Incident Management

Beheer al jullie meldingen digitaal en centraal

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Stel je eigen pakket modulair samen
 • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
 • Advies en meedenken: daar krijgen wij energie van
 • Uniek in Nederland: gratis 30 dagen trial

Het gemak van McMain Incident Management

Met McMain Incident Management kunnen jullie super gemakkelijk en snel meldingen aanmaken. Elke melding krijgt een uniek incidentnummer, zodat de status gevolgd kan worden. De extra kenmerken die jullie kunnen toevoegen maken het eenvoudig om actie te ondernemen. Daarnaast krijgen jullie inzicht in de historie en status van jullie meldingen, zodat jullie kunnen zien waar jullie resources op in moeten zetten; betrouwbaar en overzichtelijk.

Klant­ervaring

HFI: “Met McMain worden storingen 50% sneller opgepakt”

HFI B.V.

"Sinds we McMain gebruiken is de chaos verleden tijd. Het was lastig om werkzaamheden te classificeren op prioriteit en dat is nu voorbij."

Joey Glandrup
Manager Operations

Incident Management in vogelvlucht

Wie heeft wat en wanneer geconstateerd? Met de module Incident Management beheren jullie alle binnenkomende incidenten. Op deze manier is iedereen binnen de organisatie op de hoogte en kunnen jullie de beste service leveren aan de klanten.

Simpel en snel meldingen maken

Meldingen maken kan via een webpagina of jullie smartphones. Daarnaast kunnen jullie eenvoudig storingen of vervolgopdrachten aanmaken op basis van incidentnummers.

Incidenten eenvoudig beheren

McMain biedt de mogelijkheid om op een betrouwbare en overzichtelijke manier incidenten te beheren. Zo kunnen jullie snel en proactief handelen nadat er een melding is binnengekomen.

Unieke incidentnummers

Het werken met een incident-beheersysteem is steeds vaker verplicht. Daarom starten veel (Q)HSE- en KAM-afdelingen met een meldsysteem. Binnen McMain krijgt elke melding een uniek incidentnummer, waardoor de status kan worden gevolgd.

Extra kenmerken bij meldingen

Door een melding van extra kenmerken te voorzien, kan jullie behandelaar eenvoudig actie ondernemen. Daarnaast maakt McMain de historie en status van de melding inzichtelijk, zo kunnen jullie leren van, en anticiperen op, de verschillende meldingen.

Klanten altijd op de hoogte

Daarnaast is het belangrijk om klanten op de hoogte te houden van de status van hun problemen. Binnen McMain kunnen jullie in een handomdraai incidenten vastleggen. Bij elke stap die de behandelaar neemt, kan de klant op de hoogte worden gehouden.

Toekomstvaste relatie met jullie klanten

Een belangrijk element van een toekomstvaste relatie met jullie klanten is het adequaat reageren. Als klanten bellen, kunnen jullie precies zien welke status het incident heeft en welke stappen er zijn ondernomen.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de module Incident Management.

 • Unieke incidentnummers
 • Doorzetten van incidenten naar storingen of werkopdrachten
 • Doorzetten van storingen naar werkopdrachten
 • Eenvoudig incidenten melden
 • Vaste prijs-facturatie met registratie uren/materiaal
 • Automatische trigger

McMain Online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

McMain Online zelf ervaren? Dat kan! Ga aan de slag met onze trial en probeer McMain Online 30 dagen kosteloos

Nu aanvragen

Sectoren

Inkoop en voorraadbeheer software
Verpakkingsindustrie
Service Management
Overheid & Semi-overheid
Milieu & Recycling
Industrie & Productie
Food & Feed
Olie, gas en energie
Chemie & Pharma

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?

Probeer nu