McMain Online

Alle informatie over de installaties op één moderne en digitale plek: jullie onderhoudspakket


 • Al te gebruiken vanaf €35 per maand
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Drag & drop functionaliteiten
 • Volledig webbased en makkelijk uit te breiden
 • Altijd overal toegang tot de historie
 • Uniek in Nederland: gratis 30 dagen trial

Digitaal onderhouds­beheer anno nu

Altijd en overal de benodigde gegevens bij de hand met een onderhoudsbeheersysteem

Binnen de Technische Dienst is veel informatie en kennis aanwezig. Jullie medewerkers weten immers alles over de aanwezige assets. Vaak is het zo dat deze informatie en kennis opgeslagen zit in de hoofden van medewerkers. In het ergste geval verdwijnt de kennis zelfs bij het pensioen of een nieuwe baan van de medewerkers. Hierdoor is niet altijd alle kennis beschikbaar voor nieuwe collega’s. Herkenbaar? Door alle informatie digitaal op te slaan en te bundelen binnen asset management software, gaat deze informatie nooit meer verloren. En dan rest nog de grote vraag: hoe kies je een passend onderhoudsbeheersysteem?

Klantervaringen

Plastifran
service en onderhoud software Ortessa

Plastifran BV

“Voor mij was het belangrijk om bij de storingen informatie toe te voegen. Zo creëer ik een duidelijk beeld per machine wat er is gebeurd en welke handelingen er zijn uitgevoerd om de storing op te lossen. Mijn uitgangspunt was om voor een eventuele opvolger het werk makkelijker te maken. Er is nu historie, we kunnen aan de slag met preventief onderhoud en McMain Online vormt een leidraad voor iedereen binnen de organisatie.”

Hans van Limpt
Hoofd Technische Dienst

Ortessa

"Alle loaders, voertuigen en sorteerinstallaties binnen Ortessa zijn voorzien van een QR-code. Zo hoeft de monteur die alleen maar te scannen om het juiste object voor zich te krijgen. Het team reageert er heel positief op, dat is fijn. Het mobiel werken en een onderhoudsprogramma dwingt ons om anders te denken. We bepalen nu alles vooraf: wat gaan we doen, wanneer en wie."

Henk Janssen
Functioneel Applicatiebeheerder

Werken in de cloud

Hoe werkt dat dan precies bij een onderhoudsbeheersysteem?

Ons cloud based onderhoudsbeheersysteem leveren we als een SaaS-systeem. Oftewel: Software as a Service. Wat dat betekent, is heel simpel. Het woord zegt het zelf namelijk al: software die wordt geleverd als een service. Deze service komt met een heleboel voordelen. Zo kun je software huren en zit alle informatie in de cloud in plaats van interne servers. Door met SaaS-software aan de slag te gaan, ontzien jullie de organisatie van een hoop zorgen. De leverancier zorgt er namelijk voor dat het programma werkt en up-to-date blijft.  Kortom, jullie kunnen altijd en overal bij de technische informatie en wij zorgen ervoor dat dit mogelijk is.

De kracht van McMain Online

Een onderhoudsbeheersysteem dat zich aanpast aan jullie

Met McMain Online kiezen jullie voor een pakket dat snel gebruiksklaar is: binnen een week starten jullie. Gegarandeerd.

Volledig webbased

Maak het mogelijk met McMain Online altijd en overal toegang te krijgen tot jullie onderhoudsomgeving en al jullie technische kennis.

digital asset management platform

Plug & Play

Breid je asset management eenvoudig uit met bestaande modules die passen bij jullie onderhoudsproces.

digital asset management platform

Vliegende start

Onze nieuwe software staat binnen een week klaar om te gebruiken binnen jullie organisatie. Zo maken jullie een vliegende start met online onderhoudsbeheer.

logistiek beheer systeem

Optimaliseer je onderhoudsproces

Behaal meer resultaat door alle informatie te bundelen. Van (onderhouds)contracten tot inkoop en storingsregistratie. Dankzij McMain staat alle informatie centraal én digitaal.

digital asset management platform

Bespaar tijd op onderhoud

Dankzij snelle, laagdrempelige registraties, kant en klare werkvoorbereidingen en eenvoudige afhandelingen van storingen of werkaanvragen besparen jullie veel tijd.

digital asset management platform

Overzichtelijke geschiedenis

Van elke asset een overzichtelijke storings- en onderhoudsgeschiedenis. Zo zien jullie precies in welke staat jullie assets verkeren en welke werkzaamheden zijn verricht.

digital asset management platform

De belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over McMain Online

 • McMain in een nieuw en modern jasje
 • Volledig web-based
 • Al te gebruiken vanaf €35 per maand
 • Instappen op elk niveau
 • Verhoogde mobiliteit, altijd en overal beschikbaar
 • Overzichtelijke historie van alle assets
 • Drag & drop-functionaliteiten
 • Dashboard met doorklikmogelijkheden
 • Automatische aanmaak werkopdrachten
 • In ontwikkeling: constante vernieuwing

Wij zijn McMain

En daar zijn we trots op

Prijzen en pakketten

Kies jullie McMain Online bundel

Een onderhoudsbeheersysteem is er in allerlei verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, want elk team is anders en heeft ook andere wensen. Dankzij de modulaire opbouw van McMain kun je instappen op elk niveau en kiezen voor het ideale pakket voor jouw Technische Dienst. Je kunt eenvoudig op- of afschalen zodat er een pakket ontstaat dat naadloos aansluit op jullie wensen. Hoe groot (of klein) je organisatie en budget ook zijn, er is altijd een passend pakket.

Team

De basis onder de knie of tijd voor uitbreiding? Sla je (volgende) slag met Team.

€50
per maand/gebruiker
Mobile user: €20 per maand/gebruiker
 • Alles van Lite +
 • Autorisatiebeheer
 • Vakgroepen
 • Projectbeheer
 • Contractbeheer
 • Inkoop- & Voorraadbeheer

Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€65
per maand/gebruiker
Mobile user: €25 per maand/gebruiker
 • Alles van Team +
 • Meerdere vestigingen
 • Meerdere talen
 • Screen Editor
 • Software op maat
 • Beschikbaarheid over alle modules

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?

Probeer nu

McMain Online modules

McMain Online bestaat uit basismodules die jullie inzicht en overzicht geven. Met onze plug en play modules is het asset management pakket eenvoudig uit te breiden, zodat het volledig aansluit bij jullie organisatie. 

Contractbeheer

Met de online contractbeheer software van McMain kun je alle contracten van interne en externe partijen beheren. Zo halen jullie maximaal resultaat.

Documentbeheer

Sla alle gewenste documenten op één plek op in het documentbeheer van McMain. Zo ziet elke McMain-gebruiker dezelfde, actuele informatie.

Inkoop- en voorraadbeheer

Met inkoop- en voorraadbeheer breng je eenvoudig in kaart welke materialen en hoeveelheden gebruikt worden. Zo grijpen jullie nooit meer mis.

NEN 3140

Ga voor een veilige werkomgeving. Registreer alle veiligheidsinspecties eenvoudig en snel in jullie onderhoudsprogramma.

Objectbeheer

Registreer nu jullie onderhoud van alle assets centraal binnen de organisatie en haal meer rendement uit de asset management software van McMain.

Preventief Onderhoud

Vertrouw erop dat McMain jullie helpt herinneren met inplannen van aangemaakte werkbonnen. Dát is het gemak van preventief onderhoud.

Rapportages

Weerspiegel een bepaalde tijdsperiode, onderbouw het onderbuikgevoel en zet data om tot informatie met de rapportages van McMain.

Storings­registratie

Met de storingsregistratie software van McMain is het mogelijk om simpel (mobiel) een storing te registreren en de downtime te beheersen.

Werkopdracht­beheer

Meer grip op jullie totale werkproces? Met werkorder software van McMain staat al jullie informatie overzichtelijk in één systeem.

Werkplanning

Met de onderhoudsplanning software van McMain kunnen jullie op een betrouwbare en overzichtelijke manier alle manuren effectief beheren.

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.