Leisure

Ga voor veiligheid en klant­tevredenheid binnen jullie organisatie met werkorder software


 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Rust en regelmaat in de technische ploeg
 • Stel je eigen onderhoudspakket zelf samen
 • Alle informatie op één plek gewaarborgd
 • Tijd optimaal benutten met een goede planning
 • Probeer McMain Online 30 dagen gratis uit

De optimale klantbeleving met McMain

Sla je slag met werkorder software

Veiligheid en klanttevredenheid zijn kernbegrippen in de vrijetijdsindustrie. McMain helpt jullie om jullie assets maximaal te laten presteren voor een optimale klantbeleving; voor elk bedrijf in de wereld van leisure. Werk er naar toe dat jullie gasten de ultieme gastvrijheid ervaren. Want als er iets is dat je wilt voorkomen zijn het tegenvallende (online) recensies, onveilige situaties bij de achtbaan en ontsnapte dieren op de kinderboerderij. Jullie technische team zet elke dag zijn beste beentje voor om dit te voorkomen. Maar wat als er nog tal van werkbonnen open staan, waar haal je dan de tijd vandaan om preventief jullie locatie langs te lopen om eerder genoemde zaken te voorkomen? Precies, met een goede planning en een werkorder systeem dat met jullie meedenkt.

Klant­ervaring

Restaurants en cafés onderhouden: Jordaans Horeca Bedrijven doet het met McMain Software

“McMain geeft ons overzicht op onze onderhoudsregistratie”

Sanne Geven
Backoffice medewerker
Logo Jordaans Horeca Bedrijven

Leisure in vogelvlucht

McMain biedt hulp zodat jullie gasten de ultieme ervaring hebben in hun vrije tijd. We leven in een tijd waarin de beleving een kernwoord is in het vrijetijdsmanagement. Om deze beleving optimaal te houden is het belangrijk dat jullie assets en facility management maximaal presteren en daar willen wij jullie graag bij helpen. Samen zorgen we ervoor dat het onderhoud effectief wordt ingevuld in- en buiten het hoogseizoen. Door gebruik te maken van werkorder software hebben jullie alle data bij de hand die nodig is bij het maken van belangrijke keuzes over jullie assets.

Preventief werken

Onderhoudswerk gebeurt aan objecten, installaties of gebouwen. Een airco die niet werkt of een attractie die stilstaat is funest voor de klantbeleving. McMain maakt het mogelijk om onderhoud in te plannen zodat jullie preventief kunnen gaan werken.

Optimale klantbeleving

Dankzij de informatie die jullie in McMain hebben staan, kunnen jullie het onderhoud optimaliseren. Zo kunnen jullie de downtime verminderen en jullie klantbeleving optimaliseren.

Snel en mobiel meldingen maken

Dankzij de Melder App kan jullie personeel op locatie storingen of incidenten aanmaken. Op die manier werken jullie efficiënt en effectief.

Eenvoudig meldingen vervolgen

De Melder App is gekoppeld aan de software. Daardoor zijn meldingen in het systeem terug te vinden waardoor de technische of facilitaire dienst zo snel mogelijk aan de slag kan gaan om het op te lossen.

Belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over onderhoudssoftware voor Leisure

 • Historie op objectniveau
 • Kosten zichtbaar in huidig jaar en gecumuleerd
 • Preventieve planning per object
 • Snel inzage in gebruiksaanwijzingen, veiligheidsinstructies en tekeningen
 • Google maps interface
 • Toewijzen van plattegronden
 • McMain denkt mee door middel van triggers & todo lijsten
 • Al jouw keuringsdocumenten digitaal

Werk met meldingen

Zorg zo dat jullie faciliteit altijd tiptop in orde is

Maak met onze Digitale Monteur direct een melding van een afwijking of een aandachtspunt op jullie locatie. Wil je dit graag verduidelijken? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om foto’s toe te voegen en opmerkingen te plaatsen. Zo houdt het team overzicht van alle openstaande meldingen. Vanuit jullie werkorder software is het mogelijk om gelijk deze melding op een teamlid te plaatsen. Behoefte aan inspectielijsten? Maak ze aan in de jullie systeem en stuur het team op pad met alle gewenste inspectielijsten die zij direct kunnen afvinken tijdens het checken. Op deze manier werken jullie toe naar een locatie waarin jullie gasten een ultiem dagje weg beleven.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren
Probeer nu

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.