Milieu & Recycling

Duurzaam en circulair aan de slag met onderhoud

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Stel je eigen pakket modulair samen
 • 30 jaar ervaring met maintenance management
 • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
 • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Altijd in control met de software van McMain

Wet- en regelgeving, normen veiligheidseisen worden steeds verder aangescherpt. Dankzij McMain hoeven jullie je daar geen zorgen om te maken. Jullie zijn in control omdat jullie gevaarlijke situaties herkennen, analyseren en registreren.

Klant­ervaring

Suez: "Met McMain hebben wij de performance van onze installaties met 15% verbeterd"

Suez

"Samen met de Digitale Monteur zal er in de toekomst veel tijd bespaard worden op het gebied van onderhoud. Door gebruik te maken van de data zoals meterstanden en draaiuren kan de Technische Dienst veel gerichter onderhoud uitvoeren en de onderhoudslast van de monteurs verminderen.”

Roy Kobes
Projectleider en plantmanager

Probeer McMain Online gratis

Probeer McMain Online nu 30 dagen gratis, mét met toegang tot de online support.

Milieu & Recycling in vogelvlucht

Veel bedrijven krijgen in toenemende mate te maken met wet- en regelgeving, normering en verscherpte veiligheidseisen. Door doemscenario’s wordt de wetgeving strenger. Het risico van onoverzichtelijke of onvolledig informatie kan leiden tot extra kosten, boetes, imagoschade, omzetverlies of zelfs een bevel tot sluiten. McMain zijn jullie in control en gaan jullie voor maximale veiligheid voor jullie personeel, machines en middelen.

Juiste en volledige documentatie

Om de juiste keurmerken te behalen en te voldoen aan de eisen, is het belangrijk om juiste en volledig informatie aan te leveren. McMain helpt jullie om juiste en volledige informatie digitaal te documenteren.

Datagedreven verbetertrajecten

Continu verbeteren en risico’s beheersen zijn cruciale punten bij kwaliteitskeuringen. Breng risico’s in kaart aan de hand van een risicomatrix. Datagedreven analyses geven jullie organisatie handvatten om slimmere keuzes te maken voor verbetertrajecten.

Eenvoudig meldingen registreren

De eerste stap naar een veilige omgeving is het herkennen en analyseren van gevaarlijke situaties. De McMain Incidentmelder-app is ontwikkeld om deze situaties eenvoudig te registreren. Op elk moment én elke locatie. Ga voor een veilige omgeving met McMain.

McMain Incidentreporter - Storingsregistratie en Storingsmelder

Duidelijke en overzichtelijke meldingen

Meldingen komen binnen McMain direct op het dashboard van de belanghebbende terecht. Inclusief foto van de gebeurtenis. Daarnaast kunnen schades, gebreken of storingen via smartphones geregistreerd worden.

Effectieve afhandeling van incidenten en storingen

Bij een melding zien jullie direct wat er aan de hand is. Jullie kunnen aan de meldingen kunnen foto’s toevoegen. Daarnaast kunnen jullie eenvoudig vervolgwerk opdrachten aanmaken op incidenten en storingen.

Zorgeloos audits door

Binnen McMain kunnen jullie werkzaamheden en certificeringen registreren en opslaan. Daarnaast heeft McMain logboeken op meerdere elementen. Zo zijn jullie ten alle tijden gefundeerd voorbereid op audits.

Automatische mail of sms bij storingen

Wanneer er een storing of incident wordt gemeld op een risico-installatie, wordt er automatisch een mail of sms verzonden naar jullie veiligheidsdeskundige.

Belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over Milieu & Recycling

 • Gevaarlijke stoffenregistratie
 • Material Safety Data Sheet (MSDS) en Chemisch Informatieblad (ICSC)
 • Snel inzage in gebruiksaanwijzingen, veiligheidsinstructies en tekeningen
 • Optimale beschikbaarheid en rendement van installaties
 • Gedegen analyses voor vervanging en/of revisie

McMain Online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

McMain Online zelf ervaren? Dat kan! Ga aan de slag met onze trial en probeer McMain Online 30 dagen kosteloos.

Nu aanvragen

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren

Probeer nu