Veelgestelde vragen

Het McMain Online onderhoudsmanagement systeem is al beschikbaar vanaf €35,- per maand. Bij McMain vinden we het namelijk belangrijk dat een onderhoudsmanagement systeem beschikbaar is voor iedereen. Hoe groot of klein het budget ook is. Wil je na verloop van tijd uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Een onderhoudsmanagement systeem helpt je om belangrijke informatie over je assets vast te leggen en automatisch een digitale onderhoudshistorie op te bouwen. Dat zorgt ervoor dat je jouw processen makkelijker kan optimaliseren en dat technische kennis altijd en overal beschikbaar is. Je raakt het nooit meer kwijt. Dat zorgt niet alleen voor maximale prestaties van je assets, maar ook voor een geoliede Technische Dienst.

Een onderhoudsmanagement systeem is heel breed inzetbaar en geeft jou controle over je assets. De toepassingen van een onderhoudsmanagement systeem zijn dan ook eindeloos. Bekijk hier een overzicht van alle sectoren waar het onderhoudsmanagement systeem McMain Online wordt toegepast.

In een onderhoudsmanagement systeem regel je alles rondom het beheer en onderhoud van je assets, zoals de onderhoudsplanning. Een EAM beslaat alle zaken binnen een bedrijf die te maken hebben met vermogensbeheer. Dat kan inkoop, boekhouding, operaties, maar ook onderhoud en voorraad zijn. Een EAM vormt zich rond de totale kosten en heeft een grote hoeveelheid functies rondom het volgen, beheren en analyseren van de prestaties van je assets.

Ja, McMain Online is een SaaS (Software as a Service) oplossing. Daardoor is McMain Online op ieder apparaat beschikbaar. Bijkomend voordeel: wij ontzorgen je op het gebied van performance, beveiliging en zorgen ervoor dat de software altijd in topconditie is.

Jazeker, je kan geheel vrijblijvend een gratis proefversie aanvragen. Je krijgt dan 30 dagen lang toegang tot je eigen account, waarin je zelf assets kunt toevoegen. Daarnaast kan je alle functionaliteiten van het onderhoudsmanagement systeem McMain Online uitproberen. Dat kan op elk moment en op elke locatie die jou het beste uitkomt.

Altijd en overal inzicht in alle informatie over je assets, op PC, tablet en smartphone.

Plan werkzaamheden snel in en bekijk de beschikbaarheid van monteurs via het drag & drop planbord.

Houd grip op je voorraad en stuur inkooporders direct vanuit McMain Online CMMS.

Op één plek een volledig overzicht van al het onderhoud dat aan een asset is uitgevoerd.

Maak gemakkelijk werkopdrachten aan op een storing en wijs ze toe aan een monteur.

Mobiele gebruikers maken alleen gebruik van de Digitale Monteur app van McMain. Daarmee kunnen ze o.a. meldingen creëren of werkopdrachten aanmaken en gereedmelden. Vaak zijn monteurs binnen de TD degenen die alleen met de app werken. Omdat mobiele gebruikers niet van alle functionaliteiten van McMain Online gebruikmaken, betaal je ook minder voor zo’n licentie.

CMMS staat voor Computerized Maintenance Management System en helpt je om alle informatie over je assets vast te leggen. In een CMMS verzamel je alle informatie over assets op één plek, zodat deze altijd voor iedereen snel terug te vinden is. Daardoor werk je efficiënter, bespaar je kosten en hebben je assets een hogere uptime.

Jazeker, een junior consultant krijgt iedere week de mogelijkheid om zijn/haar vragen te stellen aan een senior McMain consultant. Bijvoorbeeld vragen die betrekking hebben op het inrichten van de boomstructuur of specifieke vragen van een klant. Zo zorgen we er voor dat jij zo optimaal mogelijk met McMain kunt werken.

Invoerondersteuning is bedoeld om jou te helpen met het invoeren van je assets en een logische boomstructuur in McMain. Uitgebreide uitleg of training over de werking van de software hoort daar alleen niet bij. Natuurlijk kan het zo zijn dat je even een korte vraag hebt over McMain. Onze consultant helpt je daar natuurlijk graag mee, maar voor uitgebreidere ondersteuning verwijzen we je naar onze overige consultancy-pakketten.

De McMain consultant die bij jou op locatie langskomt voor invoerondersteuning heeft een geode werkplek nodig. Zeker in het begin van het traject is het nodig om de consultant – letterlijk – de weg te wijzen, zodat hij/zij alle objecten kan vinden om foto’s te maken of QR-codes te plakken. Indien er speciale kleding op de locatie vereist is, moet deze beschikbaar worden gesteld aan  de McMain consultant.

Een junior consultant komt voor een periode van 13 weken (een kwartaal) één dag per week bij jou op locatie voor invoerondersteuning. Indien gewenst, kan de ondersteuning worden verlengd met nog een kwartaal. Net zolang totdat alle objecten zijn ingevoerd en jij zelfstandig aan het werk kunt met McMain.

Aan het begin van het project bepaal je samen met de McMain consultant hoe de boomstructuur in de software ingericht wordt, op basis van jouw organisatie. Daarna kan de consultant aan de slag met het invoeren van alle gegevens. Naast het inkloppen van gegevens maakt de consultant foto’s van alle objecten en plakt hij of zij QR-codes, indien gewenst. Hiermee is het object eenvoudig te scannen en heb je direct alle informatie bij de hand. Tenslotte helpt de consultant bij het opstellen van preventief onderhoudsmodellen.

Ja, McMain Online Asset Management Software is beschikbaar in de cloud. Hierdoor is de software altijd en overal beschikbaar, welk apparaat je ook gebruikt.

Iedere maand brengen wij nieuwe updates voor onze Asset Management Software uit. Deze updates zijn altijd gratis voor iedere gebruiker.

Met een CMMS regel je alles rondom het beheer en onderhoud van de assets. Ook de planning speelt hier een grote rol. Asset Management bedient alle facetten binnen een bedrijf die ook maar iets te maken hebben met vermogensbeheer. Denk aan inkoop, boekhouding en operaties, maar ook onderhoud en voorraad. Asset Management houdt rekening met de totale kosten en biedt een breed scala aan functies rondom het volgen, beheren en analyseren van de asset prestaties.

Asset Management Software helpt je om belangrijke informatie over je assets vast te leggen en de historie te digitaliseren. Dat zorgt ervoor dat je processen makkelijker kunt optimaliseren en dat technische kennis altijd en overal beschikbaar is. Je raakt het nooit meer kwijt. Dat zorgt voor maximale prestaties van alle assets en een geoliede technische Dienst. Probeer McMain Online gratis uit en ontdek het zelf.

Ja, dat kan. Je kunt een trial aanvragen waarbij de 30 dagen lang toegang hebt tot alle functionaliteiten van de software. Zo kom je er achter of de software helemaal aansluit bij de werkwijze van jou en je organisatie.

McMain Asset Management Software is beschikbaar vanaf €35,- per maand. En het mooie is dat je al vanaf 1 gebruiker kunt beginnen. Je kunt op een later moment altijd meer gebruikers toevoegen. Wil je meer functionaliteiten? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Jazeker, dat kan. Als je liever wilt dat we bij jou op locatie langskomen voor een demo, neem dan even contact op met Roel Tiekink:

📞 +31 6 38 45 72 77
📧 roel.tiekink@mcmain.nl

Ja, een demo is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden en je zit ook nergens aan vast. Voel je dus vrij om een demo in te plannen als je meer wilt weten over McMain onderhoudssoftware.

Iedere klant heeft bij McMain een vaste contactpersoon. Deze consultant kent je organisatie door en door en weet op welke manier jij en je collega’s McMain gebruiken. Zo ben je nooit tijd kwijt aan het uileggen van je situatie. Wel zo prettig!

Iedere maand brengen wij een aantal nieuwe updates uit om onze software nog beter te maken. En het mooie is dat deze updates altijd helemaal gratis zijn!

Ja, dat kan. Je kunt een trial aanvragen waarbij de 30 dagen lang toegang hebt tot alle functionaliteiten van de software. Zo kom je er achter of de software helemaal aansluit bij de werkwijze van jou en je organisatie.

Een full user heeft toegang tot alle mogelijkheden van McMain (die binnen de gekozen licentie vallen). Mobile users gebruiken alleen de mobiele app en kunnen bijv. meldingen inschieten, werkorders aanmaken en deze afronden.

Als je besluit dat McMain de geschikte onderhoudssoftware voor jouw organisatie is, zorgen wij dat je binnen 3 weken van start kunt met het gebruik ervan.

Ja, dat kan. Je kunt zo klein beginnen als je wilt. Mocht je later met meer gebruikers in McMain willen werken, dan kun je altijd upgraden. Meer weten? Bekijk ook onze prijzen.

Het is belangrijk om de juiste keuze te maken als het gaat om onderhoudssoftware. Begin daarom met de vraag wat je wilt bereiken met de software. Op het moment dat je dit voor jezelf in kaart gebracht hebt, kan je bepalen wat je juist wel belangrijk en wat je minder belangrijk vindt. Vervolgens kan je verschillende pakketten met elkaar gaan vergelijken en bepalen welke het best aansluit bij jouw doelstellingen. Ken je iemand die al ervaring heeft met onderhoudssoftware? Vraag diegene dan zeker naar zijn of haar ervaringen.

Onderhoudssoftware biedt veel voordelen voor de Technische Dienst. Zo brengt het rust en overzicht voor onderhoudsmonteurs omdat ze altijd overzicht hebben op de werkplanning en ze veel minder bezig zijn met brandjes blussen. Ook centraliseer je kennis met onderhoudssoftware doordat je alle informatie op één centrale plek opslaat. Hierdoor hoeven monteurs nooit meer lang te zoeken naar informatie en werken ze veel efficiënter. Bovendien blijft kennis bewaart bij personele wijzigingen. Ook geeft onderhoudssoftware je een compleet beeld op de cijfers. Je kan daardoor veel betere beslissingen nemen over o.a. inkoop van materiaal of vervanging van machines. Daardoor bespaar je kosten en zorg je voor een maximale uptime van je assets.

McMain Online onderhoudssoftware is al beschikbaar vanaf €35,- per maand. Daardoor is de software beschikbaar voor iedereen, of je nu een grote of een kleine organisatie hebt. Je kunt al beginnen vanaf 1 gebruiker. Als je er aan toe bent kan je altijd uitbreiden met meer features of gebruikers.

Jazeker, je kan geheel vrijblijvend een gratis proefversie aanvragen. Je krijgt dan 30 dagen lang toegang tot je eigen account, waarin je zelf assets kunt toevoegen. Daarnaast kan je alle functionaliteiten van het onderhoudsmanagement systeem McMain Online uitproberen. Dat kan op elk moment en op elke locatie die jou het beste uitkomt.

Onderhoudssoftware helpt je bij het beheren, plannen, uitvoeren en monitoren van je onderhoudsactiviteiten. Daardoor verklein je de kans op ongeplande uitval en productieverlies. Omdat alles digitaal opgeslagen is, blijft kennis bewaard en raak je geen belangrijke informatie meer kwijt. Met onderhoudssoftware wordt je werk eenvoudiger en ben je in staat om processen te optimaliseren. Bovendien houd je meer tijd over, werk je efficiënter en presteren je assets maximaal.

Ja, de gegevens die je tijdens de trial in het systeem invoert kunnen we importeren naar je McMain-omgeving zodra je klant wordt. Zo gaan de gegevens niet verloren en doe je geen dubbel werk!

Ja, de McMain Online trial stopt automatisch. Je zit dus nergens aan vast en je hoeft ook geen betaalgegevens te verstrekken tijdens het aanvragen van je trial. Na afloop van de proefperiode van 30 dagen loopt je trial automatisch af.

Wij werken volgens het principe ‘small data is big enough’. Daarmee bedoelen we dat ook kleine hoeveelheden data al veel nuttige inzichten kan brengen. Door de sensoren slim te plaatsen, kun je direct aan de slag met het interpreteren van jullie verzamelde data over de meest uiteenlopende zaken.

Heel simpel, om te kunnen starten met voorspellend onderhoud heb je sensoren nodig, deze bestaan er in allerlei soorten en maten, en software om deze sensoren te kunnen uitlezen en interpreteren. Neem contact met ons op om te kijken welke sensoren het best aansluiten op jullie onderhoudsstrategie.

Ja die is er: condition based maintenance. Bij condition based maintenance verricht je onderhoud op basis van de conditie van jullie assets. Met de hulp van sensoren kun je de conditie van je assets in de gaten houden. Zo weet je precies wanneer de conditie afneemt en er onderhoud nodig is. Dat zorgt voor lagere onderhoudskosten en verhoogde betrouwbaarheid en beschikbaarheid van jullie assets.

Met de hulp van sensoren kun je allerlei dingen in de gaten houden om storingen te kunnen voorspellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan trilling, verbruik, temperatuur en vermogen. Al deze zaken geven je inzicht in de conditie van je assets.

Preventief onderhoud helpt jullie om storingen te voorkomen omdat jullie machine(delen) ruim op tijd vervangen. Voorspellend onderhoud gaat een stapje verder: je kunt namelijk voorspellen wanneer een defect ontstaat. Zo kun je op het perfecte moment onderhoud verrichten. Zo treedt er minder verspilling op en besparen jullie geld. Je vervang immers geen onderdelen die nog een poosje mee hadden gekund.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Dankzij de wagenparkbeheersoftware van McMain heeft  EBS OV inzicht op monteur- werkplaats- en busniveau. En ook Ortessa is enthousiast. Klik op de links en ontdek waar en hoe de wagenparkbeheersoftware van McMain hen heeft geholpen.

Wagenparkbeheersoftware is in verschillende situaties inzetbaar. Zowel bij bedrijven met een eigen werkplaats als bij het uitbesteden van het onderhoud kunnen gebruik maken van de software. Dus draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van een verzameling transportmiddelen? Dan is wagenparkbeheersoftware de juiste tool voor jullie.

Wagenparkbeheersoftware zorgt ervoor dat alle elementen van jullie wagenpark of vloot inzichtelijk zijn. Het is je rechterhand bij het uitvoeren van onderhoud aan de voertuigen, maar ondersteunt ook bij het administratieve beheer. Zo hebben jullie grip op de operationele kosten, maar ook meer inzicht in bijvoorbeeld verzekeringen en contracten van jullie voertuigen.

Ja zeker, wanneer jullie een trial aanvragen, stellen wij de wagenparkbeheersoftware 30 dagen gratis en vrijblijvend beschikbaar. Zo kun je op je eigen tempo en moment de software uitproberen. Tijdens deze proefperiode bieden we op allerlei hulpmiddelen aan om de software optimaal te leren kennen.

Onze wagenparkbeheersoftware is beschikbaar vanaf €35,- per maand. We vinden het namelijk belangrijk dat onze software beschikbaar is voor iedereen. Hoe groot of klein het budget is. Wil je uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS-oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Dankzij de Fleet Mangement software van McMain heeft  EBS OV inzicht op monteur- werkplaats- en busniveau. En ook Ortessa is enthousiast. Klik op de links en ontdek waar en hoe de Fleet Management software van McMain hen heeft geholpen.

Fleet Management software is in verschillende situaties inzetbaar. Zowel bij bedrijven met een eigen werkplaats als bij het uitbesteden van het onderhoud kunnen gebruik maken van de software. Dus draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van een verzameling transportmiddelen? Dan is Fleet Management software de juiste tool voor jullie.

Fleet Management software zorgt ervoor dat alle elementen van jullie wagenpark of vloot inzichtelijk zijn. Het is je rechterhand bij het uitvoeren van onderhoud aan de voertuigen, maar ondersteunt ook bij het administratieve beheer. Zo hebben jullie grip op de operationele kosten, maar ook meer inzicht in bijvoorbeeld verzekeringen en contracten van jullie voertuigen.

Ja zeker, wanneer jullie een trial aanvragen, stellen wij de Fleet Management software 30 dagen gratis en vrijblijvend beschikbaar. Zo kun je op je eigen tempo en moment de software uitproberen. Tijdens deze proefperiode bieden we op allerlei hulpmiddelen aan om de software optimaal te leren kennen.

Onze Fleet Management software is beschikbaar vanaf €35,- per maand. We vinden het namelijk belangrijk dat Fleet Management software beschikbaar is voor iedereen. Hoe groot of klein het budget is. Wil je uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

EAM (Enterprise Asset Management) software richt zich op het lange termijn beheer van de fysieke assets van een organisatie, met inbegrip van levenscyclusbeheer en onderhoudsplanning. CMMS (Computerized Maintenance Management System) software focust meer op de dagelijkse operationele aspecten van onderhoudsbeheer, zoals werkorderbeheer en preventief onderhoud. Lees hier meer over de verschillen tussen CMMS en EAM.

Ja, McMain Online EAM software is een SaaS-oplossing. Dit betekent dat je overal toegang hebt tot alle data van je assets. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Maar er zijn nog meer voordelen. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over de beveiliging van gegevens en de performance van de software. McMain zorgt er namelijk voor dat de EAM software altijd in topconditie is.

Elke organisatie die meer inzicht wil in de totale levenscyclus van assets heeft baat bij EAM software. Vanwege de brede inzetbaarheid en de mogelijkheid om met andere softwarepakketten te koppelen, wordt EAM software in heel veel verschillende sectoren toegepast. Dankzij EAM software houd je het overzicht over je assets en zorg je voor een maximale inzetbaarheid.

Enterprise Asset Management (EAM) software helpt je om alle belangrijke informatie over je assets vast te leggen en automatisch een historie op te bouwen. Daardoor ben jij, als asset manager, in staat om de levensduur en beschikbaarheid van je assets te maximaliseren. EAM software helpt jou om assets te laten renderen tegen zo laag mogelijke operationele kosten.

Jazeker, je kan geheel vrijblijvend een gratis proefversie aanvragen. Je krijgt dan 30 dagen lang toegang tot je eigen account, waarin je zelf assets kunt toevoegen. Daarnaast kan je alle functionaliteiten van McMain Online EAM software uitproberen. Je kan de software dus uitproberen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Ook krijg je tips & tricks over hoe je de software het beste kunt gebruiken en, als je dat wilt, een persoonlijke demonstratie.

McMain Online EAM software is er al vanaf €35,- per maand. Bij McMain vinden we het belangrijk dat EAM software beschikbaar is voor iedereen, hoe groot of klein jouw organisatie ook is. Wil je op een later moment uitbreiden? Dan kan je altijd meer medewerkers toevoegen of overstappen naar een ander pakket.

Jazeker, je kan geheel vrijblijvend een gratis proefversie aanvragen. Je krijgt dan 30 dagen lang toegang tot je eigen account, waarin je zelf assets kunt toevoegen. Daarnaast kan je alle functionaliteiten van de Maintenance Management software McMain Online uitproberen. Dat kan op elk moment en op elke locatie die jou het beste uitkomt.

Ja, McMain Online is een SaaS (Software as a Service) oplossing. Daardoor is McMain Online op ieder apparaat beschikbaar. Bijkomend voordeel: wij ontzorgen je op het gebied van performance, beveiliging en zorgen ervoor dat de software altijd in topconditie is.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Maintenance Management software is heel breed inzetbaar en geeft jou controle over je assets. De toepassingen van Maintenance Management software zijn dan ook eindeloos. Bekijk hier een overzicht van alle sectoren waar de Maintenance Management software McMain Online wordt toegepast.

Maintenance Management software helpt je om belangrijke informatie over je assets vast te leggen en automatisch een digitale onderhoudshistorie op te bouwen. Dat zorgt ervoor dat je onderhoudsprocessen makkelijker kan optimaliseren en dat technische kennis altijd en overal beschikbaar is. Je raakt het nooit meer kwijt. Dat zorgt voor maximale prestaties van je assets en een geoliede Technische Dienst.

Onze Maintenance Management software is beschikbaar vanaf €35,- per maand. We vinden het namelijk belangrijk dat onderhoudssoftware beschikbaar is voor iedereen. Hoe groot of klein het budget is. Wil je uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

McMain Online is al beschikbaar vanaf €35,- per maand. Bij McMain vinden het belangrijk dat een onderhoudsbeheersysteem beschikbaar is voor iedereen. Hoe groot of klein het budget is. Wil je uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Ja, dankzij de Connector + is het mogelijk om jullie onderhoudspakket te koppelen met de meeste programma’s. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons CMMS is beschikbaar vanaf €35,- per maand. We vinden het belangrijk dat onderhoudssoftware beschikbaar is voor iedereen. Hoe groot of klein het budget is. Wil je uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Een onderhoudsbeheersysteem helpt je om belangrijke informatie over je assets vast te leggen en automatisch een digitale onderhoudshistorie op te bouwen. Dat zorgt ervoor dat je onderhoudsprocessen makkelijker kan optimaliseren en dat technische kennis altijd en overal beschikbaar is. Je raakt het nooit meer kwijt. Dat zorgt voor maximale prestaties van jullie assets en een geoliede Technische Dienst.

Een onderhoudsbeheersysteem is heel breed inzetbaar en geeft jou controle over je assets. De toepassingen van een onderhoudsbeheersysteem zijn dan ook eindeloos. Bekijk hier een overzicht van alle sectoren waar het onderhoudsbeheersysteem McMain Online wordt toegepast.

In een onderhoudsbeheersysteem regel je alles rondom het beheer en onderhoud van je assets, zoals de onderhoudsplanning. Een EAM beslaat alle zaken binnen een bedrijf die te maken hebben met vermogensbeheer. Dat kan inkoop, boekhouding, operaties, maar ook onderhoud en voorraad zijn. Een EAM vormt zich rond de totale kosten en heeft een grote hoeveelheid functies rondom het volgen, beheren en analyseren van de prestaties van je assets.

Ja, McMain Online is een SaaS (Software as a Service) oplossing. Daardoor is McMain Online op ieder apparaat beschikbaar. Bijkomend voordeel: wij ontzorgen je op het gebied van performance, beveiliging en zorgen ervoor dat de software altijd in topconditie is.

Jazeker, je kan geheel vrijblijvend een gratis proefversie aanvragen. Je krijgt dan 30 dagen lang toegang tot je eigen account, waarin je zelf assets kunt toevoegen. Daarnaast kan je alle functionaliteiten van het onderhoudsbeheersysteem McMain Online uitproberen. Dat kan op elk moment en op elke locatie die jou het beste uitkomt.

Dat is mogelijk. We stellen onze software 30 dagen gratis beschikbaar en laten ook graag zien wat de Digitale Monteur allemaal kan in combinatie met ons onderhoudsbeheersysteem. Vraag de gratis een trial aan in McMain Online en laat ons weten dat je ook graag de Digitale Monteur wilt zien. Dan zorgen wij ervoor dat jullie onze software kunnen uitproberen.

Ja zeker! Juist de Digitale Monteur is hier meer dan geschikt voor. Het doel van deze werkbon app is namelijk om het werk van de monteurs te verlichten. De juiste assets zo snel mogelijk tevoorschijn toveren op de tablets, is één van de functionaliteiten waarin de Digitale Monteur uitblinkt. Scan de QR-code op de machine en voer alle nodige informatie in op de melding of storing.

Het grote verschil ligt hem in zijn eenvoud. McMain, onze desktop variant is een uitgebreid programma. Logisch, want het volledige onderhoud moet hierin worden beheerd. Omdat niet alle functies voor elke medewerker relevant is, hebben wij de Digitale Monteur ontwikkelt. Deze werkbon app bevat alle essentiële onderdelen voor het dagdagelijkse gebruik en onderhoudsbeheer. Kortom, met de Digitale Monteur heb je het volledige machinepark in je broekzak.

De Digitale Monteur voorziet jullie van alle informatie op de werkvloer en maakt het onderhoudsbeheer een stuk makkelijker. Je kunt namelijk storingen en meldingen aanmaken, foto’s toevoegen, machines vrijgeven, materiaalafgiftes regelen, automatisch stilstanden registeren en uren boeken op een werkopdracht. Natuurlijk is er meer, maar dan wordt deze rij zo lang 😉

 

 

Direct! Als jullie McMain onderhoudsomgeving al draait, is het mogelijk om de Digitale Monteur hiermee te laten communiceren. Na het tekenen van de offerte installeer je de app, je logt in en kunt gebruik maken van de werkbon app. Hij is direct klaar voor gebruik.

De Digitale Monteur is onze werkbon app waar jullie zowel storingen in kunnen registreren als werkbonnen afhandelen. Het ondersteunt de Technische Dienst en zorgt ervoor dat iedereen altijd en overal de juiste kennis en documentatie bij de hand heeft.

Nee, je kan al vanaf één gebruiker starten met McMain Online. Dat maakt de software dus inzetbaar voor zowel kleine als grote organisaties. Groeit je team? Dan kan je altijd uitbreiden met extra gebruikers en functionaliteiten.

Ja zeker, wanneer jullie een trial aanvragen, stellen wij McMain Online 30 dagen gratis en vrijblijvend beschikbaar. Zo kun je op je eigen tempo en moment de software uitproberen. Tijdens deze proefperiode bieden we op allerlei hulpmiddelen aan om de software optimaal te leren kennen.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken. Wij ontzorgen jullie op het gebied van performance, beveiliging en zorgen ervoor dat de software altijd in topconditie is.

Een CMMS is in vele sectoren inzetbaar, want met een CMMS zijn jullie in control zijn over de assets en assets kom je overal tegen. Ons McMain CMMS kom je bijvoorbeeld tegen in de productie-, verpakking- en verpakkingsindustrie. Maar er zijn nog veel meer sectoren waarin een CMMS ingezet kan worden.

CMMS staat voor Computerized Maintenance Management System en helpt jullie om de historie en belangrijke informatie van de assets vast te leggen. Zo is het makkelijker om processen te optimaliseren, is de technische kennis voor iedereen beschikbaar en raken jullie deze ook niet meer kwijt. Het uiteindelijke resultaat? Maximaal presterende installaties en een vloeiend werkende Technische Dienst. Probeer McMain Online gratis uit en ontdek het zelf.

Tof dat jullie stappen willen zetten met de onderhoudssoftware. Laten we eens bellen om de mogelijkheden door te nemen en wellicht zelfs een plan de campagne.

De Quick scan bestaat uit de voorbereiding van de consultant, een inventarisatie, het uitwerken van het adviesplan en een belafspraak om dit rapport door te nemen.

In principe is de Quick scan voor elke McMain-gebruiker geschikt. Van een Lite tot aan een Prof licentie. Heb je de kick-off bijvoorbeeld een jaar geleden gehad? Dan is het nu een mooi moment om te kijken waar jullie staan, wat nog beter kan en welke nieuwe doelstellingen jullie kunnen zetten.

Op basis van jullie huidige situatie, maar ook op basis van jullie doelstellingen en ambities, geven onze consultants advies hoe jullie dit kunnen bereiken. Daarnaast geven we ook in het advies aan waar de kansen liggen. Denk aan bepaalde rapportages of modules die geschikt zijn voor jullie team. Kortom, een strategisch plan op maat dat houvast biedt zodat jullie je onderhoudsdoelstellingen.

Onze consultants werken voor de quick scan met verschillende rapporten zoals percentage preventief werk behaald, top 10 objecten met storing en preventief vs correctief vs storingen. Deze storingen gebruiken we tijdens de voorbereiding al zodat we goed voorbereidt het gesprek met elkaar kunnen aangaan.

Ja, in overleg is het mogelijk om de consultant een dagdeel op locatie te ontvangen.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Zit je ook na het lezen van de antwoorden op de veelgestelde vragen nog met een dringende vraag? We helpen je graag aan een antwoord. Laat ons via de mail, het contactformulier of telefonisch weten welke vragen je hebt. Dan zorgen wij dat je vraag terecht komt bij de juist persoon.

Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8:30 en 17:30.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
McMain Software

Wethouder Jansenlaan 78
3844 DG Harderwijk

Support:
0341- 750500
support@mcmain.nl

Verkoop & Advies:
0341- 750500
sales@mcmain.nl

Voor overige vragen:
0341- 750500
info@mcmain.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 08:30 – 17:30