Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Koppelingen2019-11-29T12:13:33+01:00

Koppelingen

Bespaar kosten door één integraal systeem

Demo aanvragen

KOPPELINGEN

Voorkom dubbele invoer met de Connector+

Veelal worden dezelfde gegevens binnen een organisatie bewaard en beheerd bij verschillende informatiebronnen. Om jouw informatiestromen soepel te laten verlopen en dubbele invoer te voorkomen, heeft McMain de Connector+ beschikbaar om eenvoudig interfaces mogelijk te maken. De informatie wordt real-time gekoppeld en je kan veilig gegevens uitwisselen. Met onze kennis en de McMain Connector+ wordt jouw ICT platform één betrouwbaar geheel.

McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software jouw totale IT platform verbetert

Benieuwd hoe connector+ in zijn werking gaat bij McMain software? In deze overzichtelijke demo laten we je het pakket volledig zien. Je zal verbaasd zijn over de mogelijkheden.

KOPPELINGEN

Betrouwbaar IT platform

Ondernemingen zullen vaak alle bedrijfsprocessen binnen één centraal systeem willen onderbrengen. Vaak wordt dan gekozen voor een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem. ERP systemen zijn gebouwd om resources zoals geld, voorraden, mensen en machines van een organisatie administratief te beheren. Het uitvoeren en beheren van onderhoud binnen Technische diensten vergt een geheel andere benadering omdat het object of bedrijfsmiddel centraal staat en niet het administratieve proces daaromheen. Dus is daar een ander stuk gereedschap voor nodig. En daarom is er McMain.

KOPPELINGEN

Veilig gegevens invoeren

Voorkom nu de kans op fouten en verloren tijd en ga aan de slag met de Connector+ van McMain. De Connector+ kan geïntegreerd worden met verschillende soorten apparatuur, zoals NEN3140 testers, PAT testers, laptops of smartphones. Ook meerdere soorten informatiesysteem kunnen worden gekoppeld aan McMain. Door het neerzetten van een integraal ICT platform bereik je kwalitatieve en actuele data. Geen handmatige invoer meer met McMain.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

KOPPELINGEN

Voorbeelden van koppelingen:

  • Financiële- / ERP pakketten

  • Systemen voor productiebeheer

  • Magazijnbeheer en inkoop

  • Human Resource Management

  • Documentmanagement systemen

“De koppeling tussen onze NEN 3140 tester en McMain scheelt ons enorm veel tijd en dus kosten. Daarbij wordt alles nu gelogd in McMain waardoor wij snel inzage hebben in alle testresultaten.”

Andre Schrijver, Technische Dienst
Zehner Group Nederland B.V.

KOPPELINGEN

Rapportage & Business Intelligence

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards, trends & TODO’s kan er binnen McMain direct getoond worden hoe je er vandaag voor staat.

McMain Rapportage & Business Intelligence

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500