Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Relatiebeheer2019-09-12T16:58:14+01:00

Relatiebeheer

Een toekomstvaste relatie met uw klanten

Demo aanvragen

RELATIEBEHEER

Vergroot uw marktaandeel met de beste service en gerichter onderhoud

Ga voor een toekomstvaste relatie met klanten en vergroot uw marktaandeel met de McMain relatiebeheer module. Straal vertrouwen uit naar klanten door altijd op de hoogte te zijn van de gemaakte afspraken en lopende activiteiten. Naast de CRM-functionaliteiten biedt McMain ook ruimte voor financiële afspraken. Door eenmalige deze afspraken in te voeren, automatiseert u ook nog het gehele facturatieproces. Een hele last minder.

McMain Relatiebeheer
McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software uw Customer Relationship Management verbetert

Benieuwd hoe relatiebeheer er binnen de software van McMain uitziet? In deze overzichtelijke demo laten we u het pakket volledig zien. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

RELATIEBEHEER

Wees een toonaangevende partner in uw service

Technisch beheer uitgevoerd door ‘Field Service’ organisaties kenmerkt zich door een veelheid aan processtromen. Voor het optimaal functioneren van alle technische objecten van klanten en opdrachtgevers, is het van groot belang om uw dienstverlening op een overzichtelijke en eenvoudige manier vast te leggen. Dit begint bij het beheren van uw opdrachtgevers en haar objecten. McMain biedt u de mogelijkheid om alle relevante data zoals NAW-gegevens, objectspecificaties en -condities en speciale afspraken met betrekking tot het onderhoud, contracten en tarieven te beheren.

RELATIEBEHEER

Prestatiegericht werken

In een dynamische markt als de ‘Technisch Beheer Field Service’ spelen klantspecifieke zaken als garanties, maximale continuïteit, zekerheid en voorspelbaarheid van kosten een grote rol. Met McMain kunt u uw handelingssnelheid aanzienlijk vergroten. De eenvoudig te bedienen relatiebeheer-module zorgt er binnen McMain voor dat alle relevante gegevens direct beschikbaar zijn. Wanneer u gebeld wordt door een opdrachtgever, zal het lijken dat u reeds zijn dossier klaar had liggen. U hoeft tijdens het telefoongesprek niet te zoeken, want alle contractgegevens, afspraken en onderhoudshistorie heeft u met één druk op de knop paraat. Uw serviceniveau zal dus aanmerkelijk verbeteren en u bent zelfs in staat sneller beslissingen te nemen.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

RELATIEBEHEER

Belangrijkste onderdelen op een rij:

  • Hiërarchie van klanten, locaties en objecten

  • NAW-gegevens invoeren per klant / locatie

  • SLA afspraken & prioritering per klant / locatie

  • Contract(en) per klant / locatie

  • Projectbeheer per klant / locatie

  • Financiële afspraken (zoals voorrijkosten, klein materiaal, bruto min / netto plus, afrondingen) per klant / locatie

  • Tariefafspraken per klant / locatie

  • KPI’s monitoren (openstaande meldingen / offertes / facturen / etc.) per klant / locatie

“McMain is niet alleen de beste software voor service- & onderhoudsbedrijven, maar blijken ook een volwaardig meedenkend partner.”

Sanne Carrière, Directeur
Aqua Assistance

RELATIEBEHEER

Automatiseer uw facturatieproces

Door de intuïtieve workflow van McMain kan het gehele facturatieproces automatisch gestroomlijnd worden. Leg eenmalig de financiële afspraken bij relatiebeheer vast en McMain doet de rest voor u. De kracht van McMain is dat het alle relevantie informatie met betrekking tot de facturatie bezit. Hierdoor wordt er niets vergeten of verkeerd gefactureerd. Een proforma factuur is in een handomdraai gegenereerd. Een automatische koppeling met een financieel systeem kan er voor zorgen dat het ook rechtstreeks bijgehouden kan worden bij de boekhouding. McMain doet het voor u.

RELATIEBEHEER

Eenduidig communiceren met uw klanten

Uw klanten verwachten tijdig en nauwkeurig inzicht te kunnen krijgen in (project)kosten & budgetten, aanbiedingen, keuringsrapportages en prestaties. McMain biedt standaard rapportages die realtime inzicht geven in het serviceniveau naar uw klant. Hoe snel heeft u gereageerd op een incident bij een klant? Wat zijn de voornaamste storingsoorzaken geweest? Hoeveel onderhanden werk staat er nog open? Welke aanbiedingen zijn in het verleden geoffreerd? Met McMain heeft u inzicht en kunt u inspelen op de behoefte van de klant.

RELATIEBEHEER

Rapportage & Business Intelligence

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards, trends & TODO’s kan er binnen McMain direct getoond worden hoe u er vandaag voor staat.

McMain Rapportage & Business Intelligence

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Neem contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500