregistratie
 • Laagdrempelige registratie
 • Kant-en-klare werkvoorbereidingen
 • Effectieve afhandeling van storingen en werkaanvragen
 • Een overzichtelijke historie van alles assets

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer nu

Field Service software modules

De Field Service software bestaat uit basismodules die jullie inzicht en overzicht geven. Met onze plug en play modules is het asset management pakket eenvoudig uit te breiden, zodat het volledig aansluit bij jullie organisatie. 

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.