Werkopdracht­beheer

Alle informatie over het onderhoud overzichtelijk in één systeem

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Visualiseer de hele assetstructuur
 • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
 • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
 • Uniek in Nederland: gratis 30 dagen trial

Grip op jullie totale werkproces

Meer grip op jullie totale werkproces? Dat kan! Zeg maar vaarwel tegen bergen papieren administratie, onoverzichtelijke rapportages en Excel-lijsten op tientallen verschillende plekken. Dankzij de McMain Werkopdrachtbeheer-module staat al jullie informatie overzichtelijk in één systeem.

Klant­­­ervaring

klantverhaal-forbo-flooring-systems

Forbo Flooring Systems

“Het onderhoudsbeheersysteem van McMain is heel specifiek opgezet voor ons. Het genereert storingsrapportages, het papierwerk is weg en de data kan worden ingezien. Alles staat nu centraal en digitaal, op één plek."

Herbert Stroeve
Inkoop Technische Dienst

Werkopdracht­beheer in vogelvlucht

In de McMain Werkopdrachtbeheer-module maken jullie eenvoudig een planning, dankzij de mogelijkheden voor het registreren, beheren en analyseren van storingen. Werkvoorbereiding, planning en budgettering zijn gedekt. Zo zijn alle gegevens overzichtelijk opgeslagen op één centrale plek. Zo kunnen jullie op elk moment in een handomdraai de juiste informatie inzien.

Monitor processen

Het monitoren van processen is voor bijna elke organisatie cruciaal. McMain Software borgt alle informatie in één geïntegreerd systeem. We vertellen jullie graag hoe jullie ervoor zorgen dat jullie achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Afscheid van de papieren werkbon

Zeg gedag tegen talloze Excel-lijsten, onoverzichtelijke rapportages en een papieren administratie. Om nog maar te zwijgen van onleesbare handschriften, rapportages, validatie en back-ups. Met McMain hebben jullie alles geborgen in één systeem.

Grip op jullie planning

Volledig overzicht hebben over de beschikbare capaciteit en de nog uit te voeren werkzaamheden? McMain is gemaakt om de planning van jullie mankracht te optimaliseren. Dankzij de grafische weergave hebben jullie in één oogopslag het gewenste overzicht. Zo houden jullie de controle over jullie planning.

Binnen budget blijven

Het succes van een project hangt onder andere af van een juiste en duidelijke calculatie. McMain alarmeert tijdig als een werkopdracht over de geschatte uren en/of kosten gaat. Met de nacalculatie-mogelijkheden kunnen jullie eenvoudig zien of de calculatie juist is uitgevoerd.

Real-time inzicht

McMain geeft de onderhoudsmanager, aan de hand van standaardrapportages, real-time inzicht in de huidige stand van zaken. De black box van onderhoudskosten verdwijnt.

Nieuwe features! Inkooporders in McMain Online

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de module Werkopdrachtbeheer.

 • Registreren, voorbereiden, plannen en beheren
 • Werkvoorbereidingsmogelijkheden
 • Werkvoortgang inzichtelijk
 • Grafische weergave van de agendaplanning
 • Alarmeringen bij overschrijding
 • Eenvoudig budgetten aanvragen
 • Werkopdrachten inroosteren en toewijzen
 • Logboek op actieve werkopdrachten
 • Resourceplanning
 • Monitoren van de werkvoortgang

McMain Online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

McMain Online zelf ervaren? Dat kan! Ga aan de slag met onze trial en probeer McMain Online 30 dagen kosteloos

Nu aanvragen

Sectoren

Inkoop en voorraadbeheer software
Verpakkingsindustrie
Service Management
Overheid & Semi-overheid
Milieu & Recycling
Industrie & Productie
Food & Feed
Olie, gas en energie
Chemie & Pharma

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?

Probeer nu