Werkopdrachtebeheer

Alle informatie over het onderhoud overzichtelijk in één systeem


 • Heldere overzichten van uitgevoerde werkopdrachten
 • Grafische agendaplanning
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
 • Real-time inzicht in de status van jullie werkopdrachten
 • Eenvoudig het totale werkproces onder controle
 • Wijs de stapels papier de deur

Grip op jullie totale werkproces

Eenvoudig al jullie werkopdrachten aanmaken, beheren en de status volgen? Dat kan! De werkorder software van McMain helpt jullie om het proces van het aanmaken van een werkopdracht tot aan de afhandeling daarvan te stroomlijmen. Zonder ingewikkelde handelingen. Hierdoor krijgen jullie meer grip op het totale werkproces. Dat betekent dat jullie de bergen papieren administratie, onoverzichtelijke rapportages en Excel-meesterwerken de deur kunnen wijzen. McMain verzamelt al jullie informatie en slaat het op een centrale én digitale plek voor jullie op. Zo kun je de informatie die je nodig hebt altijd makkelijk terugvinden. Dat is ook handig bij het aanmaken van rapportages. Tover bijvoorbeeld in een handomdraai het overzicht van al jullie correctieve onderhoud ten opzichte van het preventieve onderhoud over het afgelopen jaar tevoorschijn. Dat levert waardevolle inzichten op, zodat jullie hier in het nieuwe jaar op kunnen anticiperen. Dat is het voordeel van digitale werkbonnen en de werkorder software van McMain in een notendop.

Klant­­­ervaring

Forbo Flooring Systems

“Dankzij McMain Software hebben wij 30% minder storingen"

Herbert Stroeve
Inkoop Technische Dienst
Forbo logo

Werkopdracht­beheer in vogelvlucht

Met de werkopdrachtbeheer software van McMain maken jullie eenvoudig een planning, dankzij de mogelijkheden voor het registreren, beheren en analyseren van storingen. Werkvoorbereiding, planning en budgettering zijn gedekt. Zo zijn alle gegevens overzichtelijk opgeslagen op één centrale plek. Zo kunnen jullie op elk moment in een handomdraai de juiste informatie inzien.

Monitor processen

Het monitoren van processen is voor bijna elke organisatie cruciaal. McMain Software borgt alle informatie in één geïntegreerd systeem. We vertellen jullie graag hoe jullie ervoor zorgen dat jullie achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Afscheid van de papieren werkbon

Zeg gedag tegen talloze Excelbestanden, onoverzichtelijke rapportages en een papieren administratie. Om nog maar te zwijgen van onleesbare handschriften, rapportages, validatie en back-ups. Met McMain hebben jullie alles geborgen in één systeem.

Grip op jullie planning

Volledig overzicht hebben over de beschikbare capaciteit en de nog uit te voeren werkzaamheden? McMain is gemaakt om de planning van jullie mankracht te optimaliseren. Dankzij de grafische weergave hebben jullie in één oogopslag het gewenste overzicht. Zo houden jullie de controle over jullie planning.

Binnen budget blijven

Het succes van een project hangt onder andere af van een juiste en duidelijke calculatie. McMain alarmeert tijdig als een werkopdracht over de geschatte uren en/of kosten gaat. Met de nacalculatie-mogelijkheden kunnen jullie eenvoudig zien of de calculatie juist is uitgevoerd.

Real-time inzicht

McMain geeft de onderhoudsmanager, aan de hand van standaardrapportages, real-time inzicht in de huidige stand van zaken. De black box van onderhoudskosten verdwijnt.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de werkorder software van McMain

 • Registreren, voorbereiden, plannen en beheren
 • Werkvoorbereidingsmogelijkheden
 • Werkvoortgang inzichtelijk
 • Grafische weergave van de agendaplanning
 • Alarmeringen bij overschrijding
 • Eenvoudig budgetten aanvragen
 • Werkopdrachten inroosteren en toewijzen
 • Logboek op actieve werkopdrachten
 • Resourceplanning
 • Monitoren van de werkvoortgang

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?
Probeer nu