Koppelingen

Bespaar op kosten: alles in één integraal systeem


 • Geen handmatige of dubbele invoer
 • Minimale kans op fouten
 • Altijd actuele data en datagedreven keuzes
 • Geen onnodige zoektijd
 • Integraal en betrouwbaar IT-platform
 • Open API

Creëer een betrouwbaar ICT-platform

We ontwikkelen systemen om het leven makkelijker te maken. Ben jij ook geen fan van omslachtige en dubbele handelingen? Dan biedt een interface de uitkomst. Maintenance connection software voorkomt dubbel werk en versoepelt de informatiestromen binnen jullie organisatie door alle programma’s met elkaar te laten communiceren. Zo creëren jullie in een mum van tijd een betrouwbaar ICT-platform waarin jullie programma’s elkaar versterken. De Connector+ werkt met een Open API. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt gelukkig best mee. De Open API zorgt ervoor dat jij heel eenvoudig alle programma’s kunt koppelen met McMain (en andersom). Hierdoor kom je veel dichter bij de data te staan en kun je zélf met jullie data aan de slag. Bijvoorbeeld door informatie op te halen voor dashboarding, denk aan Power BI of rapportages, het versturen van inkoopinformatie naar een ander systeem of automatische meterstanden. Dat maakt het jullie een stuk makkelijker.

Klant­ervaring

Aqua Assistance B.V.

Een digitale werkbon is vele malen beter af te handelen. Zo krijgen we meer inzicht in handelingen op de werkbonnen, gefactureerde en geoffreerde zaken, maar ook gewonnen en verloren offertes. Dit hoeven we allemaal niet meer handmatig te doen en op te zoeken. We kunnen dus steeds meer uit de software halen. Dit doen we bijvoorbeeld in combinatie met Exact, daar zijn we mee gekoppeld.

Roderick Kortenhof
Commercieel en technisch directeur
Seafox

“We hebben de offshore servers, onshore servers en de centrale McMain database. Daarin vindt de inkoop plaats. Deze centrale database is gekoppeld aan Navision, het financiële pakket van Microsoft. Dat is een hele constructie die destijds erg belangrijk was bij de keuze voor McMain. Tegenwoordig communiceert de onshore database elk uur met de offshore server. Vroeger ging dit via een USB stick en voegden we alles samen via de mail.”

Ruud van Duivenvoorde
Purchase & Logstic Manager

Koppelingen in vogelvlucht

Laat de informatiestromen soepel verlopen en voorkom dubbele invoer door een koppeling te leggen tussen McMain en de andere informatiebronnen binnen de organisatie. Zo creëren jullie één betrouwbaar ICT-platform.

Eenvoudig datastromen reguleren

De Connector+ maakt interfaces tussen verschillende informatiebronnen op eenvoudige wijze mogelijk. Dat helpt jullie om informatiestromen soepel te laten verlopen en fouten en dubbele invoer te voorkomen.

Integraal platform

In McMain kunnen meerdere informatiesystemen worden gekoppeld dankzij de Open API. Zo werken jullie altijd met kwalitatieve en actuele data.

Veilig gegevens uitwisselen

Jullie informatiestromen worden goed beveiligd, alle protocollen ondersteunen de TLS-versleuteling. Dat zorgt ervoor dat jullie beschermd zijn tegen spoofing en onderschepping van gegevens.

Onderhoud én ERP

Binnen een ERP-systeem staat het administratieve proces centraal. Het uitvoeren en beheren van onderhoud binnen de Technische Dienst vergt een andere benadering. Binnen McMain staat het object of bedrijfsmiddel daarom centraal, waarbij ERP koppelingen mogelijk zijn.

Verschillende dataformats

De Connector+-module ondersteunt verschillende dataformats, denk aan XML (Soap), JSON (REST), Excel, EDIFACT en comma separated values.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de module koppelingen

 • Koppeling mogelijk met financiële- en ERP pakketten
 • Systemen voor productiebeheer (MES, SCADA)
 • Magazijnbeheer en inkoop
 • Analyse & Dashboard systemen (Power BI)
 • Werkt met een Open API
 • Human Resource Management
 • Documentmanagement
 • TLS-versleuteling
 • Mobiele apparatuur
 • NEN3140-testers en barcode systemen

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?
Probeer nu