Asset Management Software voor zorginstellingen

Met de Asset Management Software van McMain verleng je de levensduur van medische apparatuur. Zo kan jij de allerbeste patiëntenzorg verlenen en voorkom je onnodige kosten.

Probeer 30 dagen gratis

 • Maxilmle inzetbaarheid
 • Minimale downtime
 • Optimale patiëntenzorg

Stap over van Post-it’s en Excelsheets naar cloud-based Asset Management Software

Houd je apparatuur in topconditie met McMain OnlineMcMain Online is Asset Management Software waarmee je het onderhoud aan je apparatuur en gereedschap in één systeem beheert.

Daardoor heb je altijd alle informatie bij de hand zonder lang te moeten zoeken in Excelsheets of stapels papieren. Tel uit je (tijds)winst!

Ook kun je heel eenvoudig werk inplannen en toewijzen aan een medewerker met de drag & drop-functionaliteit.

Probeer 30 dagen gratis

Digitaal onderhoudsbeheer voor zorginstellingen


Iedere zorginstelling, groot of klein, heeft assets: apparatuur of gereedschap dat onderhoud nodig heeft. Denk aan behandelapparatuur, bedden of stoelen voor patiënten, maar ook gebouwgebonden installaties zoals een airco of warmtepomp.

Om te zorgen dat alles goed blijft werken en onverwachte uitval te voorkomen, is onderhoud nodig. En wanneer er toch iets onverwacht uitvalt moet dit snel worden opgelost.

Asset Management Software, of onderhoudssoftware, helpt jou om overzicht te houden op de onderhoudsplanning van je apparatuur en installaties. Daarnaast kun je relevante documentatie zoals handleidingen of foto’s onder bij de asset opslaan.

Zo heb je altijd snel toegang tot alle informatie die je nodig hebt om onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren.


Werk efficiënt met de app

Iedereen binnen de organisatie kan meldingen aanmaken van defecten en storingen

Of het nou om een behandelstoel of de airco in de wachtruimte gaat: een storing wil je zo snel mogelijk verhelpen. De mobiele apps van McMain bieden daarvoor de uitkomst.

Met de Digitale Monteur app kun je namelijk snel een storing of defect melden bij de Technische Dienst of degene die verantwoordelijk is voor het onderhoud. Ook zie je in de app alle documenten en andere informatie die nodig zijn on het onderhoud uit te voeren.

De Digitale Melder app is er voor alle medewerkers binnen de organisatie. Iedereen kan met deze app een melding maken van een storing of defect apparaat. Hierdoor kun je storingen direct opvolgen en is je apparatuur weer snel up-and-running!

De belangrijkste features van McMain Online

Zodat jij je kan focussen op wat écht belangrijk is: de allerbeste zorg verlenen aan je patiënten

Objectbeheer software

Objectbeheer

Overal inzicht in al je apparatuur en de informatie die je nodig hebt.

Storingsregistratie software

Storingsregistratie

Registreer storingen op de juiste apparatuur en verkort de downtime.

Werkopdrachtbeheer software

Werkopdrachtbeheer

Werkopdrachten aanmaken, toewijzen en gereedmelden.

Planning software

Werkplanning

Werkzaamheden inplannen op basis van beschikbaarheid en capaciteit.

Preventief onderhoud software

Periodiek onderhoud

Automatisch een melding als het tijd is voor onderhoud.

Documentbeheer software

Documentbeheer

Voeg handleidingen, foto’s, etc., toe onder de juiste asset.

Gebruikers over McMain:

Onderhoudssoftware voor Tandartspraktijk Voorbraak & Macville

"Dankzij McMain besparen wij veel tijd. Dit gaf ons de ruimte en het overzicht om nieuwe projecten op te pakken"

Paul Voorbraak
Tandarts en implantoloog
Logo Voorbraak & Macville

McMain Online Productboek

Wil je meer weten over McMain en onze software? Download dan het McMain Online Productboek. Zo maak je alvast kennis met onze software en de mensen die er dagelijks aan werken.

Daar het Productboek te downloaden kun je alvast een beeld vormen van de software en onze visie op onderhoudsbeheer.

Prijzen en pakketten

Voor elke organisatie een geschikte oplossing

Elke organisatie, groot of klein, kan profiteren van de voordelen die Asset Management Software te bieden heeft. Maar omdat iedere organisatie uniek is, is er niet één oplossing die voor iedereen de beste is. Daarom kun je bij McMain kiezen uit verschillende pakketten. Zo is er altijd een oplossing die voor jou geschikt is. Je kunt al van start gaan met één gebruiker. En wil je later uitbreiden? Dan kun je altijd overstappen op een ander pakket of meerdere gebruikers toevoegen.

Lite

De ideale tool voor de basis van je Technische Dienst.

€35
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €15 per maand/gebruiker
 • Objectbeheer
 • Storingsregistratie
 • Preventief Onderhoud
 • Grafisch Planbord
 • Meldingen
 • Werkinstructies & Inspecties
Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€75
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €35 per maand/gebruiker
 • Alles van Team +
 • Meerdere vestigingen
 • Meerdere talen
 • Audit trail
 • Single sign-on (SSO)
 • Beschikbaarheid over alle modules
De voordelen voor jou op een rij:

 • Langere levensduur

  Verleng de levensduur van je apparatuur door tijdig onderhoud uit te voeren. Met McMain mis je geen enkele onderhoudsbeurt meer!

 • Korte downtime

  Dankzij de mobiele apps van McMain ben je direct op de hoogte van een storing. Je kunt deze dus direct oppakken en oplossen!

 • Informatie gecentraliseerd

  Doordat je documentatie, foto's, notities, etc. in de software kunt opslaan, hoef je nooit meer lang te zoeken naar informatie.

 • Inzicht in de planning

  Plan taken eenvoudig in op het drag & drop planbord. zo houd je zicht op de onderhoudsplanning en beschikbaarheid.

Maak vrijblijvend kennis met de software

Vul hieronder je gegevens in en probeer McMain 30 dagen gratis


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meest gestelde vragen over Asset Management Software

McMain Asset Management Software is beschikbaar vanaf €35,- per maand. En het mooie is dat je al vanaf 1 gebruiker kunt beginnen. Je kunt op een later moment altijd meer gebruikers toevoegen. Wil je meer functionaliteiten? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Ja, dat kan. Je kunt een trial aanvragen waarbij de 30 dagen lang toegang hebt tot alle functionaliteiten van de software. Zo kom je er achter of de software helemaal aansluit bij de werkwijze van jou en je organisatie.

Asset Management Software helpt je om belangrijke informatie over je assets vast te leggen en de historie te digitaliseren. Dat zorgt ervoor dat je processen makkelijker kunt optimaliseren en dat technische kennis altijd en overal beschikbaar is. Je raakt het nooit meer kwijt. Dat zorgt voor maximale prestaties van alle assets en een geoliede technische Dienst. Probeer McMain Online gratis uit en ontdek het zelf.

Met een CMMS regel je alles rondom het beheer en onderhoud van de assets. Ook de planning speelt hier een grote rol. Asset Management bedient alle facetten binnen een bedrijf die ook maar iets te maken hebben met vermogensbeheer. Denk aan inkoop, boekhouding en operaties, maar ook onderhoud en voorraad. Asset Management houdt rekening met de totale kosten en biedt een breed scala aan functies rondom het volgen, beheren en analyseren van de asset prestaties.

Iedere maand brengen wij nieuwe updates voor onze Asset Management Software uit. Deze updates zijn altijd gratis voor iedere gebruiker.

Ja, McMain Online Asset Management Software is beschikbaar in de cloud. Hierdoor is de software altijd en overal beschikbaar, welk apparaat je ook gebruikt.