Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Storingsregistratie2020-04-01T14:47:20+02:00

Storingsregistratie

Simpel en snel jouw storingen inzichtelijk

Demo aanvragen

STORINGSREGISTRATIE

De kracht om downtime te beheersen

Het oplossen van storingen aan objecten is één van de meest kostbare en frustrerende (onderhouds-)werkzaamheden in een bedrijf. De kracht van de McMain-module storingsregistratie zorgt ervoor dat de downtime van machines of bedrijfsonderdelen beheerst kan worden. Maak het leven van productiemedewerkers, de onderhoudsmanager, monteurs én directie een stuk gemakkelijker. Door de storingsregistratie vast te leggen in McMain ben je beter voorbereid om goede analyses te doen. Hierdoor kan je storingen tot een minimum beperken. Dat bespaart tijd én geld.

McMain Onderhoudmanagement App
McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software jouw storingsregistratie verbetert

Benieuwd hoe storingsregistratie er binnen de software van McMain uitziet? In deze overzichtelijke demo laten we jou het pakket volledig zien. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

STORINGSREGISTRATIE

Simpel en snelle storingsregistratie

Maak het leven van de onderhoudsmonteur een stuk gemakkelijker. Door de intuïtieve opzet van McMain is met een handomdraai een storingsregistratie vastgelegd. Het melden van een incident of storing kan via McMain, een webpagina of via een smartphone met de incidentmelder app. De storingsmelding wordt automatisch getoond op het startscherm van de onderhoudsmanager. Vervolgens krijgt de storing automatisch een uniek nummer en kan nadien worden gevolgd wat de status ervan is. Zo is er realtime inzicht over de lopende onderhoudswerkzaamheden.

STORINGSREGISTRATIE

Wees voorbereid op audits

Elk productiebedrijf of serviceorganisatie krijgt in toenemende mate te maken met audits. Het werken met meldsysteem is daarom steeds vaker verplicht. De technische dienst start daarom vaak met een goed meldsysteem voor het registreren van storingen. Door de extra kenmerken aan de storingsregistratie toe te voegen, bijvoorbeeld de oorzaak of stilstandstijd, kan er achteraf gemakkelijk analyses uitgevoerd worden. Zo kan de onderhoudsmanager leren van de storingsmeldingen en met de standaard rapportages van McMain direct inzien waar je tekort komt. Of wellicht meer resources op moet inzetten.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

STORINGSREGISTRATIE

Belangrijkste onderdelen op een rij:

  • Uniek incidentnummer / storingsnummer

  • Doorzetten van incident naar eventueel storing of vervolg werkopdracht

  • Doorzetten van storingsregistratie naar eventueel vervolg werkopdracht

  • Melden van een incident / wens / storing kan via McMain, een webpagina of via een smartphone met de incidentmelder app

  • Automatische triggers bij het binnenkomen van nieuwe incidenten, storingen en/of werkaanvragen

“Na ingebruikname van de software van McMain is het preventief onderhoud en de registratie van de storingen goed geregeld!”

Matthijs de Jong, Installatie Beheerder
T. Boer & Zn.

Lees hier het hele verhaal

STORINGSREGISTRATIE

Gedegen analyses per storingsoorzaak

Altijd al met één druk op de knop een storingsrapportage willen hebben? De rapportage mogelijkheden van McMain maken het je nu wel erg makkelijk. Door de standaard invoervelden in McMain kan je gegevens, zoals storingsoorzaken en stilstandstijd, eenvoudig vergelijken. Je hebt altijd de juiste actuele informatie bij de hand om gedegen analyses uit te voeren. Samen met de McMain consultant kunnen er KPI’s opgesteld worden om te monitoren of alle doelstellingen behaald zijn. McMain geeft je inzicht én overzicht.

STORINGSREGISTRATIE

Van ad-hoc naar pro-actief

Door het bijhouden het storingen krijg jij de mogelijkheid gedegen analyses uit te voeren op basis van ingestelde KPI’s. Analyses tussen verschillende objecten geven immers duidelijkheid waarom het ene object meer storingen heeft gehad ten opzichte van een ander vergelijkbaar object. De oorzaken van de storingen worden duidelijk, waardoor er concrete verbeterplannen opgesteld kunnen worden. De vernieuwde processen kunnen ondersteund worden door McMain. Onder andere door preventieve onderhoudsmodellen op te stellen. Met McMain veranderen jouw processen van ad-hoc reageren naar pro-actief sturen.

STORINGSREGISTRATIE

Rapportage & Business Intelligence

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards, trends & TODO’s kan er binnen McMain direct getoond worden hoe je er vandaag voor staat.

McMain Rapportage & Business Intelligence

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500