Asset Management Software Bouw & Infra

Met de Asset Management Software van McMain zorg je voor optimale inzetbaarheid van je materieel. Dankzij de software verklein je de kans op onverwachte uitval en voorkom je dat projecten als gevolg daarvan stil komen te liggen.

Probeer 30 dagen gratis


 • Blijf binnen projectbudget
 • Haal de werkplanning
 • Werk volgens veiligheidsnormen

O.a. deze organisaties vertrouwen al op McMain Software

  Logo CRH Logo Strukton Logo De RuwBouw Groep B&G Hekwerk Logo Barneveldse Kraanverhuur

Beheers kosten en blijf binnen het projectbudget


Materieel dat onverwacht uitvalt tijdens een bouwproject brengt hoge kosten met zich mee. Niet alleen vanwege vervanging of reparatie, maar ook omdat er hoge boetes kunnen volgen als een project uitloopt.

Dankzij McMain Asset Management Software vergeet je nooit meer een onderhoudsbeurt aan je materieel. Niet alleen geeft de software je een overzicht van de onderhoudshistorie, je krijgt ook automatisch een melding als het weer tijd is voor onderhoud.

Probeer McMain gratis

Voorkom overschrijding van de werkplanningBouwprojecten worden meestal strak gepland. Als de planning niet gehaald wordt, kan dat er toe leiden dat het hele project niet op tijd opgeleverd wordt. Vaak staan daar hoge boetes tegenover van de opdrachtgever.

Met McMain houd je eenvoudig overzicht op de werkplanning en beschikbaarheid van medewerkers. Zo weet je altijd welk werk op welk moment worden uitgevoerd en sta je nooit voor verrassingen.

Probeer McMain gratis

Veilig werken met werkvergunningen


Op een bouwplaats ligt het gevaar letterlijk om elke hoek. Denk aan hoge stapels materialen die het zicht ontnemen of het werken aan leidingen of elektriciteitskabels. Veilig werken verdient daarom de hoogste prioriteit.

McMain biedt verschillende mogelijkheden om veilig te werken. Je kan bijvoorbeeld persoonlijke beschermingsmiddelen opnemen in werkinstructies. Ook is het in McMain mogelijk om werkvergunningen in te richten voor gevaarlijk werk.

Probeer McMain gratis

Gebruikers over McMain
B&G Hekwerk

“McMain zorgt voor continuïteit in ons machinepark en we zijn af van de administratieve rompslomp”

Gerard Staals
Verantwoordelijke Technische Dienst
Klantervaring B&G Hekwerk - McMain Software
De Ruwbouw Groep

“We zien nu al dat het aantal storingen is gehalveerd in vergelijking met vorig jaar, dat is dankzij het preventieve onderhoud in McMain”

Geo de Bruin
Hoofd Technische Dienst
Logo De RuwBouw Groep

Prijzen en pakketten

De juiste Asset Management Software voor jouw organisatie

Of je nu in een grote of kleine organisatie werkzaam bent, er is altijd een geschikt McMain-pakket voor jou. De verschillende pakketten sluiten namelijk goed aan bij zowel grote als kleine organisaties. En als je nog niet zeker weet of je van alle features gebruik wilt maken, kun je eerst klein beginnen en later uitbreiden naar een ander pakket. Ook kan je al vanaf één gebruiker beginnen en, als je daar aan toe bent, collega’s laten aanhaken.

Lite

De ideale tool voor de basis van je Technische Dienst.

€35
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €15 per maand/gebruiker
 • Objectbeheer
 • Storingsregistratie
 • Preventief Onderhoud
 • Grafisch Planbord
 • Meldingen
 • Werkinstructies & Inspecties
Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€75
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €35 per maand/gebruiker
 • Alles van Team +
 • Meerdere vestigingen
 • Meerdere talen
 • Audit trail
 • Single sign-on (SSO)
 • Beschikbaarheid over alle modules

Asset Management Software voor bouw & infra


Met McMain Online, de Asset Management Software van McMain, beheer je het onderhoud aan al je materieel in één systeem.

In het dashboard zie je de belangrijkste onderhoudsdata en kun je alle openstaande werkopdrachten bekijken. Werk inplannen doe je heel gemakkelijk op het Grafisch Planbord met de drag & drop functionaliteit.

Voor een nog gestroomlijnder onderhoudsproces kun je ook je voorraad en inkoop van materialen in McMain Online beheren, net als het registreren van facturen. Zo heb je een compleet overzicht van alle onderhoudskosten binnen jouw organisatie.

De belangrijkste features voor de bouw & infrasector

Objectbeheer software

Assetbeheer

Overal inzicht in al je materieel op PC, tablet en smartphone.

Storingsregistratie software

Storingsregistratie

Registreer storingen op het juiste materieel en verkort downtime.

Werkopdrachtbeheer software

Werkopdrachtbeheer

Werkopdrachten aanmaken, toewijzen en gereedmelden.

Planning software

Werkplanning

Werkopdrachten aanmaken, toewijzen en gereedmelden.

Preventief onderhoud software

Preventief onderhoud

Stel onderhoudsintervallen in en wordt automatisch herinnerd.

Werkvergunningen software

Werkvergunningen

Zorg voor een veilige werkomgeving voor medewerkers en externen.

Probeer McMain Online nu 30 dagen gratis

Maak vrijblijvend kennis met de Asset Management Software


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meest gestelde vragen over McMain Asset Management Software

McMain Asset Management Software is beschikbaar vanaf €35,- per maand. En het mooie is dat je al vanaf 1 gebruiker kunt beginnen. Je kunt op een later moment altijd meer gebruikers toevoegen. Wil je meer functionaliteiten? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Ja, dat kan. Je kunt een trial aanvragen waarbij de 30 dagen lang toegang hebt tot alle functionaliteiten van de software. Zo kom je er achter of de software helemaal aansluit bij de werkwijze van jou en je organisatie.

Asset Management Software helpt je om belangrijke informatie over je assets vast te leggen en de historie te digitaliseren. Dat zorgt ervoor dat je processen makkelijker kunt optimaliseren en dat technische kennis altijd en overal beschikbaar is. Je raakt het nooit meer kwijt. Dat zorgt voor maximale prestaties van alle assets en een geoliede technische Dienst. Probeer McMain Online gratis uit en ontdek het zelf.

Met een CMMS regel je alles rondom het beheer en onderhoud van de assets. Ook de planning speelt hier een grote rol. Asset Management bedient alle facetten binnen een bedrijf die ook maar iets te maken hebben met vermogensbeheer. Denk aan inkoop, boekhouding en operaties, maar ook onderhoud en voorraad. Asset Management houdt rekening met de totale kosten en biedt een breed scala aan functies rondom het volgen, beheren en analyseren van de asset prestaties.

Iedere maand brengen wij nieuwe updates voor onze Asset Management Software uit. Deze updates zijn altijd gratis voor iedere gebruiker.

Ja, McMain Online Asset Management Software is beschikbaar in de cloud. Hierdoor is de software altijd en overal beschikbaar, welk apparaat je ook gebruikt.