Op elk moment en overal meldingen in jouw onderhoudsbeheersysteem

De Melder App en De Digitale Monteur kennen jullie al en wordt volop gebruikt. Bijna wekelijks ontvingen we vragen over functionaliteiten waarmee de app nog meer werk uit handen zou kunnen nemen. We hebben naar jullie geluisterd en zijn hiermee aan de slag gegaan. De Melder App is in een nieuw jasje gestoken en heet voortaan: De Digitale Melder. Wij leggen uit wat er veranderd is.

Wat is er nieuw in McMain Online?

Een nieuwe look & feel en geheel gratis: De Digitale Melder App. In dit artikel vertellen we jullie hier graag meer over. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een terugkoppeling te sturen vanuit McMain Online. Hieronder het overzicht van de twee gloednieuwe features.

De Digitale Melder

De Melder App heeft plaatsgemaakt voor de Digitale Melder. Een applicatie die zowel als app op mobiele devices, als via de browser op een desktop geopend kan worden. In tegenstelling tot de Melder App is de Digitale Melder helemaal gratis. Werk je met de mobiele variant? Dan is het mogelijk om vanuit de app foto’s en video’s te maken, deze direct te uploaden en te koppelen aan de melding. Ook is het mogelijk de QR code van het object te scannen. Hierdoor wordt productinformatie opgehaald en gekoppeld aan de melding waardoor de communicatie tussen de melder en de TD makkelijker wordt. 

Bij het aanmaken van de melding kun je zelf bepalen welk type dit is. Denk hierbij aan voorbeelden zoals een wens, gebrek, voorval, schade en nog veel meer. Alle informatie die je in de melding wil plaatsen is gratis, en hier is bovendien geen account voor nodig. 

De functionaliteiten van De Digitale Melder op een rijtje:

  • Benaderbaar vanaf mobiele device en vanuit webapplicatie
  • QR-code scanner waarmee objectinformatie aan de melding gekoppeld kan worden
  • QR-code scanner waarmee de gebruiker veilig kan inloggen in de app
  • Foto’s en video’s toevoegen
  • Locatie toevoegen
  • Melding informatie toevoegen
  • Oorzaak & Urgentie toevoegen
  • Geheel gratis

🟢 Feature: De Melder App in een nieuw jasje
🔵 Voordeel: Nu te gebruiken als app of als melding portaal
🟡 Resultaat: Meerdere mensen die kunnen melden (en in McMain Online nu ook gratis)

Terugkoppeling van melding

Naast de Digitale Melder, is het nu ook mogelijk om een terugkoppeling te geven aan de persoon die de melding heeft gemaakt. Zo kan er vanuit McMain Online aangegeven worden wat er met de melding gedaan gaat worden. Ook kan er een seintje gegeven worden zodra de melding opgelost is. Wil jij de melder op een ander moment een statusupdate geven? Geen probleem. Het is volledig naar wens te configureren bij welke status er een terugkoppeling aan de melder gegeven dient te worden. Ook de e-mail tekst kan hierbij aangepast worden, zodat deze matcht met de communicatiestijl van jouw bedrijf. Wil je een melding oppakken of toewijzen? Dan is een account nodig.

🟢 Feature: Het ontvangen van een terugkoppeling van jouw ingeschoten melding
🔵 Voordeel: Betere communicatie omtrent de melding
🟡 Resultaat: Altijd op de hoogte van de status van de melding

Aan de slag?

Benieuwd hoe de Digitale Melder er uit ziet? Of wil je het graag zelf proberen? Vraag dan een gratis trial aan en probeer het 30 dagen gratis uit. Neem voor de voorwaarden en de mogelijkheden contact met ons op.