De Digitale Monteur van McMain is een tablet applicatie waarmee de Technische Dienst zowel storingen kan registreren, als werkbonnen kan afhandelen. In ons vorige artikel vertelden we over de nieuwste snufjes voor deze webbased software, zoals foto’s toevoegen en de machine vrijgeven, maar hij is nog verder uitgebreid. Deze keer met QR/barcode scannen en meer!

Het zoeken naar het juiste object kan veel tijd kosten. Daarom hebben wij de QR/barcode scanner ontworpen. In plaats van te zoeken tussen de objecten, kan de scanner worden gebruikt. De scanner herkent de code op het object waar je een storing van wilt aanmaken en haalt het juiste object naar voren in de Digitale Monteur. Hierdoor kan er veel tijd bespaard worden.

Wat is er nieuw in de Digitale Monteur?

Samen met deze online tool kunnen jullie stappen zetten in digitaal onderhoudsbeheer. Met deze nieuwe features bracht het developmentteam de Digitale Monteur naar een nieuw level. Wat houden deze features precies in? Wij geven een overzicht.

Opmerking voor volgend preventief model

Hoe handig zou het zijn als je een opmerking kunt invoeren bij een preventief onderhoudsmodel die terugkomt bij je volgende preventieve onderhoud? Heel handig! Je vult het opmerkingenveld in en dat wordt automatisch meegenomen naar de volgende werkopdracht. Op deze manier krijgt de monteur altijd de benodigde informatie van opmerkingen die hij mee moet nemen naar het volgende onderhoud.

Object historie tabblad

Elk object heeft zijn eigen geschiedenis. Voorheen was het nog niet mogelijk om deze geschiedenis in de Digitale Monteur te zien, maar daar is verandering ingebracht! Het is nu mogelijk de geschiedenis aan het object te koppelen. Zo kan u ook in de Digitale Monteur kan zien hoeveel er gesleuteld is aan uw objecten.

Over pagina

Wilt u alle informatie over de Digitale Monteur zien? Op de over pagina wordt alle informatie weergegeven. Zo kan je bijvoorbeeld in één oogopslag gezien op welke versie uw applicatie draait. Mochten er problemen zijn met de app, kunnen wij hierdoor nog efficiënter aan de slag om dit probleem te verhelpen.

Meer weten?
Denkt u dat de Digitale Monteur ook geschikt is voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op via sales@mcmain.nl of door te bellen naar 0341-750 500.