McMain Online

Alle informatie over de installaties op één moderne en digitale plek: jullie onderhoudspakket


 • Al te gebruiken vanaf €35 per maand
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Drag & drop functionaliteiten
 • Volledig webbased en makkelijk uit te breiden
 • Altijd overal toegang tot de historie
 • Uniek in Nederland: gratis 30 dagen trial

Digitaal onderhouds­beheer anno nu

Altijd en overal de benodigde gegevens bij de hand met een onderhoudsbeheersysteem

Binnen de Technische Dienst is veel informatie en kennis aanwezig. Jullie medewerkers weten immers alles over de aanwezige assets. Vaak is het zo dat deze informatie en kennis opgeslagen zit in de hoofden van medewerkers. In het ergste geval verdwijnt de kennis zelfs bij het pensioen of een nieuwe baan van de medewerkers. Hierdoor is niet altijd alle kennis beschikbaar voor nieuwe collega’s. Herkenbaar? Door alle informatie digitaal op te slaan en te bundelen binnen asset management software, gaat deze informatie nooit meer verloren. En dan rest nog de grote vraag: hoe kies je een passend onderhoudsbeheersysteem?

Klantervaringen

Plastifran BV

“Voor mij was het belangrijk om bij de storingen informatie toe te voegen. Zo creëer ik een duidelijk beeld per machine wat er is gebeurd en welke handelingen er zijn uitgevoerd om de storing op te lossen. Mijn uitgangspunt was om voor een eventuele opvolger het werk makkelijker te maken. Er is nu historie, we kunnen aan de slag met preventief onderhoud en McMain Online vormt een leidraad voor iedereen binnen de organisatie.”

Hans van Limpt
Hoofd Technische Dienst
  Logo Plastifran

Werken in de cloud

Hoe werkt dat dan precies bij een onderhoudsbeheersysteem?

Ons cloud based onderhoudsbeheersysteem leveren we als een SaaS-systeem. Oftewel: Software as a Service. Wat dat betekent, is heel simpel. Het woord zegt het zelf namelijk al: software die wordt geleverd als een service. Deze service komt met een heleboel voordelen. Zo kun je software huren en zit alle informatie in de cloud in plaats van interne servers. Door met SaaS-software aan de slag te gaan, ontzien jullie de organisatie van een hoop zorgen. De leverancier zorgt er namelijk voor dat het programma werkt en up-to-date blijft.  Kortom, jullie kunnen altijd en overal bij de technische informatie en wij zorgen ervoor dat dit mogelijk is.

De kracht van McMain Online

Een onderhoudsbeheersysteem dat zich aanpast aan jullie

Met McMain Online kiezen jullie voor een pakket dat snel gebruiksklaar is: binnen een week starten jullie. Gegarandeerd.

Volledig webbased

Maak het mogelijk met McMain Online altijd en overal toegang te krijgen tot jullie onderhoudsomgeving en al jullie technische kennis.

Plug & Play

Breid je asset management eenvoudig uit met bestaande modules die passen bij jullie onderhoudsproces.

Vliegende start

Onze nieuwe software staat binnen een week klaar om te gebruiken binnen jullie organisatie. Zo maken jullie een vliegende start met online onderhoudsbeheer.

Optimaliseer je onderhoudsproces

Behaal meer resultaat door alle informatie te bundelen. Van (onderhouds)contracten tot inkoop en storingsregistratie. Dankzij McMain staat alle informatie centraal én digitaal.

Bespaar tijd op onderhoud

Dankzij snelle, laagdrempelige registraties, kant en klare werkvoorbereidingen en eenvoudige afhandelingen van storingen of werkaanvragen besparen jullie veel tijd.

Overzichtelijke geschiedenis

Van elke asset een overzichtelijke storings- en onderhoudsgeschiedenis. Zo zien jullie precies in welke staat jullie assets verkeren en welke werkzaamheden zijn verricht.

De belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over McMain Online

 • McMain in een nieuw en modern jasje
 • Volledig web-based
 • Al te gebruiken vanaf €35 per maand
 • Instappen op elk niveau
 • Verhoogde mobiliteit, altijd en overal beschikbaar
 • Overzichtelijke historie van alle assets
 • Drag & drop-functionaliteiten
 • Dashboard met doorklikmogelijkheden
 • Automatische aanmaak werkopdrachten
 • In ontwikkeling: constante vernieuwing
Wij zijn McMain
En daar zijn we trots op

Prijzen en pakketten

Kies jullie McMain Online bundel

Een onderhoudsbeheersysteem is er in allerlei verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, want elk team is anders en heeft ook andere wensen. Dankzij de modulaire opbouw van McMain kun je instappen op elk niveau en kiezen voor het ideale pakket voor jouw Technische Dienst. Je kunt eenvoudig op- of afschalen zodat er een pakket ontstaat dat naadloos aansluit op jullie wensen. Hoe groot (of klein) je organisatie en budget ook zijn, er is altijd een passend pakket.

Lite

De ideale tool voor de basis van je Technische Dienst.

€35
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €15 per maand/gebruiker
 • Objectbeheer
 • Storingsregistratie
 • Preventief Onderhoud
 • Grafisch Planbord
 • Meldingen
 • Werkinstructies & Inspecties
Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€75
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €35 per maand/gebruiker
 • Alles van Team +
 • Meerdere vestigingen
 • Meerdere talen
 • Audit trail
 • Single sign-on (SSO)
 • Beschikbaarheid over alle modules

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer nu

McMain Online modules

McMain Online bestaat uit basismodules die jullie inzicht en overzicht geven. Met onze plug en play modules is het asset management pakket eenvoudig uit te breiden, zodat het volledig aansluit bij jullie organisatie. 

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.