Senefelder Misset

“McMain is niet meer weg te denken uit onze technische dienst”

Senefelder Misset gebruikt McMain Pro en integreert inkoop en voorraadbeheer. Ze vertellen ons over hun ervaring met de software van McMain. Binnen Senefelder Misset faciliteren ze uitgevers van content met verschillende drukprocedés, waaronder vellen offset (Doetinchem), rotatie offset (Doetinchem en Weert) en diverse geavanceerde nabewerkingsmogelijkheden.

“Sinds de eerste implementatie in 2010 is McMain niet meer weg te denken binnen de technische dienst bij Senefelder Misset.” Door de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit is nu ook de module inkoop & voorraadbeheer geïmplementeerd op de diverse afdelingen. “In zeer korte tijd is de implementatie naar tevredenheid gerealiseerd.” Er wordt nu een vervolg gegeven aan specifieke rapportages voor het management. In een volgende fase wordt er ook nog een efficiëntieslag gemaakt door McMain te koppelen aan het interne ERP-systeem. De McMain module inkoop en voorraad zal de beschikbaarheid van onderdelen significant verbeteren en de voorraadkosten verlagen. “Dat is een grote kostenbesparende verandering voor ons.”

Stapsgewijze uitbreiding

“Senefelder Misset is gestart vanuit de McMain basis en breidt stap voor stap de vele mogelijkheden van de McMain software uit.” Hierdoor kunnen het bedrijf en de medewerkers McMain in fases leren kennen. McMain adviseert deze aanpak, zodat de gebruikers niet te snel te veel informatie tot zich moeten nemen. Zodra de basis bekend is bij de gebruikers door uitleg van de kartrekker bij de klant of door uitleg van onze consultant is het tijd voor de volgende stap. Door op deze wijze stap voor stap de vele mogelijkheden van McMain te gaan gebruiken wordt het pakket maximaal benut. De modulaire opbouw van McMain maakt dit mogelijk. Ook andere afdelingen als bijvoorbeeld de ICT afdeling kunnen McMain benutten. De verschillende hard en software objecten kunnen in McMain worden beheerd. Net als het plannen van alle werkzaamheden van de externe bedrijven. Werkopdrachten kunnen worden gemaild naar een contactpersoon onder vermelding van een opdrachtnummer.  Dit nummer kan weer op de factuur van de externe partner worden vermeld.

Zelf aan de slag met McMain (Online)

Wil je zelf ervaren hoe het is om aan de slag te gaan met onderhoudssoftware? Start gratis de trialversie van McMain Online en probeer het zelf uit. Heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op via sales@mcmain.nl of 0341 – 750 500.