Food & Feed

Sta aan de top van de voedselketen met behulp van McMain

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Stel je eigen pakket modulair samen
 • 30 jaar ervaring met maintenance management
 • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
 • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

Minimaliseer risico's en traceer processen

Aan de hand van een totaaloverzicht van jullie assets, blijven jullie risico’s minimaal. Alle historie wordt vastgelegd in een database waardoor jullie werken aan de traceerbaarheid van jullie processen. Voorkom schijnveiligheid en blijf ‘on top of the foodchain’.

Klant­ervaring

De Onderhoudssoftware van McMain - van preventief onderhoud tot voorspellend onderhoud

Detailresult

"Door McMain kunnen we onderhoud plannen. Wij zijn 25% meer preventief gaan werken. Hierdoor heeft de productie minder stilstand en dit bespaart geld."

Martijn Joon
Hoofd Technische Dienst

Probeer McMain Online gratis

Probeer McMain Online nu 30 dagen gratis, mét met toegang tot de online support.

Food & Feed in vogelvlucht

Veiligheid is voor Food & Feed organisaties een topprioriteit. Het is een continu proces van kennis vergaren, ervaringen opdoen, leren en verbetering doorvoeren. Bij McMain begrijpen we dat maar al te goed. Daarom helpt McMain jullie om assets en voorzieningen in uitstekende staat te houden. Ga samen met McMain voor een veilige werkvloer.

Onderhoudswerk digitaal en centraal

Traceerbaarheid is een belangrijk onderdeel in de Food & Feed. Daarom zijn er binnen McMain voorzieningen getroffen om alle historie in één database vast te leggen. Zo krijgen en houden jullie moeiteloos het overzicht.

Iedereen op de hoogte

Dankzij TODO’s en notificatie worden gebruikers tijdig op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden die extra aandacht nodig hebben.

Voorkom schijnveiligheid

Elk bedrijf krijgt steeds meer te maken met audits. Tijdens audits is het essentieel om altijd de juiste én actuele informatie aan te leveren. McMain helpt jullie om de juiste informatie op de juiste plaats te bewaren. Zo houden jullie grip op jullie machinepark en veiligheid.

Mobiel incidenten melden

De registratie van melding tot oplossing is helemaal digitaal te volgen. Dát is het gemak van McMain. Meldingen kunnen worden geregistreerd vanaf jullie smartphones,  inclusief foto en risicomatrix.

Service maintenance software

Eenvoudig meldingen volgen

Meldingen komen via notificaties binnen op het dashboard van McMain. De melding kan dankzij het unieke nummer gevolgd, in uitvoering gezet en vervolgd worden.

digital asset management platform

Slimme opslag

Dankzij de slimme opslag van McMain zijn werkbonnen met oplossingen altijd terug te vinden bij de assets. Hierdoor kunnen gedegen analyses worden gemaakt om de downtime van jullie assets te beheersen.

Planning, uitvoer en vastlegging in één systeem

Binnen McMain kan er in één overzicht getoond worden welke afspraken er op de planning staan. Daarnaast krijgen jullie een seintje van McMain als werkzaamheden nog niet zijn uitgevoerd of het budget dreigen te overschrijden.

Belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over Food & Feed

 • Vastleggen en bewaken van kritische controlepunten
 • Preventieve onderhoudsmodellen en procedures
 • Frequente controle van onderhoud op object
 • Kostenbesparingen door doelmatige onderhoudsuitvoering
 • Gedegen analyses voor vervanging en/of revisie
 • Vastleggen audit types op meerdere objecten/ records

McMain Online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

McMain Online zelf ervaren? Dat kan! Ga aan de slag met onze trial en probeer McMain Online 30 dagen kosteloos.

Nu aanvragen

FAQ

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren

Probeer nu