Onderhoud in de leisure branche

Het onderhoudsbeheer optimaliseren voor een ultieme klantervaring • Tijd optimaal benutten met een goede planning
 • Rust en regelmaat in de technische ploeg
 • Geld besparen dankzij preventief onderhoud
 • Alle informatie op één plek gewaarborgd
 • Probeer McMain Online 30 dagen gratis uit

De technische handjes juist inzetten

Het doel? Vermijden van onveilige en ongewenste situaties met asset management software

Weet je nog? Dat moment dat de baas langskwam omdat de online recensies tegenvallen. Klanten klagen over ontsnapte pony’s op de kinderboerderij, muizen in de keukens of gevaarlijke situaties bij de achtbaan. Zaken waar onder andere het technische team verantwoordelijk voor is om te voorkomen. Maar jullie komen al om in het werk, er staan nog tal van werkbonnen open en de ad hoc taken blijven binnenkomen. Waar haal je de tijd vandaan om preventief de organisatie langs te lopen om dit te voorkomen?

Waar is McMain allemaal in te zetten?

Beheer alle onderhoudswerkzaamheden in asset management software

Hotel & vakantiepark

Sla een slag in jullie digitale onderhoudsbeheer met hotel maintenance software. Zorg ervoor dat de luchtbehandelingssystemen tot aan het schilderwerk altijd tip top in orde zijn. Werk met meldingen zodat de TD weet wanneer en waar hij aan de slag moet. Het zit hem in de kleine details om een ultieme klantbeleving neer te zetten.

Theater & congrescentra

Beantwoord belangrijke vragen rondom de asset lifecycle met asset management software. Dankzij de (onderhouds)geschiedenis weten jullie precies wanneer bijvoorbeeld de beamers, lichtarmaturen en speakers vervangen moeten worden op het juiste moment.

Casino's

Het geluid van rollend geld bij de slotmachines, de verlichting die de spelers doet verleiden. Alles moet piekfijn in orde zijn bij jullie om er een onvergetelijke avond van te maken. Dat kost tijd en vraagt aandacht. Regel het reilen en zeilen in jullie facility management zoals het contact met contractors.

Dierentuin

Honderden vierkante meters die altijd tip top in orde moeten zijn zodat de bezoekers veilig langs alle dieren kunnen gaan. Dat vraagt precisie en aandacht, zeker in het onderhoud. Heldere communicatie over taken en welke middelen daarvoor nodig zijn, is cruciaal. Beheer meldingen en plan ze in met asset  management software en zorg ervoor dat alle stroomdraden, waterbakken, hekwerk en lampen in orde zijn.

Pretparken

Verzorg een een veilige omgeving voor kinderen en volwassen met jullie digitale onderhoudsbeheer. Van elektromechanisch onderhoud aan de attracties tot aan de restaurant gelegenheden. Alle informatie staat op één plek gewaarborgd.

Restaurant & café

Waarborg de voedselveilig door storingen digitaal te registreren en direct op te lossen. Wat we willen voorkomen zijn klachten over het voedsel of de bereidingstijd. Meldingen van storingen zijn daarom van cruciaal belang. Voorzie zowel de interne- als de externe Technische Dienst van een tool om al het onderhoud in te registreren. Zo weten jullie precies wat er aan de hand is met de assets en wanneer er iemand langskomt.

Zin om daadwerkelijk asset management software te gaan ontdekken?

Er gaat natuurlijk niks boven daadwerkelijke bewijslast. Daarom bieden wij onze software 30 dagen gratis aan, zodat jullie alvast kunnen beginnen met het vastleggen van de basis. Dit kun je meenemen en laten zien aan de rest van het team. Hen overhalen was nog nooit zo makkelijk. Heb je behoefte aan meer tools, informatie of handvatten in jullie zoektocht? Laat het ons weten. We zijn telefonisch altijd bereikbaar, maar een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

Trial aanvraag

Vraag hier jouw gratis 30 dagen trial voor McMain Online aan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe overtuig je jouw collega's?

Maar hoe krijg je dan iedereen mee in jouw besluit dat een asset management systeem voor jullie, in de leisure branche, dé oplossing is? Eigenlijk is het heel simpel en we hebben het al eerder verteld: je hebt alle informatie al in huis hiervoor, alleen het is onvindbaar. Vertel wat het allemaal oplevert. We helpen je een handje mee, kijk maar:


 • Personeel effectiever inzetten met een grafische planning
 • Tijd besparen door goede planning
 • Onverwachte stilstand inruilen voor geplande stilstand
 • Preventief onderhoud plegen om ongewenste situaties te voorkomen
 • Rust en regelmaat in de ploeg door duidelijkheid in de taken
 • Overzicht in werkzaamheden en status van het terrein

Klantervaring

De Waarbeek

"Juist in een attractiepark is onderhoud belangrijk. En ik weet dat een technische man geen administratie man is, daarom had ik tijdens mijn zoektocht naar onderhoudssoftware drie pijlers in mijn achterhoofd: het moet makkelijk, doeltreffend en betaalbaar zijn. Bij McMain ben ik hiervoor aan het juiste adres."

Kevin Moespot
Directeur

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.