Facility Management software

Ga voor optimaal facilitair beheer met de software van McMain


De Facility Management software van McMain stelt je in staat om al je facilitaire zaken in één systeem te beheren. Zo heb je altijd en overal toegang tot alle informatie.


Probeer 30 dagen gratis
 • Beheer facilitaire zaken in één systeem
 • Eenvoudig meldingen registreren en verdelen
 • Altijd en overal toegang tot alle relevante informatie

Zij maken al gebruik van McMain Facility Management software

  Provincie Groningen logo Fase Facility Services logo Forbo logo

Waarom Facility Management software?


Met Facility Management software beheer je al het onderhoud van je gebouwen en andere faciliteiten. Zo zorg je ervoor dat het facilitair beheer op rolletjes loopt en breng je structuur in je organisatie.

Zo houd je al je facilitaire objecten in optimale conditie en zorg je voor optimale beschikbaarheid en prestaties.

Door met Facility Management software te werken sla je als Facilitaire Dienst alle informatie die je verzamelt op één pek op.

Dit maakt het werk veel efficiënter doordat medewerkers niet meer lang op zoek zijn naar de informatie die ze nodig hebben. Zo blijft er meer tijd over om onderhoud uit te voeren.

 • Efficiënt onderhoudsbeheer
 • Sla alle informatie op één plek op
 • Houd meer tijd over voor onderhoud

Facility Management in McMain

Alle informatie over facilitaire objecten op één plek


Met de Facility Management software van McMain beheer je het onderhoud van al je gebouwen en andere facilitaire zaken in één systeem. Zo kun je al het uitgevoerde onderhoud registreren en kun je (meerjaren) onderhoudsplannen opstellen.

Op die manier bewaar je alle informatie die je nodig hebt op één plek. Dat betekent dus nooit meer lang zoeken in Excel bestanden of stapels papieren. Zo bespaar je dus veel tijd en werk je efficiënter.


Probeer 30 dagen gratis


Werk overal met de Facility Management apps van McMain


Werk overal met de app voor monteurs

De Digitale Monteur is de Facility Management app van McMain. Hiermee kunnen monteurs altijd hun openstaande werkopdrachten bekijken, waar en wanneer ze ook aan het werk zijn. Bovendien is het mogelijk om informatie zoals een afbeelding of tekst toe te voegen en om een opdracht gereed te melden.

Met het gebruik van de Digitale Monteur besparen monteurs van de facilitaire dienst veel tijd, omdat ze na het afronden van een opdracht direct door kunnen met de volgende klus. Het is niet nodig om iedere keer naar een centraal planbord te lopen om te zien welke werkzaamheden ze kunnen oppakken.Meldingen inschieten met de gratis app

Voor iedereen in een organisatie die niet betrokken is bij de Technische of Facilitaire Dienst, is er de gratis Digitale Melder app van McMain. Met deze app kan iedereen melding maken van een storing of achterstallig onderhoud.

Degene die een melding verstuurd heeft, kan via e-mail op de hoogte gehouden worden over de status van de melding en het onderhoud. Dit zorgt ervoor dat ook anderen binnen een organisatie zich verbonden voelen met de Facilitaire Dienst omdat ze zien dat er daadwerkelijk iets met hun input gedaan wordt.

Dit zeggen onze klanten:
De Waarbeek

"Juist in een attractiepark is onderhoud belangrijk. En ik weet dat een technische man geen administratie man is, daarom had ik tijdens mijn zoektocht naar onderhoudssoftware drie pijlers in mijn achterhoofd: het moet makkelijk, doeltreffend en betaalbaar zijn. Bij McMain ben ik hiervoor aan het juiste adres."

Kevin Moespot
Directeur
EBS Public Transportation B.V.

“Door McMain hebben we inzicht op monteur-, werkplaats- en busniveau. Zo kunnen we kostenefficiënter werken.”

Frans ter Beke
Delivery Manager
Royal De Ree Holland

"We hadden altijd gewoon documenten in de kast liggen. Van die half gescheurde briefjes. Die werden dan eens in het jaar netjes uitgetypt en geprint op een A4’tje. Best een hele klus. Als we op zoek waren naar gegevens, moesten we in een archiefkast op zoek. Nu staat alles digitaal en is het makkelijk terug te vinden en altijd leesbaar. Dankzij McMain gaat er nooit meer waardevolle informatie verloren”

Peter de Jong
Technische Dienst

Prijzen en pakketten

Kies de Facility Management software die bij jouw organisatie past

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom is er ook niet één Facility Management software oplossing die voor iedereen het beste is. Bij McMain kun je daarom kiezen uit verschillende pakketten. Zo krijg je altijd een pakket dat het beste bij jouw organisatie en wensen aansluit. En wil je later van meer functionaliteiten gebruikmaken of meer mensen met de software laten werken? Dan kun je altijd uitbreiden op het moment dat het jou uitkomt.

Lite

De ideale tool voor de basis van je Technische Dienst.

€35
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €15 per maand/gebruiker
Pro

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€75
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €35 per maand/gebruiker

De voordelen van McMain Facility Management software

De belangrijkste redenen waarom je voor onze software zou moeten kiezen

 • Alles voor je facilitair beheer
 • Verzamel informatie op één plek
 • Nooit meer zoeken naar documentatie
 • Gebruiksvriendelijke software
 • Stroomlijn je facilitaire processen
 • Houd je facilitaire objecten in optimale conditie

Kennismaken met McMain Facility Management software?

Vraag dan nu de trial aan en probeer de software 30 dagen gratis


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen over Facility Management software

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je in zo’n 30 minuten een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.