Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Service Management2019-09-26T16:12:02+01:00

Service Management

Wees toonaangevend en vergroot uw marktaandeel

Demo aanvragen

SERVICE MANAGEMENT

Voor de beste service naar uw klanten

Hoe snel is uw dienstverlening? Hoe communiceert u naar uw klanten? Bent u op de hoogte van alle meldingen die er nog lopen? Kortom, hoe zorgt u voor de beste service naar uw klanten? In een dynamische technische service markt is de binding met uw klanten essentieel. De uitdaging is dat uw service- en onderhoudsactiviteiten zorgen voor een onderscheidende concurrentiepositie en trotse klanten. Dit begint bij het overzichtelijk en eenvoudig vastleggen, plannen en naderhand analyseren van uw werkzaamheden. Ga aan de slag met McMain, voor de állerbeste service naar uw klanten.

McMain Relatiebeheer
McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software uw service management verbetert

Benieuwd hoe McMain software uw organisatie verder kan helpen? In deze overzichtelijke demo laten we u het pakket volledig zien. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

SERVICE MANAGEMENT

Maak uw klanten trots

Tevreden klanten is wat elke service organisatie wilt. De werkwijze van uw organisatie speelt hierin een strategische rol. Hoe speelt u op de juiste tijd in op de behoefte van de markt? Korte lijntjes met uw klant, duidelijke afspraken en nét dat extra stapje zetten maakt dat uw klant vertrouwen in u krijgt. McMain maakt het u nu wel heel makkelijk door het mogelijk te maken alle actuele informatie bij de hand te hebben, op élk moment en op élke locatie. Zodat u als organisatie gedegen beslissingen kunt nemen. Maak uw klanten trots en vergroot uw marktaandeel met McMain.

SERVICE MANAGEMENT

Vergroot uw efficiency

Met McMain is het proces optimaal: alles compleet gedigitaliseerd. Een voorbeeld: één van de monteurs ziet een mankement en meldt dit direct digitaal. De volgende keer dat u bij de klant bent, kunt u dit direct oplossen. De werkbon wordt op locatie digitaal ondertekend en de klant ontvangt deze direct in de mail. Ook de vervolgafspraken kunnen compleet geautomatiseerd worden. Doordat alle informatie gelijk digitaal en centraal wordt opgeslagen kan het facturatieproces ook beter gestroomlijnd worden. De administratieve werkzaamheden worden hierdoor nóg verder teruggedrongen.

Meer weten over McMain software?

Neem nu vrijblijvend contact op

Neem contact op

SERVICE MANAGEMENT

Belangrijkste onderdelen op een rij:

 • Standaard interface met mobiele applicaties

 • Real-time data beschikbaar bij zowel service coördinator als field service engineer

 • Direct historie gegevens ter plaatste beschikbaar

 • Technische documentatie gekoppeld aan objecten, zoals elektrische schema’s voor inbraakbeveiliging, schakelkasten, etc.

 • Kosten zichtbaar in huidig jaar en gecumuleerd over de totale levensduur

 • Materiaaloverzicht per leverancier

 • Actuele klanten en locaties gegevens voor optimale routes

 • Grafische planning voor service coördinator met inzicht welke monteur zich waar bevindt voor adequate responstijden

 • Inzicht in SLA & contractbeheer per klant of locatie

 • Standaard interface met ERP systemen voor input financiële boekingen

 • Mobiele inspectielijsten

 • Gedegen analyses voor vervanging en/of revisie

 • Onderaannemers

“Na een uitgebreid onderzoek was de McMain totaaloplossing de enige die al onze vraagstukken kon beantwoorden.”

Edwin ter Braak, Service & Maintenance Manager
Technology Unlimited

Lees hier het hele verhaal

SERVICE MANAGEMENT

Kennis bij de hand

Naast de software haalt u niet alleen automatisering in huis, maar ook de experts op het gebied van procesoptimalisatie bij service organisaties. Dankzij de jarenlange ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers in relevante branches weten wij als geen ander welke uitdagingen het zich met zich meebrengt. Met McMain kunt u zich focussen op uw core processen en maximaal rendement behalen. Administratief werk neemt af, de kwaliteit van uw processen verbetert en u kunt gedegen beslissingen maken op basis van analyses. En dit doen wij samen met u. De input van onze gebruikers zijn voor ons zeer waardevol. Samen naar succesvolle service & onderhoud met McMain.

SERVICE MANAGEMENT

Modulair ingericht

Eenvoudig het service- en onderhoudsmanagement systeem uitbreiden? Dat kan. McMain groeit met u mee. De modulaire opzet van McMain zorgt ervoor dat met een handomdraai modules gemakkelijk aan of uit gezet kunnen worden. Mocht u als organisatie groter worden, kan McMain ook met u mee groeien. Door organisatiebreed te werken met hetzelfde softwaresysteem krijgt u nog meer grip op uw service- en onderhoudsprocessen. De kennis over de processen blijft intern en door met één pakket te werken vergroot u met McMain de efficiency van uw mensen.

SERVICE MANAGEMENT

Rapportage & Business Intelligence

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards, trends & TODO’s kan er binnen McMain direct getoond worden hoe u er vandaag voor staat.

McMain Rapportage & Business Intelligence

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Neem contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500