Facturatie & Financiën

Grip op de kosten en baten binnen de organisatie


 • Altijd op tijd factureren
 • Gestroomlijnd en digitaal facturatieproces
 • Facturen automatisch bij jullie klant in de mailbox
 • Koppeling met jullie boekhoudprogramma's
 • Financiële transacties op elk niveau
 • Niets vergeten en correcte facturatie

Zeg gedag tegen de handmatige facturen

Koppel de asset maintenance management software van McMain aan jullie financiële systeem, zodat jullie altijd op tijd factureren en geen facturen meer missen. Leg al jullie te factureren werkzaamheden vast, dan doet onze software de rest. Dankzij de financiële afspraken die jullie vastleggen, is het aanmaken van een factuur een fluitje van een cent. Handmatig factureren hoeft dus niet meer, want dankzij de web based asset management software van McMain zijn jullie efficiënt en mobiel aan het werk. Dankzij de connector+ module kun je eenvoudig jullie financiële pakketten koppelen. Zo heb je alle informatiestromen in één programma. Dat noemen wij optimale stroomlijning van facturatieprocessen.

Facturatie & Financiën in vogelvlucht

De tijd waarin jullie handmatig een factuur maakten, is voorbij. De onderhoudssoftware van McMain bezit alle relevante informatie met betrekking tot facturatie. We laten jullie graag zien hoe deze module je hierin ondersteunt.

Facturen in een handomdraai

De nadruk ligt op onderhoud, maar McMain bevat ook relevante informatie voor de facturatie. Op basis van de vooraf gemaakte financiële afspraken maken jullie moeiteloos een factuur aan.

Stroomlijn jullie facturatieproces

Met een (automatische) koppeling maken jullie het mogelijk om gegevens naar het financiële systeem te exporteren, waardoor jullie tijdig kunnen factureren. Zo is jullie facturatieproces gestroomlijnd op een snelle en overzichtelijke manier.

Werk efficiënter en verhoog de winst

In McMain kunnen jullie alle facturabele werkzaamheden vastleggen. Jullie (contract)afspraken met betrekking tot tarieven worden vooraf berekend. De kracht van McMain zit in de volledigheid van relevante informatie: er wordt niets vergeten en correct gefactureerd.

Straal vertrouwen uit naar klanten

Alle logistieke handelingen kunnen binnen McMain nauwgezet worden geregistreerd in financiële transacties op elk niveau. Denk aan projecten, werkopdrachten en budgetten. Al deze niveaus kunnen jullie vinden in de hiërarchische boomstructuur van klanten, locaties en objecten.

Automatisch de factuur bij jullie klanten

Na het tekenen van de (digitale) werkbon genereert McMain een factuur op basis van de gemaakte afspraken. Dankzij de ingevulde contactgegevens belandt de factuur automatisch in de mailbox van jullie klanten.

Vaste prijsfacturatie

Factureer vaste prijzen aan de hand van de registratie van uren en materialen ten behoeve van jullie objecthistorie.

Koppeling met boekhoudsystemen

McMain heeft standaardinterfaces met diverse boekhoudsystemen, zoals Unit4, Microsoft en AFAS.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de module Facturatie & Financiën

 • Alle financiële afspraken in één keer op jouw factuur
 • Termijnfacturatie op basis van project
 • Digitaal en mobiel aan het werk
 • Verzamelfacturatie op basis van projectbeheer
 • Facturatie op basis van regie
 • Minder kans op fouten

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?
Probeer nu