Industrie & Productie

Laat jullie installaties presteren op het juiste moment

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Stel je eigen pakket modulair samen
 • 30 jaar ervaring met maintenance management
 • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
 • Uniek in Nederland: 30 dagen trial

McMain als kennisbank en productie­hulpmiddel

Dankzij de modules van McMain zien jullie  in één oogopslag wat er de komende tijd op jullie afkomt. Gebruik McMain als kennisbank en productie hulpmiddel. Zo houden jullie het overzicht en kunnen jullie op het juiste moment produceren en leveren.

Klant­ervaring

KCS: “McMain brengt structuur en zorgt dat wij storingen elimineren”

KLM Catering Services

“Wij wilden graag structuur en dat alles op één plek is terug te vinden. Op deze manier kunnen we ook beslissingen maken op basis van ervaring en data. Je merkt dat de ontwikkelaar dit als uitgangspunt heeft gebruikt en zelf dicht bij de techniek heeft gestaan. Hierdoor is het geen boekhoudprogramma."

Michel van Hooijdonk
Maintenance Engineer

Probeer McMain Online gratis

Probeer McMain Online nu 30 dagen gratis, mét met toegang tot de online support.

Industrie & Productie in vogelvlucht

Het oplossen van storingen aan assets is een frustrerende een zeer kostbare bezigheid. Preventief onderhoud voorkomt onnodige stilstand en overmatige slijtage een machineonderdelen. De kans op ongeplande, vaak hoge reparatiekosten, wordt hiermee geminimaliseerd. Dankzij digitalisering kunnen jullie op basis van analyses proactief gaan sturen. Jullie historie wordt automatisch bijgewerkt en jullie planning wordt in een handomdraai getoond. Bespaar tijd én geld met McMain.

Al jullie onderhoud in één overzicht

McMain schept overzicht in alle onderhoudsgerelateerde zaken. Met de geavanceerde onderhoudsplanning kunnen jullie filteren op het soort onderhoud, zowel preventief als correctief. McMain geeft jullie aan welke contractors onderhoud komen uitvoeren.

digital asset management platform

Autoscheduling

Autoscheduling is een aanvullende mogelijkheid op de planning. Hierbij worden preventieve werkzaamheden automatisch gegenereerd op vastgestelde tijden.

McMain denkt mee

McMain alarmeert jullie via TODO’s en notificaties. Zo weten jullie op tijd of werkzaamheden over tijd zijn. Daardoor kunnen jullie je richten op jullie core business.

McMain helm - Whitepaper audits

Synergie tussen productie en TD

Door het gebruik van McMain als kennisbank voor de Technische Dienst en productie, hebben jullie gezamenlijk doel om onderhoud goed georganiseerd uit te voeren. Dat vermindert verstoringen.

Digitale kennisbank

Na het verhelpen van een verstoring, wordt de productielijn door McMain vrijgegeven. Zo kunnen jullie bij veel voorkomende storingen de historie raadplegen. Daarnaast kunnen jullie gedegen analyses maken voor vervanging en- of revisie.

Optimale beschikbaarheid

Dankzij het eerstelijns onderhoud (TPM) hebben jullie meer machinebeschikbaarheid. Dankzij de  registratie van correctief en preventief onderhoud werken jullie aan optimale beschikbaarheid en rendementen van jullie installaties.

Belangrijkste voordelen op een rij

Alles wat je moet weten over Industrie & Productie

 • Effectieve afhandeling van incidenten & storingen
 • Vastleggen van meldingen en gevaarlijke situaties
 • Overzichtelijk bundelen van werkzaamheden
 • Logboek op meerdere elementen
 • Digitale inspecties en procedures
 • Workflow georiënteerd

McMain Online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

McMain Online zelf ervaren? Dat kan! Ga aan de slag met onze trial en probeer McMain Online 30 dagen kosteloos.

Nu aanvragen

FAQ

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren

Probeer nu