Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Facturatie & Financiën2020-04-01T14:54:35+02:00

Facturatie en Financiën

Grip op kosten en baten

Demo aanvragen

FACTURATIE & FINANCIËN

In een handomdraai een factuur

Laten we vooropstellen: McMain is een softwarepakket met de nadruk op onderhoud. Daarentegen bezit McMain wel alle relevante informatie met betrekking tot facturatie. Op basis van de vooraf gemaakte financiële afspraken is er in een handomdraai een factuur aangemaakt. Met McMain heb je grip op het gehele facturatieproces.

McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software jouw financieel proces verbetert

Benieuwd hoe facturatie & financiën er binnen de software van McMain uitziet? In deze overzichtelijke demo laten we jou het pakket volledig zien. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

FACTURATIE & FINANCIËN

Stroomlijn jouw gehele facturatieproces

Veelal regelt men de facturatie vanuit een financieel systeem. McMain is aan te sluiten op jouw financiële systeem. Een (automatische) koppeling maakt het mogelijk dat de gegevens naar het financiële systeem worden geëxporteerd waardoor er altijd tijdig gefactureerd kan worden. Met McMain stroomlijn je, jouw gehele facturatieproces. Snel én overzichtelijk. 

FACTURATIE & FINANCIËN

Werk efficiënter en verhoog jouw winst

McMain legt alle te factureren werkzaamheden vast. Denk aan gewerkte uren, verbruikte materialen en eventuele kosten die door derden zijn gemaakt. Ook alle (contract)afspraken met betrekking tot tarieven voor materialen, voorrijkosten of uren, kortingen, opslagpercentages, indexering bruto min of netto plus zijn vooraf bekend. De kracht van McMain is dat het alle relevante informatie met betrekking tot de facturatie bezit en dat er niets vergeten of verkeerd gefactureerd wordt. Ook hoef je niet meer handmatig de factuur te maken, McMain doet het voor je.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

FACTURATIE & FINANCIËN

Belangrijkste onderdelen op een rij:

  • Alle financiële afspraken in één keer op jouw factuur

  • Termijnfacturatie op basis van project

  • Facturatie op basis van regie

  • Verzamelfacturatie op basis van projectbeheer

  • Vaste prijs facturatie met registratie uren / materiaal t.b.v. object historie

  • Standaard interfaces met boekhoudsystemen, o.a. Unit4, Microsoft, AFAS

“Dankzij McMain Field Service is ons hele facturatieproces gestroomlijnd. Nooit meer een gemiste factuur! Wij werken door de papierloze en mobiele oplossing, efficiënter en effectiever.”

Mascha Benner, Operational Service Coördinator
S-P-S International

Lees hier het hele verhaal

FACTURATIE & FINANCIËN

Straal vertrouwen uit naar jouw klant

Niet alleen de uitvoering van het werk maar ook het financiële en bedrijfseconomische inzicht is van evident belang. Binnen McMain worden alle logistieke handelingen nauwgezet geregistreerd in financiële transacties op elk niveau. Denk aan projecten, werkopdrachten en budgetten. Al deze niveaus kunnen worden teruggezien in de hiërarchische boomstructuur van klanten, locaties en objecten. Dat maakt het mogelijk om vertrouwen uit te stralen naar al jouw klanten.

FACTURATIE & FINANCIËN

Automatisch de factuur in de mailbox van jouw klant

Het is mogelijk om vanuit McMain rechtstreeks een factuur te printen of te mailen naar de juiste debiteur. Na het tekenen van de (digitale) werkbon wordt de factuur op basis van de gemaakte afspraken snel en simpel gegenereerd. De standaard ingevulde contactgegevens komen uit McMain en met één druk op de knop ligt de factuur bij de juiste persoon. Dankzij McMain belandt de factuur automatisch in de mailbox van jouw klant.

FACTURATIE & FINANCIËN

Rapportage & Business Intelligence

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards, trends & TODO’s kan er binnen McMain direct getoond worden hoe je er vandaag voor staat.

McMain Rapportage & Business Intelligence

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500