Werkplanning

Grip op jullie onderhoudsplanning en inzicht in de werklast


 • Grafische werkplanning
 • Drag & drop functionaliteiten
 • Visuele feedback op basis van de status van werkopdrachten
 • Eenvoudig de werklast verdelen over jullie team
 • De complete werkvoorraad in beeld
 • Iedereen weet precies waar hij aan toe is

Betrouwbare totaal­overzichten

De onderhoudsplanning software van McMain maakt orde scheppen in de chaos een fluitje van een cent. Het grafische werkorder planbord geeft jullie een visueel overzicht van al het in te plannen en ingeplande onderhoudswerk. Met behulp van de intuïtieve drap & drop functionaliteiten, verdelen jullie eenvoudig de werklast. Het grafisch planbord geeft jullie daarmee grip op jullie werkplanning en inzicht in de werklast van het personeel. De maintenance calendar software van McMain geeft jullie visuele feedback. De kleur van de werkopdracht krijgt een andere kleur in het overzicht als de status wijzigt. Hoe meer groen, hoe beter jullie het doen. Daarnaast kun je eenvoudig filteren om bepaalde taken of medewerkers wel of niet weer te geven. Zo ontstaat er een betrouwbaar totaaloverzicht voor jullie en jullie medewerkers.

Klant­ervaring

Zavin

“Met McMain zijn we 60 tot 70% meer preventief gaan werken”

Ron Roffel
Operationeel directeur

Onderhoudsplanning software in vogelvlucht

Zijn jullie op zoek naar een betrouwbare en overzichtelijke manier om jullie manuren effectief te beheren? Dan is de maintenance planning & scheduling software van McMain iets voor jullie.

Grafische weergave

De grafische weergave van de onderhoudsplanning software van McMain zorgt ervoor dat jullie snel inzichtelijk hebben welke resources beschikbaar zijn. Nu én straks.

Grip op jullie werkplanning

Werkopdrachten kunnen handmatig of automatisch en met streefdatum via McMain naar de planning worden gesleept. Met onderhoudsplanning software krijgen jullie grip en wordt de werklast per afdeling of vakgroep snel inzichtelijk.

Heldere overzichten

Per medewerker kan vervolgens een helder overzicht worden gegenereerd met de beschikbare capaciteit. Het resultaat is een totaaloverzicht per week, maand of jaar met de nog uit te voeren werkzaamheden per vakgroep, medewerker, object en/ of productielijn.

Eenvoudig werk verdelen

Met deze module kunnen jullie de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden eenvoudig verdelen over de vakgroepen en monteurs. Er kan rekening worden gehouden met indirecte uursoorten, vakantie, feestdagen en het percentage inzetbaarheid.

Vastleggen per periode

Binnen McMain kunnen jullie per dag, week, maand, jaar of andere periode preventieve en correctieve werkopdrachten vastleggen.

Indirecte uursoorten plannen

Dankzij McMain kunnen jullie ook indirecte uursoorten zoals opleiding, logistiek of reistijd, inplannen.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de maintenance calendar software van McMain

 • Inzicht in de werklast
 • Planning is af te stemmen op produtie
 • Drag & Drop functionaliteiten
 • Werkvoorraad filteren
 • Beschikbare tijd per vakgroep snel inzichtelijk
 • Flexibele agendaplanning
 • Details van werkopdrachten inzien en aanpassen
 • Kiezen uit meerdere views

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?
Probeer nu