Relatiebeheer

Voor een toekomstvaste relatie met jullie klanten


 • Helder overzicht van klantgegevens
 • Vergroot jullie marktaandeel
 • Grip op alle processtromen
 • Gestroomlijnd en geautomatiseerd facturatieproces
 • Beheer eenvoudig alle relevante data
 • Standaardrapportages en real-time inzicht in jullie serviceniveau

Heldere communicatie en een stabiele relatie

McMain helpt jullie om een toonaangevende partner te zijn in jullie services. In de relatiebeheer software beheren jullie alle relaties. Dankzij de koppeling met financiële pakketten kunnen jullie ook het facturatieproces automatiseren. Dat scheelt jullie een hoop omslachtige handelingen. Ga samen met McMain voor eenvoudige en heldere communicatie richting jullie klanten. Klantgegevens worden namelijk makkelijk en overzichtelijk vastgelegd, zo hebben jullie altijd en overal toegang tot relevante én juiste data. Daarnaast biedt McMain rapportages en geeft het programma jullie real-time inzicht in het serviceniveau richting jullie klanten. Jullie krijgen inzicht in jullie sterke en zwakkere punten. Zo kun je altijd sturen op verbetering en optimalisatie. Kortom: McMain bevat alle ingrediënten die jullie nodig hebben voor een succesvolle toekomstvaste relatie met jullie klanten.

Relatiebeheersoftware in vogelvlucht

Ga voor een toekomstvaste relatie met jullie klanten en vergroot jullie marktaandeel met relatiebeheer software. Naast de CRM-functionaliteiten biedt McMain ook ruimte voor financiële afspraken. Door deze afspraken eenmalig in te voeren, automatiseren jullie het gehele facturatieproces. Een hele last minder.

Ga voor de beste service

Straal vertrouwen uit naar jullie klanten door altijd op de hoogte te zijn van gemaakte afspraken en lopende activiteiten. McMain biedt jullie dit overzicht en meer. Dankzij standaardrapportages hebben jullie real-time inzicht in het serviceniveau naar jullie klanten.

Wees een toonaangevende partner

Technisch beheer dat wordt uitgevoerd door field service-organisaties kent vaak grote hoeveelheden processtromen. Binnen McMain kunnen jullie alle relevante data beheren. Zo is jullie dienstverlening eenvoudig en overzichtelijk vastgelegd.

Pretatiegericht werken

In een dynamische markt, als die van het technisch beheer binnen field service, staat de klant centraal. Garanties, maximale continuïteit, zekerheid en voorspelbaarheid van kosten zijn van groot belang. McMain kan de handelingssnelheid aanzienlijk vergroten.

Automatiseer het facturatieproces

De intuïtieve workflow van McMain maakt het mogelijk om het gehele facturatieproces te automatiseren en stroomlijnen. Leg eenmalig jullie financiële afspraken vast, dan doet McMain de rest.

Koppeling met financiën

McMain is krachtig omdat het alle relevante informatie met betrekking tot de facturatie bezit. Een pro-forma factuur is in slechts een handomdraai gegenereerd. Daarnaast kunnen jullie McMain koppelen aan jullie financiële systeem. Dat maakt ook het boekhouden een stuk eenvoudiger.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de relatiebeheer software van McMain

 • Hiërarchie van klanten, locaties en objecten
 • SLA afspraken & prioritering per klant/ locatie
 • Projectbeheer per klant/ locatie
 • Tariefafspraken per klant/ locatie
 • NAW-gegevens invoeren per klant/ locatie
 • Contract(en) per klant/ locatie
 • Financiële afspraken per klant/ locatie
 • Monitor KPI's

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?
Probeer nu