Contractbeheer

Alle (contract)afspraken in één systeem


 • Contracten en afspraken altijd up-to-date
 • Eenduidig contact met contractors
 • Betrouwbare en bedrijfszekere objecten
 • Contracten en objecten gekoppeld
 • Meer grip op jullie planning
 • Documenten en contractafspraken makkelijk en snel terugvinden

Al jullie contractafspraken centraal en digitaal

Met de online contractbeheer software van McMain kunnen jullie alle contracten van interne en externe partijen beheren. Zo hebben jullie alle contractafspraken digitaal staan. Dat geeft jullie grip op de planning. McMain geeft op tijd een seintje als een contract afloopt of als er actie nodig is. Jullie kunnen documenten en contractafspraken makkelijk en snel terugvinden. Je kunt contracten koppen aan één of meerdere objecten. Zo weten jullie zeker dat jullie altijd up-to-date zijn en jullie werkzaamheden ten alle tijden uitgevoerd kunnen worden. En dat is fijn, want betrouwbare en bedrijfszekere objecten staan garant voor jullie continuïteit.

Online contractbeheer in een vogelvlucht

Al jouw afspraken in één systeem. Zo weet je precies wanneer een contract dreigt af te lopen of wanneer werk nog niet is uitgevoerd. Met contractbeheer kunnen jullie je focussen op jullie werkzaamheden, terwijl McMain de contracten en afspraken in de gaten houdt.

Haal meer uit contracten

Met de contractbeheer software van McMain kunnen jullie alle contracten van interne en externe partijen beheren. McMain geeft jullie tijdig een seintje als een contract dreigt af te lopen of als het werk uit een contract nog niet is uitgevoerd.

Focus op jullie core business

Jullie hoeven je geen zorgen meer te maken over contractzaken, want McMain regelt het voor jullie. Zo zijn jullie minder tijd kwijt aan randzaken en houden jullie meer tijd over voor de core business.

Eenduidig contact met jullie contractors

De afspraken met jullie contractors staan ongetwijfeld ergens, maar weten jullie ze te vinden wanneer er mensen langskomen of als jullie ze moeten laten zien als het eigenlijk niet uitkomt? McMain geeft je grip op de planning zodat jullie eenduidig kunnen communiceren met contractors.

Snel inzicht in contactresultaten

Dankzij de online contractbeheer software van McMain kunnen jullie snel alle gerelateerde documenten terugvinden. Denk aan ingevulde inspectielijsten, keuringsrapporten en kalibratielijsten. Dankzij McMain houden jullie controle over jullie machines en bedrijfsmiddelen.

Koppel contracten en objecten

Binnen McMain kunnen de contracten worden toegevoegd aan objecten. Zo weten jullie direct welke objecten door derden worden onderhouden of uitgevoerd.

Al jullie Service Level Agreements (SLA’s) bij de hand

Naast afspraken met de contractors, zijn ook de afspraken met jullie klanten van groot belang. Win het vertrouwen door op elk tijdstip de juiste informatie paraat te hebben. Verbeter jullie serviceniveau en neem beslissingen sneller.

Prestatiegericht werken

McMain geeft inzicht in de gemaakte afspraken met klanten en alarmeert jullie tijdig als deze niet worden gekomen. Het grote scala aan standaardrapportages maakt dat jullie continu het serviceniveau kunnen toetsen om zo de beste service te bieden.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de online contractbeheer software van McMain

 • Ingangs- en afloopdatum
 • Aanwezigheid opzegtermijn
 • Mogelijkheid tot verlengen van contracten
 • Contractkosten
 • Melding van opzegging of verlenging
 • Rapportageoverzicht(en)

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?
Probeer nu