McMain Contractbeheer

Contractbeheer

Alle (contract)afspraken in één systeem

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Visualiseer de hele assetstructuuur
 • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
 • Advies en meedenken : daar krijgen we energie van
 • Uniek in Nederland: gratis 30 dagen trial

Al jullie contractafspraken centraal en digitaal

Met contractbeheer kunnen jullie alle contracten van interne en externe partijen beheren. McMain geeft jullie een seintje als er wat moet gebeuren. Zo hebben jullie eenvoudig en centraal al jullie contractafspraken digitaal staan en krijgen jullie grip op jullie planning. Want betrouwbare en bedrijfszekere objecten staan garant voor jullie continuïteit.

Klant­ervaring

Universiteit Utrecht: “Door McMain is onze effectiviteit met 25% gestegen”  

Universiteit Utrecht 

“McMain kunnen we uitbreiden met een module als dat nodig is. Zo werkt bijvoorbeeld de afdeling uitleenbeheer ook met McMain. Zo kunnen we apparatuur gaan uitlenen voor verschillende afdelingen of gebruikers.”

Peter de Graaf
Teamleider glasinstrumentmakerij en Service en Onderhoud

Contractbeheer in een vogelvlucht

Al jouw afspraken in één systeem. Zo weet je precies wanneer een contract dreigt af te lopen of wanneer werk nog niet is uitgevoerd. Met contractbeheer kunnen jullie je focussen op de core business, terwijl McMain de contracten in de gaten houdt.

Haal meer uit contracten

Met de Contractbeheer-module van McMain kunnen jullie alle contracten van interne en externe partijen beheren. McMain geeft jullie tijdig een seintje als een contract dreigt af te lopen of als het werk uit een contract nog niet is uitgevoerd.

Focus op jullie core business

Jullie hoeven je geen zorgen meer te maken over contractzaken, McMain regelt het voor jullie. Zo zijn jullie minder tijd kwijt aan randzaken en houden jullie meer tijd over voor jullie core business.

Eenduidig contact met jullie contractors

De afspraken met jullie contractors staan ongetwijfeld ergens, maar weten jullie ze te vinden wanneer er mensen langskomen of als jullie ze moeten laten zien als het eigenlijk niet uitkomt? McMain geeft je grip op jullie planning zodat jullie eenduidig kunnen communiceren met jullie contractors.

Snel inzicht in contactresultaten

Dankzij de McMain Contractbeheer-module kunnen jullie snel alle gerelateerde documenten terugvinden. Denk aan ingevulde inspectielijsten, keuringsrapporten en kalibratie lijsten. Dankzij McMain houden jullie controle over jullie machines en bedrijfsmiddelen.

Koppel contracten en objecten

Binnen McMain kunnen de contracten worden toegevoegd aan objecten, zo weten jullie direct welke objecten door derden worden onderhouden of uitgevoerd.

Inkoop en voorraadbeheer software

Al jullie Service Level Agreements (SLA’s) bij de hand

Naast afspraken met jullie contractors, zijn ook de afspraken met jullie klanten van groot belang. Win het vertrouwen van jullie klant door op elk tijdstip de juiste informatie paraat te hebben. Verbeter jullie serviceniveau en neem beslissingen sneller.

Het verschil tussen werken in Excel en een CMMS

Prestatiegericht werken

McMain geeft jullie inzicht in de gemaakte afspraken met jullie klanten en alarmeert jullie tijdig als jullie ze niet na zijn gekomen. Het grote scala aan standaardrapportages maakt dat jullie continu jullie serviceniveau kunnen toetsen om zo de beste service te bieden.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de module Contractbeheer.

 • Ingangs- en afloopdatum
 • Aanwezigheid opzegtermijn
 • Mogelijkheid tot verlengen van contracten
 • Contractkosten
 • Melding van opzegging of verlenging
 • Rapportageoverzicht(en)

McMain online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

Kosteloos McMain Online gebruiken mét online support. 

Nu aanvragen

Sectoren

Inkoop en voorraadbeheer software
Verpakkingsindustrie
Service Management
Overheid & Semi-overheid
Milieu & Recycling
Industrie & Productie
Food & Feed
Olie, gas en energie
Chemie & Pharma

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?

Probeer nu