Facility Management software

Geef de faciliteiten binnen jullie organisatie de ruimte om te groeien • Beheer leverancierscontracten
 • Registreer en verdeel de meldingen
 • Uitlenen van bedrijfsmiddelen
 • Beheer alle relevante contactgegevens
 • Rapporteer en leg gegevens vast vanuit één systeem
 • Probeer McMain Online gratis 30 dagen uit

Verhoog de efficiëntie in het facilitaire proces

Facility Management software: beheer eenvoudig al jullie middelen en gebouwen

Neem afscheid van de onduidelijkheid over de locatie van middelen, de onwetendheid over aflopende contracten en de eeuwige vraag: “wat is de status van de lopende reparaties?”. Jullie Technische Dienst bezit veel waardevolle kennis over alle middelen. Alleen deze informatie is niet altijd even makkelijk en snel te vinden. Dat kost tijd. En tijd is kostbaar. Herkenbaar?

Door alle informatie op één plek te waarborgen, kan het hele team bij deze informatie. Zo geeft een facilitair management informatie systeem (FMIS) jullie inzicht in alle vragen rondom reparaties en contracten, maar ook wanneer het dak gereinigd moet worden. Kortom, het beantwoordt al jullie vragen rondom het beheren van jullie gebouw(en) en middelen.

Klant­ervaringen
De Waarbeek

"Juist in een attractiepark is onderhoud belangrijk. En ik weet dat een technische man geen administratie man is, daarom had ik tijdens mijn zoektocht naar onderhoudssoftware drie pijlers in mijn achterhoofd: het moet makkelijk, doeltreffend en betaalbaar zijn. Bij McMain ben ik hiervoor aan het juiste adres."

Kevin Moespot
Directeur
EBS Public Transportation B.V.

"We zitten middenin een transitie naar meer datagedreven werken en willen informatie inzien op monteur-, werkplaats- en bus niveau. Dus denk aan onderlinge kostenverschillen, kosten per bus, waar worden de dure onderdelen gebruikt en welke materialen worden er verspild? Zo kunnen we kostenefficiënt gaan werken.”

Frans ter Beke
Delivery Manager
Royal De Ree Holland

"We hadden altijd gewoon documenten in de kast liggen. Van die half gescheurde briefjes. Die werden dan eens in het jaar netjes uitgetypt en geprint op een A4’tje. Best een hele klus. Als we op zoek waren naar gegevens, moesten we in een archiefkast op zoek. Nu staat alles digitaal en is het makkelijk terug te vinden en altijd leesbaar. Dankzij McMain gaat er nooit meer waardevolle informatie verloren”

Peter de Jong
Technische Dienst
  Provincie Groningen logo Universiteit Utrecht

Werk met digitale tools naast het FMIS systeem

Plan en beheer de onderhoudswerkzaamheden met gemak

Werk met de Digitale Monteur en het Grafisch Planbord samen om alle onderhoudswerkzaamheden met de kleinste moeite te plannen en beheren. Deze digitale tools helpen jullie namelijk om het werk een stuk makkelijker te maken. Denk aan duizenden stappen besparen per week, want een storing is snel en makkelijk ingeschoten via de Digitale Monteur op een tablet. Ook de administratieve last is een stuk kleiner zo. Maar ook op het gebied van planning, overzicht en structuur zijn er stappen te behalen met het Grafisch Planbord. Want met de drag&drop functionaliteit kunnen jullie direct de werkopdrachten verplaatsen en bij de juiste werknemer te plaatsen.

De kracht van McMain Facility Management software

Een pakket dat zich aanpast aan jullie

Met een McMain facility software kiezen jullie voor een pakket dat snel gebruiksklaar is: binnen 3 weken starten jullie. Gegarandeerd. Door onze plug and play modules, stemmen we de software volledig af op jullie organisatie.

Plan preventief onderhoud

Plan, begroot en beheer al jullie onderhoudswerzaamheden in het Grafisch Planbord dat je kunt koppelen aan jullie facility software. Met dit grafisch overzicht kun je met gemak al het onderhoudswerk bijhouden en plannen wanneer de Technische Dienst middelen moet vervangen.

Stem facilitaire diensten af op de behoefte

Ondersteun het primaire proces van de organisatie met dienstverlening en voorzieningen zodat jullie bijdragen aan een veilige en werkbare omgeving voor de medewerkers.

Overzichtelijke geschiedenis

Van elke asset een overzichtelijke storings- en onderhoudsgeschiedenis: zo is gebouwbeheer een makkie.

Bewaak de kwaliteit

Behaal meer resultaat door alle facilitaire processen te bundelen in één FMIS systeem:  van (onderhouds)contracten tot inkoop en storingsregistratie om zo de kwaliteit te bewaken. 

Bespaar tijd met efficiënte meld- en afhandelprocessen

Snelle (storing)meldingen, kant-en-klare werkvoorbereidingen en eenvoudige afhandeling van storingen of werkaanvragen besparen jullie veel tijd. Zo kunnen jullie tijd vrijmaken om te investeren in nieuwe of andere processen.

Vliegende start

Binnen 3 weken staat McMain op jouw device. Klaar om te gebruiken binnen jullie organisatie.

Meer dan 30 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring in onderhoud en technisch beheer weten we als geen ander hoe jullie organisatie de vruchten plukt van onze Facility Management software.

De belangrijkste voordelen van onze Facility Management software

Alles wat je moet weten over onze software

 • Een krachtige FMIS-systeem oplossing
 • Steun en toeverlaat tijdens audits
 • Zorgt voor structuur en effiëntie
 • Alles voor een gestroomlijnd onderhoudsproces
 • Al meer dan 30 jaar ervaring in onderhoud en technisch beheer
 • Grip op o.a. de facilitaire processen en lopende contracten
 • Effectieve afhandeling van storingen en werkaanvragen
 • Verhoog de interne tevredenheid

Een demo bij jou op locatie?

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain ervaren?
Probeer het nu

Prijzen en pakketten

Kies jullie Facility Management software bundel

Een CMMS is er in allerlei verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, want elk team is anders en heeft ook andere wensen. Dankzij de modulaire opbouw van McMain kun je instappen op elk niveau en kiezen voor het ideale pakket voor jouw Technische Dienst. Je kunt eenvoudig op- of afschalen zodat er een pakket ontstaat dat naadloos aansluit op jullie wensen. Hoe groot (of klein) je organisatie en budget ook zijn, er is altijd een passend pakket.

Lite

De ideale tool voor de basis van je Technische Dienst.

€35
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €15 per maand/gebruiker
 • Objectbeheer
 • Storingsregistratie
 • Preventief Onderhoud
 • Grafisch Planbord
 • Meldingen
 • Werkinstructies & Inspecties
Pro (coming soon)

Het geavanceerde platform voor de onderhoudsprofessional.

€65
per maand/gebruiker
Mobiele gebruiker: €25 per maand/gebruiker
 • Alles van Team +
 • Meerdere vestigingen
 • Meerdere talen
 • Screen Editor
 • Software op maat
 • Beschikbaarheid over alle modules

Facility Mangement software modules

De Facility Management software bestaat uit basismodules die jullie inzicht en overzicht geven. Met onze plug en play modules is het assetmanagement pakket eenvoudig uit te breiden, zodat het volledig aansluit bij jullie organisatie. 

Veel gestelde vragen over Facility Management Software

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je in zo’n 30 minuten een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.